![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() A benim hayatım
Anlamsızdı herşey Anlatılmazdı yada Arkadaşının yanında Arkadaşının aşkıyla Arda Aslı Ali Arka arkaya sıralanmışcasına Aradaki mesafeleri tanımaksızcasına Avere herşey onlara Aşk nekadar basit ortama Alkolün etkisinde kalmışlar nede olsa Ay ışığının loşluğu altında Arkadaşlar bir arada Aşıktı arda aslıya Aslı ise aliye Ali ise alkole Akşamın karanlığına gizlenircesine Aykırı bir düzen içinde A’dan Z’ye çalan şarkılar Arabanın içinde Arka koltukta kimin eli kimin cebinde Akşamın karanlığında Arabalar dizilmişti sahile Arkadan gelen sesler içinde Al beni erit gözbebeklerinde Aşina herkez ortama Artık ayda kaybolmakta Aydınlık yüzünü gösterdi ortama Arabaların çalışmaya başlamasıyla Ağaçlar sallandı rüzgarla Ağaç yapraklarını bıraktı yollara Ayrılık vakti geldi Aşk saygısını yitirdi Az kaldı eve varmalarına Anahtarla kapıyı açtığında Ayılmaya başladı anında Aynada kendisine baktığında Alkolün etkisi kalmış damarlarında Attı kendini yatağına Arkaya dönüp baktığında Arda başka yatakta Aslı hemen yanında Aynadan görüyordu onlarıda Alev alev yanarcasına Ateşler çıkarcasına Arkadaşının yanında Arkadaşının aşkıyla A benim bahtiyar hayatımda Acayip bir yaşamdı buda Ah ahhh... Vedat Okkar
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|