![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Benim Gurbetim Ben İse Sıla
yıllarca gönlümde tüten sevdamsın erişmek isterim yol bulamam ki sen gurbettesin bense sılada arzularıma kem vuramam ki içimde kalmıştı bu gizli yara dışa vurdu şimdi anlasana gözlerimden akıp geçersin yüreğime sen benim gurbetim ben ise sıla düşlerimde büyüttüm ben bu sevdayı acılara tuz bastım yıllar içinde hep yaşadım yaşattım ruhumda sendin esirinim gurbetim hep ve daima artık bundan sonra gönlümdesin her baharda açan sevda çiçeğim tütersin gözümde resmin hayalim sen benim gurbetim ben ise sıla ne zaman kavuşuruz tanrım ne zaman gel yeter ki halılar açarım bastığın yere deli divaneyim sevdan gönlümde hey benim aşkım (gurbetim) ben ise sıla eğleyemem özlemin çığlığıdır haykırışlarım duy sesimi düş peşime gel hadi artık dayanacak gücüm kalmadı sen benim gurbetim ben ise sıla 12-07-2005 Cemal Karsavran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Benim İlkbaharımsın
mevsimsiz açan bir çiçekti açelya yüreğimin yangınlarında daha dündü şafağın söktüğü saatlerde düşlerimdeki meleğin ıslak bir öpüşüyle uyandığım mutluluğumdun an kulağımda kalmış ince toz zerrecikleriydi fısıltılarında açelya takmıştım saçına ayaz keserken parmak uçlarımı tebessümümdün sarı saçların dökülürdü ak gerdana güneş gibi doğardın ve ben derinliklerimde gül bahçesi kurardım gülümserdim senli zamanlarım doğudan batıya esen lodos ılıklığıydı falezlerimde yankılanan coşkun nehirlerin çağlayanıydın coşan yüreğimde güzelliğin dillere destandı ayak seslerinde hayat bulurdu sokak ve ben bekleyişlerimde son durak olurdun ümitle maviler giyerdim geceye inat akşam sefaları açardı mevsimsiz çiçekler gözlerinden içerdim kahvemi hecelerim coşardı ve şimdi sensiz anım bile yok nefes nefese varlığın su gibi berrak meleksin mevsimsiz filizlenen sen benim ilkbaharımsın 18-08-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Degilmiydin
bahara vuruldugumda aska göz kirptigimda yoluna çiktigimda sen degilmiydin zamansiz açan çiçek kasima konan kelebek düsüme giren melek sen degilmiydin kana gelen günesim içime düsen atesim hayalimdeki düsüm sen degilmiydin kaybolan sevdalarim umutsuz kaygilarim baharimda hazanim sen degilmiydin mavi düslerimde gönül bahçemde bombos gözlerimde sen degilmiydin güne gülen gülüm ay yüzlü günes gözlüm dilleri tatli sözlüm sen degilmiydin gözlerimde tüterken bana mustular veren karartilarda yüzen sen degilmiydin 10-04-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Düşünce Aklıma
Seni düşündükçe fikrim olur zelzele Her yudum şeker şerbet dudağımda ezilir Bir anemon gezinir sığlarında delice Ormanda çam ağaçları şarkı söyler rüzgarla Dolunayın gizemi yansırken kayalıklara Sır kapım aralanır gözlerim şaşı kalır Mırıldanırken kulaktan kulağa her söz bir şarkı Makamını bulamamış çığırtkan gece Sarmaşıklar sarar her yan ateş böceği Yanar karanlıklarda özlem ateşi delice Eni boyu yoktur sevişlerin kısa anlarda Orgazmsız çıkılan sabahlar işkence Dönüşümsüz baharların arifesinde Yol alırken güneş sema da ısıtarak Cennetin adıyla anılır her cisim Kanatsız kelebek uçar sek sek oynayarak Yıldızları yanıp söner gün ortasında Akdeniz alev alevdir koylarında Okundukça okunan kitaptır hatimsiz Her lokma ekmek tadında bal saklı Açlığımız doyumsuz kesmez hiçbir şey Varoluşumuz gizlerde değildir utanma Muhtacız suya toprağa havaya aşka Haz denizi bedenim sen düşünce aklıma 27-03-2005 Cemal Karsavran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Ey Güzel Kadin
ben hiç sevmedim seni görmeden önce karimi sevmedim güzel olarak çocuklarimin annesi olana dek sen güzelsin gözlerin güzel bakisin güzel endaminla salina salina gidisin güzel çünkü sen güzelimsin seni güzel olarak görmek bile güzel ey güzel gözlü kadin esirgeme güzelligini gözlerimden birak salinsin saçlarin endaminla siktirma sinendeki gülleri yanaklarin al al yüregin kipir kipir saklama kendini kendinden sen kendini bul senin için söylenir sözler sen ey güzel kadin 21.10.1997 Cemal Karsavran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Güzeller Güzelisin
