![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Olmasaydın
Sen olmasaydın gece doğmazdı güne Çember olur başımda sigaramın dumanı Her nefes alışımda seni alırım seni Yanan bir sevdadır dudaklarımda Sen olmasaydın günle gelen fısıldayarak Güneş kadar sıcak olmazdım günle Kanım akıp gitmezdi ılık ılık damarlarımda Bir sonbahar sabahında hafif esen rüzgarla Sen olmasaydın adım atıp nefes alışlarımda Bitermiydi onca yol zamanlara sığmayan Gözlerimde uçuşan uğur böceğimdin ki Benimle yürüyen gölgem değilde sendin Tutarmıydı parmağım mavi yazan kalemi Yürekten durmaz akar sevdadır dedikleri Bir gün senle başladı senle biterde Durmaz döner mutluluğun çemberi başımda Sen olmasaydın..... Cemal Karsavran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Var Ya Sen
sen var ya sen sen olmasaydin ellerim ayaklarim yüzüm kis ayazindaydi feri kaçmis gözlerimde can oldun somurtan dudagimda tebessüm sen var ya sen dalip dalip bakakaldigim durakta son gelen yolcusun zamani sana ayarladim ayak sesinle ürpertim oldun öne egik basimi kaldirdigimda topraga düsen bir damla gözyasiydin sen var ya sen bekleyislerime özlemdin akdeniz lodosu ilik ilik eserken her nefeste aldigim derin derin cigerlerimde bayramdin sen var ya sen iste o sen olmasaydin ben oldugum yerde kalacaktim kendi kendime parmaklarim delerken avuç içlerimi kan içinde. sen var ya sen gideceksin simdi biliyorum bir demet gül sakli biraktigin mendilde dikenleri isirgan otu olsada kokladikça seni anacagim Cemal Karsavran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Yalniz Basina
suçun neydi bilemedin saçini süpürge yaptin çocuklarin anasiydin kadini oldum evinin sevgiyle yolculadin bekledin her aksam yolun özlemle çektin zamani doksan dokuz imam oldun paylasmadin kimse ile toz kondurmadin sevgine arkansira söylenene alay ettin gülümsedin diken oldun hep gözünde inanmadin el sözüne incindin her cümlede destek alacagin yerde nerden bilirdin sonunu anan böyle ögretti baban böyle söyledi saygi duydun sevgi verdin bir dedigin iki etmedin hep senle olacagim diye tadim tuzum kaçmasinda hep fedakar sendin o simdi el kucaginda hep fedakar hep ana adin kadindi ya sen yalniz basina 24-05-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Bil Tani Ustani Sevdam
hey umutlarimin gökyüzü bakisli yalan sevdam gözlerimde uçan uçuk maviler ne sürüklenirsiniz lodosla nokta nokta çember çember gözlerimde bekleyenin varmi düsünsene çirpini çirpini kanatsiz kusum ******* sessiz ölüm desene günden güne biten ümitlerime. aglayarak ciktigim bu yollarda boynum egik gözlerim düser topraga ben giderim yol bitmez bittigimde dalga dalga karadeniz seni yarattigimda gözümden canimdan çok baktim kol kanat gerdim yoklugun yoklugumdu egenin serin sularina verdim çagil çagil attim yüregime kara iklimleriyle anadolum hep seni düsledim hece hece okyanus oldun zaman içinde simdi coskun nehirsin kar sulariyla baharlarla cosan sigmayan ele avuca delice bir çocuksun karadenizden kiyilari yalayip geldigin liman sehrinde toprak ana yesil dalmi birakti doga baba günden güne verir erezyona tasi topragi altin marmara siginaklarim vardi koylarinda yaradani yaratanda bilirim sende bil tani ustani sevdam Cemal Karsavran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Bekliyorum
bu gün yüregim kipir kipir bir el bekliyorum sicak bir merhaba bir söz bekliyorum söylenmesi zor olsada bir rüzgar gibi bir anda yüregimin sesine ses verecek içimdeki sevgiye demir attiracak bir liman istiyorum siginacak terkedilmis olsada yüregim o limanda demir alacak bir sevgili bekliyorum seni bekliyorum yapraklar sari sari dökülmeden topraga 02-11-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Düsünürüm
