![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sigara
Sigara Sen benim Hem en iyi Hem en kötü dostumsun Bak dinle sözümü kesmeden En iyi dostumsun Çünkü seni içtiğim zaman Havaya karışan dumanında Sevgilimi görüyorum İşin doğrusu Daha çok şiir yazıyorum Daha çok şarkı yazıyorum o zaman Hikâyeler yazıyorum Şunu da itiraf ediyorum Şüphesiz sen en iyi, en vefakâr dostumsun Çünkü gün yirmidört saat Gece gündüz demeden Yağmur çamur Kar fırtına demeden Ne zaman çağırsam Hemen dudağımda bitiveriyorsun Vefakârsın Hiç nazlanmazsın Cefakârsın Hiç karşılık beklemezsin En kötü dostumsun Ama kalleş değilsin Arkadan vurmazsın Kötü dostum olsun senin gibi Bin tane olsun Bir de şu hırsızlığın olmasa Elini cebimden çeksen Damarlarımı tıkamasan Ciğerlerimi doldurmasan Ah güzelim Ah canım benim Bu kadar iyiliğini gördüm İnkâr edemem taş olurum Yukarda Allah var Ama her zaman İçimde bir şüphe var Bana öyle geliyor ki Kötülüğün iyiliğinden fazla Seni icad eden etmez ola Yerinde yatmaz ola... 01.04.2003 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sigara Kokuyorum
Hergün sigara kokuyorum diye Şikâyet ediyorsun Buram buram şiir de kokuyorum Nedense duymuyorsun Derdimi içiyorum, sigara dumanında Dertleri boğuyorum, sigara dumanında Sen beni sevsen eğer, sigara mı içerim Sevdiğine inansam, sigara mı içerim Her gece alkol kokuyorum diye Şikâyet ediyorsun Buram buram sevda da kokuyorum Nedense duymuyorsun Dertliyim içiyorum, içkiyi kadeh kadeh Dertleri boğuyorum, içkide kadeh kadeh Beni sevdin de birgün, kadehi kırmadım mı Beni mutlu ettin de, şişeyi kırmadım mı Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sildin Bir Bir Gözlerimden
Aşkinla bağladın beni kendine gözlerinden Bütün güzellikleri sildin bir bir gözlerimden Mevsimleri, çiçekleri, eski sevgilileri Bütün güzellikleri sildin bir bir gözlerimden Sütten çıkmiş ak kaşığım, kar beyazım, arı sütüm Mis kokulum, ay ışığım sultânım, cânım efendim Sensin benim tek kişilik kalbimdeki tek güzel Ne şarkılar umurumda, ne türküler, ne gazel En yakınım bile şimdi, yedi kat yabancı el Bütün güzellikleri sildin bir bir gözlerimden Sütten çıkmış ak kaşığım kar beyazim, arı sütüm Mis kokulum, ay ışığım sultânım, cânım efendim Şakir Alimoğlu
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sislerin Ardında Kalan Gençliğim
Yanarım yanardağlar gibi ne zaman baksam geçmişime Ağlar, ah ederim sislerin ardında kalan gençliğime Solmuş resimler, geri gelmeyecek yaşanmamış onca yıl Ağlar, ah ederim sislerin ardında kalan gençliğime Şakir Alimoğlu
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sitem Etmem
Saplansa da bir yare-i hicran sineye gene Sitem etmem asla o canım sevgiliye gene Hayır demem saplasa da hançerini göğsüme Sitem etmem asla o canım sevgiliye gene İştiyak an be an dağlasa kalbimi kor gibi Aşkıyla dolaşsam dağlarda bir kör gibi Gene de silip atmam kalbimden nankör gibi Sitem etmem asla o canım sevgiliye gene İsyan etmem kıyamete kadar aramasa da 'Çok özledim seni' dediği dediği bin yalan olsa da Benzim bu sonsuz meşakkatten sararıp solsa da Sitem etmem asla o canım sevgiliye gene Şakir Alimoğlu
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Siyah Gözlerin
sevdikçe daha mânalı, daha günah gözlerin yıllanmış bir şarap gibi tükenmez verdiği haz Tanrı'nın en güzel eseridir siyah gözlerin sevişirken buğulanan, büyüleyen bir şeydir sanki binbir renk tutuşmuş iki yangın yeridir Tanrı'nın en güzel eseridir siyah gözlerin yalnız siyah gözlerinden içerim ben şarabı ancak o zaman alırım şaraptan binbir tadı Tanrı'nın en güzel eseridir siyah gözlerin ben siyaha gözlerinin renginde aşık oldum ne kadar güzellik varsa hep gözlerinde buldum Tanrı'nın en güzel eseridir siyah gözlerin *******i çok severim gözlerinin renginde sevişirken gözlerinden başlarım aşka ben de Tanrı'nın en güzel eseridir siyah gözlerin derin bir okyanus gibi çeker beni kendine âşığım ben o muhteşem gözlerinin rengine Tanrı'nın en güzel eseridir siyah gözlerin göğsüne siyah bir gül tak gözlerinin renginde