![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57924
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tanrı'm Yeni Bir Aşık Yarat
Her âşığın yaptığından gayrısını yapamıyorum: Ağlıyorum,yalnızca ağlıyorum... İçimde Eyüp sabrı Gözlerimde ağlayanların göz yaşı var. Nedir bendeki bu dert? Gülerken ağlıyorum. Siliyorum gözlerimdeki tüm görüntüleri Bir onu silemiyorum Bir onu... Unutuyorum tüm isimleri Unutamadığım bir isim isimlerden Bir onunki... Aşıklar ne düşünür sanki? Bitmeyen karanlık ******* *******de asla istemezler Olsun bir tek yıldız olmaya ki... Karanlıklardan kaçıyorum Karanlıklar abanıyor üzerime, Yalvarıyorum Tanrı'ma yalvarıyorum: Yeni bir aşk içinde Tatlı tatlı işkence edeceğin Yeni bir âşık yarat Koy onu benim yerime.... Alper Kürük
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tanrı'nın En Güzel Eserine
Sen Tanrı'nın yarattığı Belki en güzel esersin, Küsüp dünyaya attığı Andan perişan gezersin. Kanıp bekasını satan Sanki akılsız bir sersin, Yasak elmayla aldatan Şeytanına bir nefersin. Gel sahiplen toprağına Toprak değildir o vatan, Düşme düşmanın ağına Düşman mayasında şeytan... Ağaç dik çıplak dağına İçin ve dışın yeşersin, Eser kalsın ocağına Gün gelir sen de gidersin... Tükenecek diye korkma Cömert ol ki Tanrı versin, Çekinme,sevmekten ürkme Sev sev ki Tanrı da sevsin... Alper Kürük
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tatlı Yolculuk
Ben bu yolculuğa çıkalıberi Huzur buldum her ağacın altında, Kimi kara,kimi yeşil gözleri Çok güzeller gördüm çılgın çağında. Gölge düştükçe üstüme sepserin Yorgunluk durmadı kalktı üstümden, Hayâlini gördüm sevdiğim yerin Gözlerim doluktu,gözlerim tümden... Hoş geldine geldi bir köylü kızı Elindeydi bir tas soğukça ayran Biran durdu içimi buran sızı Ve başladım süzmeye hayran hayran... Bir yaprak kopardı çam ağacından Attı pırıl pırıl tasın içine, Dedim:'Bahset bana bu yaptığından...' Ve o sıra elim değdi eline. Bir ayrandan içtim,bir onu öptüm Bir yandı,bir söndü içimde ateş, O mutlu ânımda korkunçtu ölüm Göğüme çakılı kalsın hep güneş... Alper Kürük
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek Dişli Çocuk
Teker teker Gece,yıldızları çaktı göğe Aydın sessizlik yırttı karanlığı Ölülerin uykusu çıktı mezarlardan Uzayı korku korku örttü. Peçe peçe çekti yüzüne Şeffaf bulutları ay Utançtan. Belli ki ona çapkın çapkın Biri vardı bakan. Teker teker Gece,yıldızları çaktı göğe Sabahı düşünmeksizin. Gün ışığında gecenin Döküldü dişleri solan yıldızlarla, Bir çocuk körpeliğiyle Yeni umutlar doğurdu günü. Zamana ilk gülüşünde Tek dişi oldu Sabah Yıldızı, Unutuldu ölülerin uykusu Karanlığın her sabah ölüşünde. Alper Kürük
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek Gül...
Has gülü bulmak için gülistan ezilir mi? Gitmezsen gülistana ayağına gelir mi? Bir gülün olsun yeter gülistan gönüldedir Gülistanın kokusu o gülün özündedir. Sevenler tek gülünü sakın ola atmasın Sevenlere Allah'ım başka gül koklatmasın... Tek gülün kokusunu bilmeden arananlar Gülistanda bir başka gül bulurum sananlar... Gülün râyihasının ermeden hoşluğuna Farkına varmaz düşer yalnızlık boşluğuna. Gül koklanınca solar diye düşünen varsa Koklamayı bilmeyen burun çiçek koklarsa... Böylesine sözüm yok ne koklasa soldurur Uğursuzluk kendinde neye el atsa kurur... Alper Kürük
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek Saltanat
Birgün de benim için minareden Okunup,verilecek dua,salâ, Bir saltanat süreceğim görmeden Her fâniye yüksek makam:musalla... Kâh el uzatıp,kâh omuz vererek Başlar üzerinde tutup kaldırarak, Varır varmaz zemine indirerek Denecek:'al emanetini toprak...' Alper Kürük
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek Sana Açtım Kâlbimi...
Sana kâlbim aç iken Gel sen de aç kâlbini, Şu gözlerim açıkken Görsün tek sahibini. İste olsun bu yürek Sana bir ömür mekân, Damarımdan kanı çek Hep sen ol dolaşan kan... Sesin içimden gelir Geçer çarpıntılarım, Seninle haşır-neşir Oldukça ben yaşarım... Alper Kürük
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek Sen Söyle
Tek senin ağzından duymak istiyorum Bütün kelimeleri... Sen daha güzel heceliyor Daha güzel söylüyorsun. Söylediğin en kötü sıfatlar bile O kadar iyi ve güzel ki... Aşkın gözü kördür Kulağı sağır. Her kötü sözün Bana güzelliğin kadar güzel geliyor Ah! aşk bir de dilsiz olsaydı Ne dillere destan olurdu Ne masallara konu... Alper Kürük
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek Taşın Kâlbim...
İstersen kâlbimi del, sen de aç onda delik Ne delikler açıldı senden önce üstelik... Uzayda bile mevcut bunca kara delikler Sönecek yıldızlara mezar olmayı bekler... Sen benim yıldızımsın söneceksen bende sön Kara delik arama açtığın deliğe dön... Delikler onarıldı...görüntüsü pırlanta Değeri bedel şimdi bilmem ki kaç kırata... Tek taşlı yüzüğümü sen parmağına taktın Bilmeden değerini bir zaman kıracaktın... Çizdirme yüzükteki göz kamaştıran kaşı Parmağına yakıştı...ömür boyunca taşı... Alper Kürük
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek...
Seni ortak ettim ben Tanrı emanetime Sevgilerden oluşan tek gönül servetime... Yüce Yaratanın de isteği budur bizden Ölüm tek ayırıcı bizi birbirimizden... İşte evlilik denen kurumun aslı budur Dışarda değil asla! ev içindedir huzur. Beyninde evliliği böyle düşünüp kuran Böyle davrananlara yardımcıdır Yaratan. Allah'ın İlâhlığı bile o TEKLİKTEDİR, Tek evlilik nimeti o birlikteliktedir... Alper Kürük
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|