seni düsünürüm sarkar göz ucunda zaman elim sakagimda dururum kaybolur bakislarim an kendime kaldigimdir seni düsünürüm koca bir sehir canlanir gözlerimde kimse bilmez merak etmez öksüz bir çocuk aglar kalabaliklar içinde seni düsünürüm göçerdir sevdam göçmen kusun kanadinda ha geldin ha geleceksin lastik olur uzar uzakliklar seni düsünürüm ekmegim olur düsersin usuma tan atisiyla ayak sesimde besmelesiz sabahlarimda aynada kirilirim seni düsünürüm gölgem düser ayak altima suda kirilir günes aksam üzeri yele gider hasretler unuturum zamani seni düsünürüm kimsin nesin nerden çiktin karsima kaybolurum karanliklarda düslerime düsersin uykularimin en tatli yerinde seni düsünürüm kadife semada yildizlar ayi öperken günes sabirsizlikla sabahi bekler ben yanliz sabahlari bekleyecegim sana siir yazip hasretimi giderecegim seni düsünürüm uzanir ellerim bosluga tuttum tutuyorum derken konarsin kas ucuma ölüm kadar yakinsindir bana seni düsünürüm kisin ayazinda yalinayak ve bahar yagmurlariyla temmuzun on besinde yansamda hazan olsamda sonbaharda seni düsünürüm sararmis sayfali kitabin sayfalari arasinda kurumus gül yapragidir hatiralar hala canli elden ele geçen kitapta seni düsünürüm ask olsanda yakip daglasanda parça parça yapsanda yüregimi tabipler derman bulamasada amansiz hastalik olsanda seni düsünürüm ve gidiyorum iste yol uzun sarmasik misali sarilmissin her yanima sevda bu kadar zormu usta kanar göz ucumda seni düsünürüm su an gözlerim dolu dolu sevda asigiyim kendi kendime ha bosaldi ha bosalacak yagmur yüklü bulutum seni düsünürüm kuzu otlatir dere boyunda çocuklar ve el sallarlar teyyare'lere kizlar tesik egirir bacalarda yumak yumak düsleri seni düsünürüm cadi kazani beynim karmakarisigim dalginligim derin kuyu bir var oluyorsun bir yok özlem özlem gözucumda seni düsünürüm bir çocuk uçurtmasini yele kaptirmis pamuk topluyor çukurova pestamalli kizlar findikta tütün kirar çit kirildim yüreklerde seni düsünürüm mahkemede adin anilir mirastir bosanmadir yetim kalan çocuklarla hakim kalemini kirar seni düsünürüm fis fis inegin memesinde çoban kavalindaki ezgide öbek öbek çogalirsin dumanli daglarda seni düsünürüm asker yolu gözler yavuklu asker mektup pesinde sayar sigara dumaninda günleri efkarli efkarli çekip sineye seni düsünürüm ressamin firçasinda kanarsin hamam sefasinda buluta takilirim sairin siirlerinde damla damla gözlerimde seni düsünürüm okul kaçislarimda parktaki banklarda adin yazilidir emanetçi cafesinde kitaplarin gençligimin onbesinde seni düsünürüm asker mektubunda saklarim mahpusun görüs gününde sesin gelir mahsun yilgin fanus camin arkasinda seni düsünürüm irgatta gündönümde gölgede ayse kizin bebesinin gözünde sinekler ogul verirken kuru katik geçisen yemek saatlerinde seni düsünürüm deli poyrazla savrulan saçlarimin telinde nefes nefes sigaramain dumaninda is çikisi fabrika önünde köse basi bekleyislerimde seni düsünürüm sahne arkasi isiklari yansir ben karsinda sen ekran arkasinda basini kaldirip baksan derim gözlerin deger gözlerine korkuyorum seni düsünürüm ince belli bardaktir kizlar dudaklarindan çay içilen bir hayattir sarkan gögüs uçlarindan anadir vatani cennet seni düsünürüm ceninin dogusudur senle dogan sabah hastane kapisinda saatlerce dokuz dogururken sevincin sigmazken kendine seni düsünürüm bahar olursun her çiçekte ayri bir kokuyla yürek ferahlatan esen alir getirir beni sana igde çiçegi kokulariyla seni düsünürüm mavi kahverengi yesil gözlerin çakirkeyf aksamlarimda düsüp kaldigim merdiven önlerinde sefilligim parçalanmisligimla seni düsünürüm sen olursun ben olurum can olur candan olursun anam olur canim olursun beni bana birakip giderken seni düsünürüm elimde kalem gözlerimde nur ve yerde bulunmus kagit parçasi siirim olur hayallerle misra misra hece hece seni düsünürüm hayat verip zaman durur kan yürür damarlarimda posta posta mektuplar bir ses vermendir bir ömre seni düsünürüm genis zaman kipinde ah bir seviyorum diyebilsen bir tebessüm edip gülebilsen ben ben olurum iste o zaman 01-06-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni İstiyorum
