![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sevismeli Gündüz Geceyle
odasinda mor isik yanip söner kirmizi esvabiyla kadin yanar pembe düsler dolanir basinda bir yanda sessizlik basinda ask yalnizdir gecede kadin gece yalniz sehvet ister ask rahvan olur yayik yapar apisinda döne döne mor isik yanip söner kirmiziya döner yildizlardan ayi seçer kendine uzatir ellerini sarmak ister belinden ates salar kivilcimlar her yana yanar gece kadin yanar ask yanar yalnizlik revamidir yaradilis adina yasanmali mutluluk en deli anlarda neye geldik niçin variz sorgulanip sevismeli gündüz geceyle 24-05-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sıcağım
güle yeşermez toprak gül yeterki toprağa emek ver kazma ol kürek ol bahar ol yağmurlarla yelken ol yürek ol sende gel umutlarla sevdama gülen yüzün gözlerinle o tatlı dillerinle zeytin gözlerini çiğdem moru dudaklarını dalga dalga saçlarını rüzgarla seni özlerim silme yüreğinden döner yüreğim yüreğine gölgem gölgene umudumda umutlara dilden akan bala değil dudaktan dökülen kelimeyle gel de gayrı gel gelemezsem yollar uzak bilesin düşlerimde taşırım kordan bir tuzak güne dönen geceye yüreğimin sustuğu her akşam güller naz edende sevdamın dönüşü ah edende sen benim gönlümdesin yüreğimde düşürmem sevdanı dilimden akdenizlim seninim sıcağım Cemal Karsavran
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sicak Yüregin Kalpten Kalbe Seslenisinle
özlemimdesin sevdigim hayalinle göz kapaklarimda dinleniyor bahar tebessümlerim seninle olan mutluluk gelip gecen gözlerimden kare kare her karede umutlar yesile çalar sen gelirsin bahar sicakligi ile bir ben olursun benden içeri bir ihtisam melegisin güzelliginle gözlerinin karasinda kayboluyorum mavilerde bulup denizlerin enginlerinde günes kadar güzel kirmizilar içinde isiniyorum sevginin sicakligiyla simsekler çakiyor yüregime seninle bir ezgi tutturuyorum dudaklarimda sevdadan asktan yana söylenen uzak diyarlar canlaniyor özleme sen oluyorsun kulaklarimda ezgilerle duygularıma yağıp hislerimde duyumsuyorum içtenliğini sicak yüregin kalpten kalbe seslenisinle 29-04-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Siir Kadinlarim
an gelecek bitecegim günün karanliginda isiklarim siir yazdigim kadin/lar/im kisin ayazinda gecenin zifiri karanliginda hep siz vardiniz yaratmadiniz yaratildiniz bendim kendimden öte sevgisizliklerimle resimlerde dile gelen sindirilmis sevgilerdiniz deli divane oldum çok zaman andropoza girdim sizlerle asik oldum / ilan ettim siir kadinlarim dedim gül /dünüz size açilirdi kapilarim yalnizligimin aksamlarinda hecelerimde isminiz kulaklarimda sesiniz parmaklarimda sevgileriniz yasardi kiminizi öperek karsiladim kiminizi tebessümle sari kirmizi maviliklerimdiniz boya fabrikalarinin renkli kataloglari resimlerdeki hatiralardiniz gidiyorum veda busesi dudaklarimda adiniz gündüz-gece ya da daha baska teniniz esmer veya buğday saçlarınız güneşin her renginde kah ulaştığım, kah ulaştığımı sandığım yüksek topuklar üstündeki mütevazi yürekler sizler hep benimleydiniz kafiyeli - kafiyesiz yazımlarım.... siir kadin/lar/im 09-05-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Silkinip Uyanırken Gece
yüreğim tutunamadı bugün düşen her yaprakta hüzün soluyordu an maviler başımda döne döne deniz sarhoş kıyılarda sallanıyordu iskeleleriyle şafağın kızıllığıyla yandım tenime değmeden bahar kuşbakışı daldım sensiz sabaha dudağımda adın şarkıydı karıştım sert esen sonbahara parçalarım her bir yanda hatıralarda aradım yırtılmış eski resimlerin içinden siyah beyazdı kareler gözlerin yüzün yılları sayar derin göllerde boğulurken duymadım hazanları takılmasaydım çarkına feleğin kırkikindi yağmurları düşmezdi şimdi darmadağınık kalışım sendendi bende benden öte ondandır yüreğim tutunamadı güne ayrılış rüzgarları eşliğinde güneşın kızıllığı alnımda gece sisli akşamlara gebe bir çocuk ağlıyor işte şuramda maviler laciverte dönerken dolunay'da yıldızlar'la düşeceksin alnıma günden topladığım çiçeklerdi allısı morlusu demet demet mektuplar yazdım sevgiliye hayalini düşlediğim gecede ilkin sen geldin ak bulutla silkinip uyanırken gece 17-09-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Simdi Gülüyorum Yillara Inadina
