![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İÇelim Unutalım
tatkı sohbete toplandık bu gece çilingir masasında dökülsün hece rakılar da açılıp orta yere gelince şen olsun gönüllerimiz şen olsun getirin kadehleri badeler dolsun kurun ortaya ince sazlar çalınsın gönüller bir olsun hoşnut kalınsın halaylar kurulsun kızlar salınsın şen olsun ruhumuz bahtıyar kalsın damarlar da meyden nasibini alsın sallansın mendiller sineler açılsın meyveler,mezeler masaya saçılsın herkez sevdiğinin beline sarılsın felekten bir gece hatıramız olsun ruhumuz bu gece huzuru bulsun içelim sabaha dek unutalım parayı kadehlere gömelim içimizdeki yarayı silelim bir-bir bahtımızdaki karayı olmayan paramızla güzel eğlenelim dünya güleceğine biz ona gülelim Abdullah Özen
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İkİ KöR
söylesem,söyleyebilsem derdimi mehtepsız yıldızlı bir gecede açabilsem kalbimi desem,diyebilsem, seviyorum seni, çılgınca aşığım sana, ama diyemem,söyleyemem, çünkü, aramızda gağlar denizler var ve benim kahrolası gururum, ve bu hep böyle sürüp gidecek sen, seni sevdiğimi bilemeyeceksin, ama ben her gün, her allah ın günü gecesi, yıldızlara seni sevdiğimi haykıracağım ama sana asla, hayatımda iki kör tanıdım biri; sana olan aşkımı görmeyen sen, diğeri; senden başkasını görmeyen ben Abdullah Özen
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İkinci EL Satılık
lastikleri fazla yıpranmamış kolayca yolda kalmamış motoru rektife olmamış ikinci el kalp var satılık sahibinden başka yüz görmeyen ilk sahibi değerini bilmeyen doğru dürüs yüzü gülmeyen ikinci el aşk var satılık motoru hararet yapmamış evel allah yoldan çıkmamış kimseyi şarampole atmamış ikinci el kalp var satılık çalışmaktan hiç yılmayan tuttuğunu kolay salmayan sıfırdan geri kalmayan ikinci el aşk var satılık kimseyi kolay kırmayan trafik-polis takmayan kolayca canı çıkmayan ikinci el kalp var satılık az yiyince zorlanmayan uykusunda horlamayan köpek gibi hırlamayan ikinci el aşk var satılık üste hiç bir şey verilmez takas da kabul edilmez dalga geçenler sevilmez ikinci el aşk var satılık Abdullah Özen
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İPek SAÇları
kaldır zülüfleri saçlar üstüne düşmesin bir tanem kaşlar üstüne değmesin sevdiğim yaşlar üstüne göz yaşların ıslatmasın ipek saçları bardaklar doldur,içeyim yaşları tel-tel olmuş saçların kıvır-kıvır saçların gelmesin boynuna ağır örme zamanı gelince beni de çağır rüzgarda savurma ipek saçları zülüfler ıslatmasın keman kaşları Abdullah Özen
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstemem can verip ÖLME yi
cebren doğduk cebren öleceğiz dünya cennet ise nerede sefa süreceğiz yaşarken öldük ölümü nasıl bileceğiz ben istemedim dünyaya gelmeyi gelmişken istemem can verip ölmeyi acıktık bir çift memeden beslendik avaz olduk can yanınca seslendik giyindik kuşandık yenilerle süslendik ben istemedim yenilerle süslenmeyi süslenmişken istemem can verip ölmeyi dizlere derman geldi önce emekledik elimizden tutulsun yürüyelim bekledik zalimden zulüm gördük ama çökmedik ben istemedim zalimden zulüm görmeyi zalim susmadan istemem can verip ölmeyi güç aldık,ayaklandık öğrendik yürümeyi koşacaksın dediler,unut artık gülmeyi ihmal etmedik komşu kızına göz süzmeyi ben istemedim komşuya göz süzmeyi süzmüşken istemem can verip ölmeyi hatun bulduk kaderindir dediler Allah ın emrini baştan savma verdiler düğün dernek eğlenceye geldiler ben istemedim hatunla evlenmeyi evlenmişken istemem can verip ölmeyi zaman geldi biz de çocuk büyüttük ellerinden tuttuk adımlarla yürüttük onların uğuruna ömrümüzü çürüttük ben istemedim çocuk büyütmeyi büyütmüşken istemem can verip ölmeyi Abdullah Özen
