![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yasemin Kokulari
Uyanilmaz ruya gibi hakikat Yasarken hep ayni kabusu Omrum beyhude geciyor heyhat Burnumda tuter yasemin kokusu Gunlerim geciyor senden uzak Ben garip hislerle ask sarhosu Buralar yagmur gormuyor kurak Yaz aksaminin doruklarinda uyuku Askin buyusunde serin cardak Seninle sarmas dolas hostu Saclarin ucusurken ruzgarla kat kat Gonlum seyrederken zevkten costu Sen guzelsin ben yaninda berbat Seni sevmek sanki cezasiz suctu Aci bir masal gibi gecerken hayat Yasemin kokulari havalarda uctu Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaslarimi Tutamadim
Sardi beni yine kederle elem, Sen gideli buralarda yalniz kaldim. Hatiralarinla gece uzerime cokerken, Seni dusundukce yaslarimi tutamadim. Henuz genc yasinda daha erken, Bulutlarin uzerinde ucardin. Etrafini saran meleklerden, Sen daha guzel oldugunu ispatladin. Aydinliktan karanliklara gomulurken, Omrunle arkadas hep dost kaldin. Dunya hayatindan ahirete gocerken, Yanima gelirsin diye umutlandin. Daha doruklarindayken baharin, Ismin dudaklarimla kulaklarini cinlatsin. Sen yalniz icinde sesiz bir mezarin, Ben yine seni dusunup agladim. Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yavas Acan Guller
Baharda ektigin yavas acan guller Renklerinden esinlenmis elbisenin Sirma sacli isiklar yuzunde guler Sanirlar ki bu evrende gunes sensin Yagmur yuklu bulutlar semaya siner Toprak suyla yumusak havalar serin Agaclarda tanidik huzun ve keder Bir damla yasla gozunden akan benim Dudaklarinda bir renk sanki ******* Gecerken arasindan ayni gunlerin Parlayan yildizlar ismini heceler Ve askin icinde husran olan benim Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeni Ufuklar
Yeni ufuklarla geciyorsun kendinden Sabah pencerenin ruyasindan yansirken Koparilmis cesit cicegin kederinden Bir renktir ask pembe tonla yanaklarinda Aydinlik sema altinda sanki nur cehren Yukselirken gunes hayal bahcelerinden Kirpiklerin medet umarken meltemlerden Bir nagmedir ask kurumus dudaklarinda Gozlerinde huzun saclarin siril siklam Ruhun suzulurken ters akan irmaklardan Ve senle nesir zaman uyukuda her aksam Bir yaban guldur ask solar parmaklarinda Vicudunu saran zevkin muammasindan Doganin buyusu belli sarmasiklardan Zihninde beliren cevapsiz sorulardan Bir mevsimdir ask gonlunun ufuklarinda Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine Sen
Yine sen gonlumdesin bu gece Yildizlar altinda pisman aksam Etrafta golgen bin bir dusunce Tenha yaratirken seni bastan Ay yaliniz mehtabla bilmece Onu kesfeden cesur pilottan Insanliga sunulan hediye Numuneydi bir avuc topraktan Yildiz kayar boslukta huzunle Kalbe dagilan bir damla yastan Sakla istersen hatira diye Yuzun mehtabla o anda saydam Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yuzunun Hayali
Gozlerimin onunden gecerken yuzunun hayali Dalga dalga kopurur uzaklarda okyanuslar Yagmur yagarken kalplere dagilir askin bedeli Firtinalar altinda usuyorum usuyebilecegim kadar Yapraklar dokulur sanki bir ruyadan uyanir agaclar Serin ruzgarlar aheste oksarken yumusak kalbini Mevsimle yasarken sanki ezelden bir baska bahar Unutmak mumkun degil deniz mavisi ceylan gozlerini Ruzgarin buyusu bir tuy gibi havalara ucururken bizleri Biliyorum seni sevmek benim icin kollarinda intihar Yillanmis filim gibi yeniden yasarken evvelki gunleri Ruyalarima siner birlikte gecirdigmiz guzelim hatiralar Belirsiz bir zaman biriminden gecerken bunaltici sicaklar Muammasiyla sesizligin hukum surdugu yaz *******i Aydinlatirken yuzunu gokyuzunde yalniz dolasan yildizlar Hayretler icinde kalir gecen sure zafinda gordukce guzelligini Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman Birimi
Zaman birimi sabahla aksama kadar Isiklar sanki bir odak noktasi arar Birden acilir semanin koyu mavisi Ne varsa icinde dunyamiz dahil hepsi Ilahi bir guzellikle boslukta doner Bazen yildizlar o anda parlayip soner Masum yuzunu gosterir aksamlari ay Kalbinden dilek tut kayan yildizlari say Yerin uzerinde ortu kat kat atmosfer Uydular bosluk icinde divane gezer Gezegenler arasi bir karis mesafe Bilim uyduruyor binbir cesit felsefe Kalplerin icinde bilinmez baska dunya Yansiyor bir ruya gibi sonsuz bosluga Gunes ezelden sanki patlayacak her an Sabaha savrulan gun isigiyla uyan Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zerre
Gozle gorulmeyen kucuk bir zerre Zamandan orulmus cember icinde En az hava kadar hatta daha hafif Tatli bir soz gibi yumusak ve latif Karanliklar icindeki belirsiz nesne Uzaklarda tipki hayalimdeki yerde Isigi geciren saydam ve seffaf Gelinlik cagindaki kiz gibi Saf Hayat icinde tekrar acilan perde Omur yasaniyor sanki ezbere Kiyamet gunu dilerken tanridan af Sahidim olacak o kucuk zerre Zihni Ozselmanoglu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|