eriyip gitsin gözlerin gözlerimin içinde Tanrı'nın en güzel eseridir siyah gözlerin göğsündeki siyah gülü koparıp almalıyım siyah gözlerine takıp, öpüp koklamalıyım Tanrı'nın en güzel eseridir siyah gözlerin omuzunda siyah şalla görmek isterim seni gece bir havuz başında öpmek isterim seni Tanrı'nın en güzel eseridir siyah gözlerin güzel ama yakıp geçen bir silâhtır gözlerin insanı kendine çeken bir günahtır gözlerin Tanrı'nın en güzel eseridir siyah gözlerin beni aşka davet eden bir gecedir gözlerin günah *******imizin sabahıdır gözlerin Tanrı'nın en güzel eseridir siyah gözlerin Tanrım hiçbir eserine vermemiş gözlerini esirgemiş herkesten senin güzelliğini Tanrı’nın en güzel eseridir siyah gözlerin Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Siyah Gül
bir siyah gül açar hergün içimde kimdir bu siyah gül, sor aynalardan güzel yalnız sensin bana dünyada başka güle yer yok kalbimde inan bir yemindir ismin dudaklarımda bir dua, bir aşk her sabah andığım ve iki siyah gecedir gözlerin tarandığın aynalardan kıskandığım sen varsan aşk yağar bahçelerimde oysa sen yoksan özlemin, hasretin bir damla kandır gözbebeklerimde her sabah içimde bir siyah gül açar koklarım içimden kahkahalar taşar ve seni hatırlatır bütün şarkılar Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Siyahlı Kadın
seni siyahlar içinde tanıdım bir havuz başında omuzunda bir şal, dudaklarında siyahlı şarkilar yeniden dünyaya getirdi beni göğsündeki gül o hülyali siyah gözler, darmadağın saçlar sen siyahli bir kadınsın köpük kadar beyaz teninle eski zamanlardan kaldırmak geçti içimden siyahtan başka renkleri seni ölesiye sevince şarkılardan, romanlardan söyleyin, gözlerinin rengine boyansın istanbul boğaz’daki gemilerden maçka’daki sokaklara ve baştanbaşa siyah saçlarinla taransin istanbul bir nakış gibi işlensin şiirlere güzelliğin siyahı sevmeyenlerin olmasın sabahı “beni öldürse de gam yemem artik, gözlerinin siyahi” Şakir Alimoğlu
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Siz
Sanki kalbinize mühür vurulmuş Kapanmış aşklara sararmış solmuş Aşkı hiç tatmamış ölürcesine Her âşık oluşta ihanet bulmuş Sanki kalbinizi bulutlar örtmüş Kalbiniz aşklara yasak gibi mi Yanlışsa söyleyin neden bu kilit Nefret edersiniz aşktan değil mi Bana darılmayın sorduğum için Kalbinizi neden mühürlediniz irmek istiyorum sevdiğim için Mührü bir kerecik sökmez misiniz Aç bana kalbinin kapılarını Dinle gözlerimden şarkılarımı Bırak ta gireyim gül bahçesine Kalbimi güllerle verircesine Kalbiniz kalbimde biliyorsunuz Zannedersem siz de seviyorsunuz Kaçmak niye eğer seviyorsanız Aşkınızı niçin gizliyorsunuz Size sen dememe müsaade edin Gönül penceremden aşkı seyredin Göreceksiniz bir tek siz varsınız Size sen dememe müsaade edin Yatın dizlerime şöyle rahatça Açın şimdi çatık kaşlarınızı Unutun geçmişe ait ne varsa Elime bırakın saçlarınızı Aşka inandın mı şimdi bir tanem Bırak inadı da kollarıma gel Uyandır kalbini kış uykusundan Baharla yeşeren güllerime gel Sök mühürü artık, bırak gireyim Kuruyan bahçene aşkı dikeyim Bir yandan öperken dudaklarını Bir yandan belini sarıp döneyim Mühürle aşklara tekrar kalbini Artık benden başka kimse girmesin Gül artık neş’elen, çocuklar gibi Seni benim kadar kimse sevmesin Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Soframızın İncisi
Soframızın incisi acılı içli köfte Bir yanında buz gibi bir tas yayık ayranı Bir de acur turşusu yeme de yanında yat Gönlüm deliler gibi bu sofranın hayranı Öyle çok, öyle içten severim bu inciyi Kırk gündüz kırk gece bıkmadan yiyebilirim Hele bir de yanımda eski dostlar olunca Korkarım birgün sevinçten ölebilirim Ne zaman ki açlıktan midemde ziller çalsa Bilirim ki içli köfte istiyor gene canı Doğrusu kıskanmıyor değilim için için Hınzır nasıl da bilir ağızının tadını Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın Allah kimseye gördüğü günü aratmasın Soframızın bereketi hiç eksik olmasın Allah kimseyi içli köftesiz bırakmasın Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|