![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12118
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Firavun birgun ulkesine herhangi bir nedenden dolayi cok
sinirlenmis,yardimcilarina: "Cagirin lan katipleri , ferman yazdircaam." demis. Hemen iki tane katip bulup getirmisler firavunun huzuruna. O zamanlar da kagit henuz kesfedilmemis , yazim hiyeroglif olarak yapiliyor. Firavun , hiddetle bagirmis katiplere: "Yazin!" Katipler de bir ellerinde civi , bir ellerinde cekic ,onlerinde de bir koca kalip tas, firavunu can kulagiyla dinliyorlar. "Ben..." demis firavun , katipler hemen tik tik tik bir firavun resmi cizmisler tasin ustune "Misir-in.." demis firavun , tik tik tik bir piramid resmi cizmisler yanina. "anasini..." demis firavun , bu defa bir kadin resmi cizmis katipler. "avradini.." demis firavun , bir kadin resmi daha cizmisler yanina. "si....m!" demis firavun son olarak. Tam koyulmus katipler yazmaya ,birden katiplerden biri duraksamis, yeniden yazacak gibi olmus , yazamamis derken sikila sikila donmus oteki katibe ve sormus: "Yav ustadim kusura bakma ama -s...m- tek tasakla mi yaziliyo, cift tasakla mi yaziliyo?" |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Adamin biri hergun lokantaya geliyormus ve kendisine servis yapilinca
(bos buyuk bi tabak, catal+bicak+kasik vs) menuye bakmadan alip catali veya bicagi soyle boydan boya bi koklayip, garsona donup -Bugun menunuzde falan filan mi var ? Garson hayretler icinde - aaa, nasi bildiniz efendim? adam sakin ve hafif gururla - ben bilirim delikanli deyip siparisini verip yemegini yiyip gidiyor. Bu bir sure hep boyle devam etmis ama garson bi turlu bunu nasi yaptigini ogrenememis ve en sonunda gidip sefe butun herseyi oldugu gibi anlatmis, adamin nasi tertemiz catali bi koklamayla menuyu saydigini... Sef bunun uzerine eger o musteri tekrar gelirse servisi yapmadan kendisine haber vermesini soylemis. Adam ertesi gun ayni saatte yine gelmis ve garson elemani gorur gormez sefe haberi ulastirmis. Orada bi bulasikci bi kadin varmis, kadin terden pislikten batmis zaten; tutup bay sef musteriye gidecek catali kasigi tabagi ne varsa hepsini o kadinin koltuk altina yuzune gozune butun terini silecek kadar surmus ve bir iki dk catal vs.deki terin kurumasini bekleyip vermis onlari garsona ve pis pis gulerek - Hadi bugun de bilsin bakalim menude ne varmis ... garson servisi yapar ve siparisi beklerken adam alir eline catali ve boydan boya bi koklar ve hayret ve saskinlik icerisinde bir - Allah Allah der. Sonra bi kere daha dikkatlice koklar ve saskinlik icerisinde garsona donerek - Kezban sizde mi calisiyo ?? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
iki genç yakında evleneceklermis. evlenmeden once evlilik hayatları
hakkında konuşmaya karar vermişler. kız olan bazı kurallarının olduğunu soylemis. ve siralamis: isten eve geldiğinde kapıyı açtığımda saçıma dikkat et, eğer saçım tepede topluysa o gun yorgunumdur sevismek istemiyorumdur. eğer arkadan bağlıysa sevişmeyi yari istiyorumdur yari istemiyorumdur. eğer saçım dağınıksa o gün çok iyi bir günümdeyimdir defalarca sevisebilirim.. sıra damat adayına gelmiş ve o da siralamaya baslamis: eğer isten geldiğimde bir yarim duble viski icersem o gun cok yorgunumdur sevişme günümde degilimdir. eğer bir duble icersem yari istekliyimdir. ama eğer iki duble icersem sacina basina bakmam s.......... ! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir gemici geç vakit otele gelmis. Yer olup olmadigini sormus:
- Iki kisilik bir odada tek yatagim var, demis resepsiyon görevlisi, ancak pek tavsiye etmem. Çünkü öteki yatakta fena halde horlayan bir delikanli yatiyor. - Ziyani yok, demis gemici, verin bana o yatagi... Ertesi sabah gemici hesabi ödemeye indiginde otelci sormus: - Nasil uyuyabildiniz mi? - Çok güzel uyudum, demis gemici... - Yaninizdaki müsteri hiç horlamadi mi? - Hiç horlamadi... - Ama nasil olur?.. - Odaya girince yanagindan "Merhaba güzel çocuk" diye bir makas aldim. Sabaha kadar gözlerini kirpmadan yatakta oturdu |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
genç rahip adayı kilisede ilk vaazını verecekti ve çok heyecanlıydı