gelip geçme buralardan hep aklimda kaliyorsun yüregim paramparça gözlerim hep yollarda seni ariyor özlemin tutku oldu ah.kaderime yaniyorum sen peri masalindaki kumru dudagimdaki arzu gözlerimin isigi özlemi nefesim senin için özlemim sensin sen güzeller güzelisin 12.17.1997 Cemal Karsavran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Hayatimsin
gözlerimde tütersin aksam olunca sigaramin alevinde görürüm duman duman gecersin sesin gelir kulagima ninni uyumak isterim dizlerin hani bakinirim bir bosluktur her yanim uzanir kollarim tutmak isterim parmaklarim titrek mum alevidir ******* yanar ben yanarim ayak seslerimde durur ararim mechul rüzgarlarla kokun gelir ilik ilik damarlarimda dolasirsin kelimeler dügümlenir dilimde ruhum titrer avuç içim terler dalar gider gözlerim sensizlige ucan bir sevdasin basimda yelken olur dal olursun denizleri kıtaları asip geçersin kucak kucak akarsin yüregime sen mutlulugum sen hayatimsin Cemal Karsavran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Kiskanacaksin
günesin batisini seyret bir gün ta uzakta bir agacin dibinde sevisen iki cani geceye ve gün batimina inat yüreklerindeki o heyecani hisset yüreginde binbir renk cümbüsünün altinda sen hala ask dolusun yüregin sevgi dolu ne kadar hoyrat olsada umutludur inanclidir sevgidir keklik gibi sektirecek taslarda kelimeleri hece hece dizecek gelinlik bir kizin gerdanligini basina taç yerine kir cicekleri toplayacak baharla dudaklarina ruj yapacaksin gülün pembesinden yanagina toner kar ciceklerinden gelinlik ve bir öpücük konduraaksin yanagina gül pembesi yanaginin tam ortasina bir göz olsun bana bakan sana bakan sahlansin yüregin rahvana sür sürüklesin yemyesil ovalarda tut elinden hadi ne duruyorsun iste ask yüregi ask dolu sevistirecek bu gece kelimeleri terli kisrak olacak asktan kelimeler en mutlu heceler dökülecek dudagindan yildizlar dans ederken gecenin bir yarisinda öte yarisinnda bir dügün ayla yildizlar arasinda görüyormusun yildizlarin sekisini bir mutluluk mustusu koklasmalari birbirlerini ay kiskaniyor yildizlari olanca parlakligini önlerine gererek sevisecegim bu gece kendi kendimle yildizlarla ayla geceyle ruhumdaki askla bir ben olacagim sevisen kendikendimle gece kiskanacak yildizlar kiskanacak ay kiskanacak sen kiskanacaksin 05-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Olasın Bende Beni Alıp Giden
nazende gezersin seyran olur gözlerimde edan salinir boylum yolculuklarda zikrederim adin dolanir dilime ah sen olasin bende beni alip giden kayboluyor derinlikler denizlere açilan efil efil bir yel eser yalar yüregim tuna nehri kadar coskunlugumsun ah sen olasin bende beni alip giden nakis nakis islenirsin her desen ayri kelime emek olup yüregime kaslarin igne zümrüttür kalbin deger biçilmez ah sen olasin bende beni alip giden kutlu gündür her anim bundan böyle esrarli perdedir açilan senli dünyaya taklar kurulur yasanmamis bayramlar adina ah sen olasin bende beni alip giden nerden nasil çiktin falmi açtirdin ezik yüregime cenneti verdin zuhur ettin meleklerle düsüme ah sen olasin bende beni alip giden kan damitir gözlerinin kahvesi mürekkep diye elimden kalem düsmez ansiz yazarim tiryakinim bundan böyle nezaketle sevgine ah sen olasin bende beni alip giden 19-05-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Olasin Ben Olayim
sigaramda duman duman zamanlarima sigmayan hasret özlem yollarimda sen olasin can olasin güne dogan günesimde duru serin sabahimda mahmurlugum mustularim sen olasin sevi olasin isim asim gündüz düsüm mutlulugum hüzünlerim köse basinda gözlerim sen olasin ask olasin ilik esen rüzgarlarla çisi çisi yagmurlarla kisin yazim baharimda sen olasin gül olasin gece gündüz bekledigim hayallerle süsledigim arzularim duygularim sen olasin düs olasin ezgilerle ninni sesin ensemde ilik nefesin meclislerde sohbetlerim sen olasin dost olasin gizlerimde tasidigim ekmek suya alistigim deli divane asigim sen olasin ben olayim 15-05-2003 Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|