![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Muhtacım
Gönlüne sığınan garp aşık Sevgine muhtaç bir dilenci Şefkatini arayan küçük çocuk Ne dersen de sana muhtacım Eline sarılan merhamet diyen Ayağına kapanan gönlünü seren Yerlerde sürünen sevgi dilenen Ne görürsen gör sana muhtacım Gözyaşları akıtan canından bezen Gözlerine bakan acaba diyen Sensiz inim inim inleyen Can canana ben sana muhtacım M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Muhtar
Gözü şaşı var mı bilmem zararı Muhtar seçtik okur yazar omarı Yasakladı cuarayla kumarı Rakı içmek serbest dedi muhtarım Pantol giydi çıkarıp da şalvarı Mesken tutdu pavyonlarla barları Topal eşe gözler oldu yolları Gezip tozmak serbest dedi muhtarım Mini etek giyiniyor kızları Fino aldı ölünce de çomarı Kiremide çevirince damları Dört evlilik serbest dedi muhtarım Tarla açtı yazı yaban kırları Bize verdi ahırdaki malları Uzadıkça uzar oldu kolları Odun kesmek serbest dedi muhtarım Muhtarımız boyar şimdi saçları Gün geçtikçe çogalıyor pozları Çardağında yatar kalkar yazları Horlamakda serbest dedi muhtarımız M.Tamer Altıparmak Gaziantep
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mum oldum
Gözlerine kul etdin sözlerine amade Yüreğimde bir duygu çağlayandan ziyade Bu can sensiz ne yapsın ilaç etmez faide Derde deva var amma bir inada mum oldum Ciğerimi dert yakar esas yangın yürekde Gönül derdim bi çare vuslat yoksa kaderde Derde koyan onmasın kuru inat edende Bende yürek var amma esir değil kul oldum Sana inat yakışmaz kör şeytana lanet de Dillerinden bal aksın he deyipde tez günde Bana gelin olasın gelinliği giyipde Bende ciğer var amma dalda solan gül oldum Seven gönül yücedir sürünsede yerlerde Dosta kahve pişirir sözlerinin közünde Sözlerimden pay alır aşk derdini bilende Bende yürek var amma dertden solan gül oldum
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Muradım sensin
Elimde taşıdım sıcak elini Arzudan okşadım beyaz tenini Gönülden yaşadım güzel sevgini Muradım özlemim sensin diyerek Gördüğüm gözünün ela rengini Pembe yüzünün kara benini Kokladım kumral saçının telini Muradım özlemim sensin diyerek Gönülden sevdim güzel cismini Her an söyledim senin ismini Gözümde taşıdım hayal resmini Muradım özlemim sensin diyerek. Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Musul Kerkük
Düşmanın elinde esir bayrağı Gezinir bağrında düşman ayağı Türkmenler kan aglar başdan aşağı Musulu Kerkükü talan etmişler Hazanda gül olmuş Türkmen ocağı Kan revan içinde Türkün toprağı Türk yurdu perişan başdan aşağı Musulu Kerkükü talan etmişler Gözyaşım suladı müzmin yaramı Unutmam Musulla Kerkük davamı Taşırım beynimde Turan hülyamı Musulla Kerkükü viran etmişler Bir türlü atmadık kasveti gamı Yoksaymak mümkünmü haleb'i şam'ı Söylemek gururum kızıl elma'mı Halebi şamı yaban etmişler M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mutluluk rüzgarı
Mutluluk rüzgarı Hayal ufkunda yıldızsın bana Erişmek mümkün olmuyor sana Gülmedi bahtım sevdadan yana Mutluluk rüzgar gönlümde yaprak Doymadı gönlüm ah ile vaha Bir nebze mutlu olmadım daha Düştüğüm yerde çamurlu saha Savuran rüzgar gönlümde yaprak Savurup atdın biçmedin paha Döndürdün beni geçmeyen pula Gönlüm yaralı bıkmadım daha Mutluluk rüzgar gönlümde yaprak Bir ömür tükettim senin aşkına Savrulup kalınca döndüm şaşkına Yılları sardım kader çarkına Mutluluk rüzgar gönlümde yaprak M Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nadide
Doyulur mu hiç seher vakti öten bülbüle Seven bilir sevilen bilir kızım nadide Doyulurmu hiç cıvıl cıvıl senin sesine Kimseler bilmez ben bilirim kızım nadide Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nazın Kadar Nazar Değsin
Hırçın dalga boyun bükdü İlk akşamdan mehtap küsdü Gökyüzünden yıldız düştü Hatırandır saç tutamın Nazın kadar nazar değsin Ay karardı şavkı söndü Yakomozlar beyaz güldü Bahar değil mevsim güzdü Hatırandır aşk baharın Nazın kadar nazar değsin Gözyaşımı kiprik süzdü Hicran acı çilem közdü Birde bugün yaş günümdü Çınladımı hiç kulağın Nazın kadar nazar değsin Gece bitdi şafak sökdü Seher vakdi umut söndü Bütün güller yaprak dökdü Ecel seni kucaklasın Nazın kadar nazar değsin M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne değişir
Biri gider biri gelir Garip yine garip ne değişir Seçim olur bey değişir Fakir yine fakir ne değişir Para güçlü nüfuz güçlü Çulu ayrı tazı aynı ne değişir Sistem aynı zamlar yeni Maaş güdük ne değişir M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne olur
Rengi solmuş gönüllerde imanın Aklı fikri para olmuş insanın Cılkı çıkmış şu yalancı dünyanın Bir pay alsak mezarlıktan ne olur İtibarı yüksek olmuş çalanın Aklı çokmu yan gelipte yatanın Doğru sözün ikamesi yalanın Birazcıkda yüzü olsa ne olur Utanması hiç kalmamış hırsızın İçi dışı boş duruyor kasanın Bir bedeli yokmu yoksa çalmanın Azıcıkda nalsız gezse ne olur Böyle gitmez sonu gelsin talanın Yüzü gülmez çalıp çırpıp kaçanın Büyümesi zaman alır sıpanın Azıcıkda anırmasa ne olur Suçu yokmu bu ülkeyi soyanın Yanınada hep kar kaldı yapanın Yazarkende kanı donar insanın Birazcıkda kulak çeksek ne olur M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|