![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Harc-ı Alem
kişinin kişiye hiç kalmamış saygısı derinden yaralayıp revire kaldırmışlar vefayı taşlara dönmüş gönüllerdeki çiçekler yalanlara kul olmuş insana dair gerçekler olmuş bütün gözler harcıalem çalınıyor tüm besteler harcıalem tüm gönüllerde biraz keder biraz elem dönüyor dünya durmadan harcıalem dostluklar yalan olmuş tüm sevgiler riya bütün insanlar yatmış kasvetli bir uykuya herkes pişman olmuş geldiğine bu dünyaya isyankar asi herkes anasına tanrıya Müzik: fatih çınar Fatih Çınar
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hostes Aşkım
sana bir görüşte kalbim aktı ellerim ayaklarım dolaştı ruhumu bir alev sardı otobüsteki hostes aşkım iyiki binmişim bu otobüse bu otobüs bizi aşka götürse ya seni sevdiğimi herkes bilirse otobüsteki hostes aşkım otobüs şehirler geçiyor molalarda benzin içiyor bilsen içimden neler geçiyor otobüsteki hostes aşkım şimdi bir su getir bana içeyim elinden kana kana sevdiğini söyle bana otobüsteki hostes aşkım terminale geldik ne çare ayrılacağız biz biçare keşke otobüs hiç durmadan gitse otobüsteki hostes aşkım Fatih Çınar
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Huzur Mahallesi İşsizlik sokak
buralarda huzur bulunmaz kara borsaya düşmüş aşk desen ayağa herkesin gönlünde bir aslan bazen binlerce olurmu ya! olduruyorlar işte dedim ya buralarda huzur bulunmaz kara borsaya düşmüş işsizlik desen baştan ayağa herkesin elinde bir kağıt bir taş herkes kahvehanede e olmayınca evde kaynayan aş fakir ne yapsın kendini aşka veriyor gönüldeki aslanlar pişmesede Fatih Çınar
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hüzün Bayramı
o neşeli bayram günü hüzünlerimle boğuşurken ve caddede aylak aylak dolaşırken sana rastladım gözlerine baktığımda sen geldin aklıma hatırladım eski günleri sende hatırla nasılda sevmiştim seni ki seviyorum hala haybeye değildi duygularım hep senden ibaretti yaşadıklarım şimdi nereye baksam bir parça keder bir parça hüzün ben deli bir aşıktım sende aşka dair yalanlar gördüğüm Fatih Çınar
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hüzünlü Yağmurlar
yağmurlu havalarda hep hüzünlenirim ağlarım hep bulutlarla beraber bulutların ne derdi var bilemem ama benimki hepsinden beter Fatih Çınar
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İki
bu gün iki kez ağladım iki kez ıslandım sanki iki hayatı yanyana koydum biiri cennet diğeri cehennem gibi hep iki gökyüzü oldu yüreğimde birinde yıldız birinde güneş vardı ve iki kere sevdalandım bundandır yüzüm iki kez kızardı sonra bir yolculukta ikiye böldüm ömrümü şimdi yollardayım iki aşktan sonra dumura uğradı coşkum ve şimdi yalnızlardayım zaten okuldada aram iyi değildi ikiyle ikiyle ikiyi hiç çarpamazdım Fatih Çınar
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İki Mahkum
dışarı çıkınca benim içinde dolaş serseri caddelerde simitleride unutma ha en çok neyi özledim biliyormusun güzel kadınların güzel seslerini benim içinde bak öyle boş boş öyle öküz gibi güzel kadınlara arkada deniz manzarası olursa birde rakı ne hoş olur ha of ulan of sanki ben çıkacağım dışarı dışarı çıkınca benim içinde yem at güvercinlere sultanahmette otur bir çay bahçesine birde benim için söyle bir sigara yak mehtaba karşı yıldızlarıda ben say karanlık *******de nankörlük edip unutma sakın unutma oturup birlikte ağladık mahpusun soğuk pencerelerinde of ulan of sanki ben çıkacağım dışarı iyice uzattık lafı biliyormusun sigaralar gibi körük yaptık dertleri muhabbetleri haydi kalk yarın çıkıyorsun bak allah nasip ederse allah nasip ederse Fatih Çınar
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İkiz Şiir
(1.) değersizlikte buldum ben değeri çöpe atılsam neye zarar aynalarda gördüm o alaz gözleri gelme artık neye yarar (2.) çok ardımda ben bulamadım doğruyu kayboldum bir garip yanlışlığın içinde yaptımda kendime en kanlı bıçaklı sorguyu viran oldu gençliğim vicdanımın peşinde Fatih Çınar
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İntihar
canına kıyıpta ne yapacaksın arkadaş peşin peşin ölüpte boş ver hepsini bir anda tüketme hayatının birazıda yanına kalsın gel gelde hayatını vadelere bölelim bak ben her gün biraz biraz ölüyorum bilmem daha ne kadar sürer bu taksitlar ama her gün bir hatıra bir günlük canımı alıyor gel sende peşin peşin ölme hem peşin peşin ölüpte ne yapacaksın bırak bırak günaha girme bırakta allah versin cezasını senin günahına giren hatıraların çünkü günah sende değil günah tövbeleri tövbeye muhtaç günahkarların Fatih Çınar
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İstanbula Geliyorum Ve Sana
istanbula geliyorum ve sana yaz çiçekleri açıyor üsküdarda mavi gözlü boğaz ortasında güneş şafaklarımıza çekiliyor akşam kızıllığında söyleniyor şarkımız başımdaki duman duman sevdayla istanbula geliyorum ve sana boğaziçini sıvazlıyorum gözlerimle hasretin özünden silkinerek buruk bir tadla yaslanıyorum yaşama gül kokusunda deniz tuzunda şiirler okuyan ruhuma dokunuyorum bekle beni bulutlar kadar sabırla istanbula geliyorum ve sana gönlüm senden beri boş senden beri onurlu öksüz kalmış sevdamın sığınağı hasretle dolmuş aşkımın oluğu yolların ölü yüzünü sıvazlıyor sıla yolcusu arabalar bekle sende beni gözlerimde parlayan nur tüm hatıraları toplayarak bavula istanbula geliyorum ve sana... Fatih Çınar
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|