seni seyrediyorum karanlığı delen yıldızlar da dolunayın ışığında cama vuran yansıma da ve seni arzuluyorum nefesin nefesime karışırken hayalin yanı başımda gelişine çocuklar gibi seviniyorum heyecanım ellerimde,ayaklarımda sahipleniyorum seni içten içe her gün biraz daha büyüyor özlemim bedenim ruhum tek parça mekanım cennet ben huri sen melek uçuyorum bulutlara dudaklarımda bir çığlık gözlerimde bir pırıltı mest ediyor güzelliğin ay yüzünde, yıldız koynunda esir düşler öncesi seni arzuluyorum alev sarıyor bedenimi açlığım; tatmin duygusuna, sevgiye, aşka uzun gecenin ilk yarısı teninde ısınmak istiyorum ulaşılmaz hazzın doruğunda her karede var oluş bir ömre bedel senlik seni istiyorum.. 16-12-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Özlüyorum Sevgilim
seni özlüyorum sevgilim kara kazanda kaynayan tarhananın buğusunda buram buram.. taş fırında kızıl alevde pişen ekmek tadında bahar yağmurlarıyla kabaran toprak güneşin karı erittiğinde buhar olur tüter ya gözümde tütersin ağaçlar çiçeğe durur kar çiçekleri beyaz bir mutluluk olup güldüğünde yüzüme sen gelirsin aklıma sümbülüm morgülüm mis gibi kokarken. hep sevgilim gelir aklıma tek tek saçına iliştirdiğim buruk bir türkü tutturur dudaklarında menekşe gözlüm çiğdem dudaklım katran karası *******imin yıldızı bakışların gözlerimde kaybolur ben baharım sen güneşimsin özlenmezmiyim hala. yüreğim fırtınalarda kara saplanmış bir kuş çırpınır durur. soğuk ıssız sensiz *******de ben seni severim.. gece bir ok gibi saplandı yüreğime nefesinle ferahladığım sevgilim.. seni özlüyorum gözlerim ışığa takılı kaldı bekliyorum. gecenin karanlığıyla başbaşayım sen yoksun yıldızlar yok bulutlar hüzün dökmekte sesin bulutları dağıtırcasına ve karanlığı yırtarcasına gelen bir çığlık derin derin soluduğum havasın sevgilim. ben seni sevmeyeyimde kimi seveyim gece mahşer yeri gece ölüm. özlemin yağmur damlası pıt pıt akan gözlerimden. kalem kağıdıma damlayan mahpus olsaydım vurulmasaydım sevdaya ama olsun gecenin ayazında üşüsemde sen varsın iyikide varsın yüreklerimiz kaynayan volkan sevdayı yaşıyorum ya mutluyum ya akdenizlim. heyyamola... yüzüne parmakla dokunulunca gıdıklanan bebeğin sevinci yüzümde.. seni seviyorum geceyi kucaklıyorum senin yerine karanlığı sessizliği sağa dönüyorum yoksun sola dönüyorum yok uykusuzluğumda. kollarım boşluğu kucaklıyor hadi gel al beni kollarına sar. seninim. yetimim.. gözlerimde tüten buram buram sevdamsın seni özlüyorum sevgilim.. Cemal Karsavran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sevmek Bende Ayri Mutluluk
seni sevmek sevmelerin engini mavileri deste deste derlemek kizil güller açtiginda baharla hayaldeki sevgileri yasamak gizlenir hüzün saçar ayisiginda yildizlar kayar düser geceye efkar olur güne dogar sessizce eser ilik bir yel kan damitir kizgin kumlar yakip kavurur daglar asan yollar sana uzanir yürek yanar günes isinlariyla göz ucuna sevda düser siginir elimi koyarim kalp atisima dur durak bilmez ask inadina her nefes alista aklim karisir uçar mavilikler kanat takip cennet gözlerinde cehennem yasar bazen izdirap bazen nesem olursun siginirim sensizligin gölgelerine seni sevmek bende ayri mutluluk 04-07-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Yaşamak İstedim
Seni özledim dediğinde Fırtınalar koptu yüreğimde Seni hissettim her halinle Ilgın ılgın esti bir meltem Limon çiçeği kokusu yayıldı Ruhum ferahladı Düşlerim imkansızlığı yaşarken Seni bir günah gibi yaşamak istedim Nefesini nefesimde hissetmek Öpmek teninin her zerresini Kokunla hasret gidermek Ama yasaktın bana Yanımda olmanı istedim İçimde volkan patlarken Bir nefes kadar yakındın bana Keşfedilmemiş duygular çemberi Zapt etmişken kalelerimi Tende mevsim yazdı Seni istediğim o an Sarmaşık misali sarılmak Gözbebeğimin ilişiğinde de olsan Düşümü yürekten taşırıp Alev korluğunda arzularla Susmak istedim Uyumak uyanmak seninle Buselerin dudağımda dua Tanrıdan diledim yakarışlarla Toprağın suyu yoksulun ekmeği Yaşanmamış umutlarım gibi Seni yaşamak istedim 09-11-2007 Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|