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İZMİRim
izmir'im güzel şehir akıyor içinden nehir fabrikadan çıkan zehir temizlendi izmir'im kuru çay islah oldu şaraphane kayboldu körfezi yeşillik doldu yeşillendi izmir'im kötü kokular gitti yerinde ağaçlar bitti belediye seyirlik etti mis kokuyor izmir'im fuar'ınla renk katarsın kemer altına bakarsın sahilinde olta atarsın büyük şehir izmir'im Abdullah Özen
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kabul Edersen
istiyorsan bir çift dudak,al dudağıda çürüsün kabul edersen bir çift ayak yollarında yürüsün dağlara çıkarsan,aşkımın zirvesini anca görürsün kabul edersen bulut olur,üstüne çökerim senden bihaber derbeder,perişan yaşıyorum çıkarır verirdim kalbimi,ama sevgini taşıyorum üç yıldır biliyorsun,deli divane dolaşıyorum kabul edersen ebediyen yanında kalırım hep derdim ya sana sensiz olmuyor diye benim de ihtiyacım var,küçük de olsa sevgiye aşkın içimde büyüdükçe dönüyorum deliye kabul edersen,koğuşunda tedavi olurum Abdullah Özen
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KADINlar
nefsimizin çektiği büyük zaafımız her zaman onlara açık oldu kapımız yaratılışta var arzulamak yapımız kadınlar-kadınlar iç güdümüz büyük savaşlar kadınlar için çıktı imparatorlukları kadınlar yıktı çinliler seddi kadın için çekti kadınlar-kadınlar yarı parçamız kadın yüzünden dağlar delindi okyanus geçildi,kumlar elendi günümüze kadar böyle gelindi kadınlar-kadınlar elma yarımız hem anamız hem avradımız dedik her türlü küfürü kadına söyledik en iyi tarafı canımızdan can bildik kadınlar-kadınlar varlık nedenimiz kadın için akıtırız göz yaşımızı ağartırız tek-tek saçımızı,başımızı kah gülümser,kah indiririz kaşımızı kadınlar-kadınlar canımızın içi onlar dünyada kanatsız meleğimiz unutup bir köşede asılan eleğimiz canlar verip de bükülmez bileğimiz kadınlar-kadınlar,her şeyimiz her türlü stresimizi onlarda atarız her şeyi unutup koynunda yatarız değersiz eşya eder bazen satarız kadınlar-kadınlar başlar tacımız uğuruna evler ocaklar söndürürüz top,tüfenk kuşanır adam öldürürüz kaçta-kaçımız kadın yüzü güldürürüz kadınlar-kadınlar anamız avradımız anasından ayırdık boyun büktürdük bahçeyi,tarlayı kadına ektirdik her türlü eziyeti kadına çektirdik kadınlar-kadınlar dünya varlığımız Abdullah Özen
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KANıma ALKOLü SOKtum
evren-evren dolaşırken kul olmaya alışırken zerrelere karışırken kanıma alkolü soktum el eçtığımda iner iken evren önümde döner iken cehennem ateşi söner iken kanıma alkolü soktum mikro aleme giren idim ölmeden can veren idim cennet gülü deren idim kanıma alkolü soktum aldığım bilgiler çok hoştu yorulmadığım tek yokuştu başıma şeytan çokuştu kanıma alkolü soktum kanda alkol silinmez eski değerler verilmez bu kanla hakka gidilmez kanıma alkolü soktum kul huzura nasıl varsın allah erkenden kurtarsın hakkın merhameti sarsın kanıma alkolü soktum Abdullah Özen
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KARa DENİZim
ülkem içinde sanki ayrı bir ülke bize yakışır türk dediğin türke görünmez kimse asık surat sirke cennet içinde cennet karadeniz'im misafir severdir insanları korkma çal kapısını misafirim de sorma yeterki dürüst ol kafanı yorma kapısı açıktır dosta,karadeniz'im huzur bulursun çıkarsan yayla'lara hiç tereddüt etme eğil pınar'lara yeşildir,rastlanmaz çıplak topraklara dünyada bir tanedir karadeniz'im samsunda başladı istiklal savaşı herkez ile bölüşür var ise aşı çatılmaz gülen yüzde asla kaşı bonkördür insanı karadeniz'im kalk gidek gardaş karadenize balık tutmaya gideriz denize hamsi pilavı ikram edelim size insanlarınla çok yaşa karadeniz'im Abdullah Özen
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|