![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Vur Emri
vur emri çıkarılmış ardımdan kapına gelemem anne üzülme bu ilk vuruluşum değil sırtımdan bilmem kaçıncı kaçışı bu ayklarımın ve ellerin bağrında kaçıncı uyanışın vur emri çıkarılmış ardımdan acımasız namlular içindeyim anne biliyorum senin yüreğindeyim sense benim gözlerimde hala bir umut saklıyorum içimde anne vur emri çıkarılmış ardımdan suçum sönmüş şafaklara ateş yakmakmış bilemedim bilemedim anne bu vatanda vatanı sevmek yasakmış vur emri çıkarılmış ardımdan ruyamda her gece kahpe kurşunlar bir o yandan bir bu yandan vur emri çıkarılmış ardımdan kapına gelemem anne üzülme bu yediğim ilk kurşun değil hak düşmanı sırtlanlardan bilmem kaçıncı isyanı bu dudaklarımın ve gözlerin kapıda kaçıncı ağlayışın vur emri çıkarılmış ardımdan suçum gökyüzünden yıldız koparmakmış bilemedim bilemedim anne kan rengi kan uykularından uyanmak yasakmış vur emri çıkarılmış ardımdan anne yollarımı gözleme artık puşt pusuları içindeyim pusularki çapraz ateş pusularki karanlık vur emri çıkarılmış ardımdan korkum birgün bu vatanı yitirmekten merak ediyorum anne bu vatan için vurulan ölürmü gerçekten vur emri çıkarılmış ardımdan ruyamda her gece kahpe kurşunlar bir o yandan bir bu yandan vur emri çıkarılmış ardımdan Fatih Çınar
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yalnızlığın Menüsü
elimdeki dumanla birlikte kahırları içime çekiyorum masamda yetmişlik gurbet şişeleri birazda saf dertlerin memba suyu sonra yalnızlık salatası allı morlu ve hasretin tuzunu döküyorum üstüne kabak misali dolunay oluyor soframa tatlı zaten hayatta çoğu zaman acı çoğu zaman tatlı Fatih Çınar
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yalnızlık Mitingi
gece indi üstümüze kudurur az sonra deniz başımda isyan gezmekteyim kahpe gecenin koynunda inadına yalnız inadına çaresiz yalnızlığım bir korsan miting gürültüsüyle dolaşmakta beynimde ve sen elinde cop vurmaktasın yüreğime bir polis cesaretiyle bayraklar isyan bayrağı sloganlar çaresizlik üstüne ve hasretin ve çöaresizliğim beni provake etmekte Fatih Çınar
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yanacaksın Leyla
az koşturmadın beni peşinden kavruldum senin kor ateşinden gözlerinden sözlerinden güzelliğinden sıkıldım ben leyla bir gün elbet ahım tutacak yanacaksın sen leyla yeşil gözlerin kör olacak tutuşacaksın sen leyla çaresiz dertlere attın sen beni yıkık bir virane ettin kalbimi gözlerini sözlerini güzelliğini unuttum ben leyla Müzik: Fatih Çınar Fatih Çınar
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yanılgı
bir çiçekle bahar geldimi sandın bir dal tutuştu orman yandımı sandın gönlünde nehirler aktı diye o yar üstüne köprü kurdumu sandın tırmandığın yokuşları düze çıktımı sandın güneşi gördün yaz geldimi sandın gönlünde düğün kuruldu diye o yari gelin geldimi sandın Fatih Çınar
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yanlızlık Pusuda
bir kelepçe senin çekip gitmen inanki bir hücre sensiz geçen günler solacak gelmezsen inan bütün güller ne zaman bitecek söyle bu ceza ölüm her an her an kapımda yalnızlık kucağımda acılar yollarımda pusuda ayrılık kor bir ateş yanar yüreğimde son geceki halin silinmedi gözlerimde bıraktığın o son hatıra düşmedi ellerimde müzik:fatih çınar Fatih Çınar
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaradan Aşkına
ona inanmayan kafirdir kafir yerle gök onun arası sınırsız ona yanmayan ateşler buz kesilir yanardağ tüttürür o kıvılcımsız ona inanmayan kafirdir kafir isterse o karadan gemi yürütür onunla ynan kalpleri serinletir bir nazarıyla güldürür süründürür ona inamayan kafirdir kafir isayı odur göğe çıkartan mbedine uzanan eller kesilir basamakları çıkar semahına duran ona inanmayan kafirdir kafir odur tarihi tekerrür ettiren inanan askere zaferler verir odur bin atlıyı bir yayaya ezdiren ona inanmayan kafirdir kafir deniz mavi gök mavi ondan başı karlı yüce dağları eritir dört kitabı ibret hep baştan sondan ona inanmayan kafirdir kafir mest olur onun kelamıyla gönüller kullara en büyük hediye cennetidir ona gidecektir nihayetinde çamurdan yarattığı bedenler Fatih Çınar
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yaren *******
aydınlık çırılçıplak karşımda kadınlar çarpık bacaklı güzeller bile güzel değil tozlu bir tablo gibi şehir gündüzler bana ait değil verin bana *******i ******* dilimde ******* ******* içimde ******* ******* gönlümde ******* ******* ******* yaren ******* ******* yarim ******* ******* tek dost ******* ******* ışıkta ne aşkın tadı var ne zamanın görünür binbir çehresi o maskeli kahramanın insanlık doğupta yaşamak değil bu bir gerçek değilde söyle nedir gündüzler bana ait değil verin bana *******i ******* dilimde ******* ******* içimde ******* ******* gönlümde ******* ******* ******* yaren ******* ******* yarim ******* ******* tek dost ******* ******* müzik:fatih çınar Fatih Çınar
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yarım Şiir
bir araba lastiğidir bazen hayat dönüp duran dur durak bilmeyen bazen acı bir frenle derin izler bırakır uzun uzun caddelerden bir daha silinmeyen bir çalar saattir bazen hayat baldan tatlı uykuları böler siyah bir sesle pili biter bazen geç kalışlara sebep olur bizi kandırır bazen durup en olmadık yerde Fatih Çınar
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yarimi Geri Gönder Zalim Ankara
sen yakılacak şehirsin inan billahi hapsettin yarimi karanlık isli sokaklarında seni haritadan silerim inan vallahi çürüttün gençliğimi yarimi aldığın yollarında yarimi geri gönder zalim ankara gözlerime kan doldu bak yeter artık ağlatma yarimi geri gönder zalim ankara yeter artık yetti artık bir son ver bu ayrılığa tanrıdır can veren bu aciz bedenime ne hakkın var senin canımı almaya ne engeller koydunda sen benim önüme pes etmedim pes etmem yenilmem sana zorba ankara müzik.fatih çınar Fatih Çınar
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|