saçlarinda tel tel beyaz aklar hazandi her sonbahar'da düsen yillar yillari kovalarken pesisira av önde avci arkada durmadan saplanmisti sevda oku derinde yüregine; henüz onyedisinde sürgün anlara gebeydi el kapilari ekmegin gurbet yolculari umuda o is senin bu is benim kostun mekanlar dardi sevgilere bilemedi evde bilmem kaç çocuklu ana ve kumar tutkunu bir baba dün bu gün yarin bitti bitecek düsen her damlada kanarken yara sabir ya sabir doksan dokuz imam ölümün yolu nerden geçer mezarci düzelir dediler aciyi çekmeyenler geçermis bekle bitermis düzelirmis kapanir köse basindaki meyhane bittim, saçimdaki her ak telde adimi kendim bildim sevdim yasamak kanasada göz ucumda gurbetlikler mi dedin tuzum biberim simdi gülüyorum yillara inadina 16-08-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sizim Sizim
sabirsizim tezcanli düsüncesiz belkide kirdigim potlar üstüste dara koyar sevdami ayaz vurur dalima yapragima yesermege baslamisken çiçegim. cemre düser yüregime. zemheride kar yagar basima poyraz kirar dalim budagim sizim sizim sizlar fakir sevdam. akar gözümden yas sizim sizim kayboldum varmiyim yokmuyum kendi elimle vurgun yedim kirildim yikildim bir kez daha simdi vururum tastan tasa akilsiz basim is isten geçtikten sonra sebep yok kendim ettim kendim buldum içim sizlar sizim sizim çile sizim sizim sizlar yaralarim sizim sizim ask sizim sizim sevi sizim sizim sevgiler sizim sizim sancilarim sizim sizim ruhsuzum ruhum.. sizim sizim Cemal Karsavran
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Soguk Düslerin Gölgesinde Sessizce
kocaman bir tokatti dostan gelen bir anlik mutluluk çok görüldügünde düserim basimi alirda sessiz kiyilara kalirirm kendime daha dün gibi biliyorum hiç gülmedim hiç.. bu kadar aciz degildim/son serzenisimden önce elim ayagim buz kesiyor gözlerim yine kaldi kendine içimde büyüttügüm sevgiler/karsiliksiz kütük olup tikandiginda yutkunuma nerden bilebilirdimki nerden umuda yolculuga çikan hayallerin yolunu çok muhtaçken bir kaçisin sonunda seni buldum sen ben oldun aniden dilin kemiigi yokmus yüreginde apansiz yola giren dönemeçlerden layik degilim dostluga sevgiye haketmiyorum suçluyum biliyorum kendim ettim kendim buldum olmasaydin yoklugumdu/kaybedecegim maviliklere baka kaldigim sabahlar akdenizin serin sulari akar ruhuma huzur olurdu günle paylasilmamis ne varsa paylasilan duygular giden gemiler ayni limana geri döner firtinaya yenik düsmemislerse maviler uzun *******de kaybolur soguk düslerin gölgesinde/sessizce 09-04-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sokaklar Deliliklerimiz Ve Biz
herkes tanirda bilmez kimin nesi kimin fesi /sormaz gün onun ayak sesleriyle uyanir dolanir kendi ekseninde/sokaklarda ben diyeyim on kez siz deyin yüz gelir gider gider gelir nerde görmek istersen ordadir parkta sigarasini tüttürürken/efkarli ayakta uyurken/yillarin yorgunlugu akla gelmeyen açlik/ayak üstü geçistirlen köse basinda beklerken/umutlar sapkasi hep öne egiktir duyulmamistir zarar verdigi ana avrat küfür ettigi/en naçar aninda hirsizlik yaptigi/aç kaldiginda/sevi'ye karakista ayazda/siginmamistir saldirmamistir dellendiginde/kendinden baska yasarken düslerinde içimizden deli diye geçirdigimiz aklin beyne sigmadiginda bizim olan bizden bir parça sikildigimizda disa vurdugumuz kaçislarimizin duragi/yalnizlik sokaklar, deliliklerimiz ve biz 13-04-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sonbaharinan
sesinin boguklugunda kayboldum yillar vardi yalnizliginda ulu bir cinardi bedenin sonbaharla yaprak dökercesine siziliydi agriliydi sanciliydi bahar gelse diyordu sanki içinden günese vurulsam pencerenin camindan perdeyi aralayipta güneşliği kaldırsam güne dönüp yeniden yeniden doğuşa gercek olan gündür dünden kalan dolasıp boylum boylum sonbaharinan 31-10-2002 Cemal Karsavran
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|