kilisenin kıdemli rahiplarinden birinin yanına gitti ve heyecanını yatıştırmak için ne yapacağını sordu.Rahip ona, mahzene inmesini ve bir kadeh şarap içmesini ve bunun onu rahatlatacağını söyledi.genç rahip adayı mahzene indi ve bir iki derken şişeyi bitirdi ve vaazını verdi. Vaaz sonrası heyecanala kıdemli rahibin yanına gitti ve verdiği vaazın nasıl olduğunu sordu, kıdemli rahip biraz kızgın biraz endişeli yanıtladı : herşey iyidi de üç hata yaptın birincisi vaaz bitince amen diyeceksin, oleeey değil,ikincisi vaaz bitiminde merdivenlerden inceksin, trabzanlardan kaymayacaksın veeeeeee üçüncüsü ve en önemlisi İsa efendimiz Meryem Anamızın çocuğu, ONUN BUNUN ÇOCUĞU DEĞİL!!!!!!!...... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hepside birbirinden iddiali 3 genetik uzmani, yeni buluslarini
karsilastiriyorlar. Hayvanlar konusunda uzman olan birincisi anlatiyor. "Inek ve tavuk genlerinden harikulade yeni bir hayvan meydana getirdim. Hem sut veriyor hem yumurtluyor, eti kirmizi et tadinda ama beyaz et kadar faydali, bence bu yuzyilin bulusu.Insanlara istedikleri kadar saglikli; et, sut, yumurta yedirecegim" Bocek genetigi uzmani calismasini acikliyor. "Ari ile bok bocegi genlerini karistirdim.Yeni turumuz pisliklerden bal yapiyor. Hem bol miktarda hemde inanilmaz kaliteli bal imkanina kavusmus bulunuyoruz. Insanlik icin cok faydali bir gelisme sagladim" Genel genetikci Dr.Temel iki meslekdasina bakiyor. "Valla bende karpuzla karafatma genlerini birlestirdim. Simdi karpuzu kesiyorsun, butun cekirdekler yuruyup gidiyor" |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
GOLF
İngiliz, Fransız ve Laz beraberler.. İngiliz - Golf için bir sopa, bir top ve bir delik gerekir, bende bir sopa var. Fransiz: - Bende de bir top var. Temel: - Ben oynamıyorum. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
> Adamin biri, bir sabah kalkar ve evinin catisinda bir goril gorur.
> Ne yapacagini bilmez ve eve girip telefonun basina gecer. > Rehberi karistirinca bir ilan gorur."Gorilleriniz itina ile yakalanir!!!" > > Adam telefon eder ve goril avcisi yarim saatte gelir. > Arac bir panelvan tipinde kamyonettir. > Icinden orta yasli bir adam ve ***** bakisli bir bulldog iner. > Adam elinde bir beyzbol sopasi, bir ip merdiveni, ve bir de cifte > tasimaktadir. Evsahibi sorar.. > -Nasil yakalayacaksin onu? > -Cok basit, once merdivenle catiya cikacagim > , beyzbol > sopasiyla gorile vurup onu catidan dusurecegim. > Kopek ozel egitilmistir.Hemen gorilin testislerini > isirir > ve ben inip onu araca kapatana kadar gitmesine > izin vermez. > -Vayyy... > Derken adam cifteyi evsahibine birakarak yukari > cikmaya baslar.. > Evsahibi, > -Peki ben bu silahla ne yapacagim? > -Eger isler ters gider de goril beni catidan > atarsa, kopegi hemen > vur.. 398..27 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
bir ingiliz,bir alman ve namik kemal gemi yolculugu yaparlarken gemi
batiyor.sadece üçü kurtulup bi adaya çikiyorlar.ama yamyamlar bunlari yakaliyorlar.sonra bunlara aralarindan birini yiyip digerlerini serbest birakacaklarini söylüyorlar.bizimkiler kendi aralarinda karar veremeyince yamyamlarin sefine söylüyorlar.sef de o zaman yarismalari gerektigini söylüyor.herbirine birer goril verip bir klübeye kapatiyorlar.en çok yavrulatan 2 kisi yarsmayi kazanacaktir.ingiliz namik kemali geçemem almani geçsem diye düsünüyor ayni sekilde almanda ingilizi geçmeyi düsünüyor.5-6 hafta sonra kapilar açiliyor almanda 7 yavru ingilizde 5 namik kemalde ise3 yavru var.ingiliz ve alman sasirip bizimkine neden böyle oldu diye soruyorlar.o da üzüntülü biçimde ulan ????ler benim goril de disi olsaydi o zaman görürdünüz diyor |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Superman'in önemli bir toplantiya katilmasi gerekiyormus ama bir saat
gecikmis. Ve toplanti odasina girdiginde hali perisanmis.Batman sormus ... "Hey, Superman ne oldu sana böyle" superman cevap vermis ... " Bir saat kadar önce buraya dogru uçuyordum ,ama kumsalin üzerinden geçerken WonderWoman'in orada çiplak ve yanliz yattigini , ileri geri hareket edip sallandigini gördüm." Batman atilmis ... "Obaaaaaaaa !!!! Peki sen ne yaptin Superman ... "Tabi ki , dogal olani yaptim .Fermuarimi açtim ve mümkün oldugu kadar hizla pike yaptim ." Heyecanlanan Batman bagirmis ... " Wonder Woman sasirmis olmali !!!" Superman kasini kaldirmis ve aciyla.. " Görünmez adam daha çok sasirdi ..." |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|