![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Şimdi Somurtkan Bir Gölge
ney üflüyordu rüzgar uzun soluklarla tuna boylarından göçmen kuşun kanadında eylül yapraklarını dökmüş gazel olmuş yol boylarında bürünmüş kış örtüsünü titriyor sonbahar zil zurna sarhoşun biri nara atıyor ana avrat ayrılığa destek verirken sessizlik yarışıyor ses hızıyla ayrılıklar boynu bükük terk eder çay bahçelerini kumsalda dalgalar ayak izlerini bağbozumunu bekler davul zurna kelepir bakışlar kutuplara siyah beyaza düşmüş sığınmasız gezer gözler takılmış bir ala buluta ezgisiz bir türkü her nefeste hasret yağmur bulutu gözlerde yağdı yağacak telef olmuştu anlar ekinoksla başlayan nevruz, çiğdem, gelincik şimdi somurtkan bir gölge Cemal Karsavran
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Şölen Kurar Gönül Sarayımda
nece dildir senin bana sunduğun ebabil kuşlarının kanatlarında zemzem suyu verip avuçlarında aden bahcelerinden gül uzattığın kipriklerin ok kaşların yaydı ebrulu saçların rüzgarı saydı tuna boylarından uzanıp gelen asude gözlerim sana uyandı katibinim kalem düşmez elimden bir buse verseydin leblerinden açelya takardım zemheride saçına şölen kurar gönül sarayıımda 20-08-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Takma Dislerim
çekersin yil oldu kahrimi.. ögütürsün tuz buz midemin bayramligi agzima ilk taktigimda alisana kadar yedin bitirdin beni.. senden öncesi yoktum eriyen mumdum günbe gün alistim.. alistin.. sevdigimden önce bakarim kancalarin ve dubalarina özenle... cikarir koyarim her gece yüzersin bir bardak suda unutamam seni aklimdasin.. sen yoksan bende yokum artik... takma dislerim 12-12-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tanrı Aşk Kutsuyor
çatısız bir mekanda kadehin çin çin sesi sağlığa umuda ve biten güne vuruluyor kırmızılar içinde bir melek gözlerimde yanıyor tebessümü tanrı seni kutsuyor gölgesini kaybederken gün mavinin uçsuz bucaksız büyüklüğünde yakamozların dans ettiği deniz kıyısında ve de güneşin muhteşem sonunda büyüleniyorum tanrı ruhumu kutsuyor bütün renklerin gizemi gözlerimde düş oluyor hayalim denizler aşırı mavinin her tonunda dolunayın şavkında gece sevgi kutsuyor dans müziği eşliğinde romantizm dinletisi dans ediyorum özür diliyorum günahlarımdan soyunurken çırıl çıplak sevginin kollarına bırakıyorum sarhoş bedenimi tanrı aşk kutsuyor 17-04-2007 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tatlisin Tatli
tadin damagimda soframda lezzetsin ekmegim tuzum su kadar azizsin sevgilim tadimlik degilsin yanimda istiyorum her an öpülesi ellerin öpülesi yanagin öpülesi alnin öpülesi dudaklarinla tatlisin tatli 04-12-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tebessüm Et Hade
bilki senin daginik saslarinda yagmurun damlalari var kirpiginin üstünde uzak degil gurbetlikler bir telefon sesi kadar yakin görümlük degildir dünya gökkusaginin renklerinde bul kendini cocuksu seyler düsün arasira saklanbaç oyna yasamla sen saklan o yakalasin o saklansin sen yakala bir elma sekeri al ver bir cocuga gör sevincini kendinde küçük mutluluklarda yasanir seninle sende tebessüm et hade tebessüm et güne 31-10-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tebessümlerle
bostum bostuk koca bir zamanda bombos iki yalniz insan medeni yalan sevdalar duymadim huzur içindeyim ne serap ne hazan mutluyum bir çagrisimdi merhabayla baslayan beklentisiz duru akillica gerçekti gerçektim gerçektik ben konustum sen dinledin sen konustun ben dinledim siirden basladik siir ve hayat paylasimlar is ve bir gün nezaketlice tebessümlerle 14-05-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Terazide Ki Denge
Ömür Çok basamaklı merdiven Asansörsüz Her basamakta aklı zorlayan Yarın Ne oldum değil ne olacağım diye Düşünülen Terazide ki denge Cemal Karsavran
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Terimizle Can Bulan
bana bir borcun var unutma canli canli öpücük dudagindan kalbe giden islak bir öpücük islak çimenlerde sevisecegim seninle dudaklarin kanayincaya kadar öpecegim dudaklarindan ellerim dolasacak süt beyazi teninde gözlerinde kaybolacagim öpüslerimizle tenha bir aninda zamanin senin olacagim atesinle yanarak geceye inat gündüz sevisecegim seninle yesil bir orman olacak sevgimiz terimizle can bulan 07-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tutsak Anlara Esir
nadide atlas halıydı yürek dalga dalga yelkenlilerle koylarında gel gitler bir ayağı boşluğu kucaklarken düşen hatıralarda esmelimiydi rüzgarlar devrik cümlelerden vurgun yemiş yüksek uçurumların kıyısında faylar yarılmış engebesiz gül açan dikenlerin gölgesinde zil takmış baharlar yaşar asma çardaklı düşler desen desen gökkuşağı gözleri çukur ayna yıllarda çatısız mekanlara açılan avuçlarında bahar yeşerir yaşar kelebeğin kanatlarında düzlemleri mavi çizgiler ezgiler salınır kulaklarında ritm tutar kavak yellleri kuzeylerin gündönümü şafağa düşen sabahlar öper yanağını lodos aynalara gülen gözler düşleri serer güneşe eksilen hücreler yenilenir gamzelerinde çiçek açan sözcükler dolanır mercan kıyılarında orkide takılmış saçlar rüzgara kanat açardı toprağa düşen verimdi beyaz sarı mavi yeşil nefesleri yağmur damlası uzun bir öykünün ilk sayfası tutsak anlara esir Cemal Karsavran
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|