![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Belki Saçmalıyorum...
Belki saçmalıyorum Bunca şiir Bunca acı Bunca hıçkırık Bunca yağmur Bunca nehir, dağ, taş… Belki abartıyorum Bunca düşünme Bunca yalan Bunca sevda niye Bunca yollar ne için… Belki saçmalıyorum Biliyorum aslında geri gelmeyeceğini Bir daha asla olmayacağını Bir daha gelip sarılmayacağını Bir daha yalvarmayacağını biliyorum da Nedense hala saçmalıyorum belki… Belki saçmalıyorum evet Ama yine de seni seviyorum Sevmenin suç olduğunu bile bile Hem de en derinden sevmenin İdam olduğunu bilerek Bir o kadar daha sevgim katlanarak Belki bir intihar bu ama Yine de seni her gün daha çok seviyorum… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Belki...
Görmedim Belki de görmek istemedim Seni başkasının ellerinde Bu yüzden kahrettim ya dünyaya Görmemek üzere bir daha asla Yüreğim kanamasını göze aldım Ellerimi avuçlarımı yüreğimi kanattım Öyle küstüm dünyaya Ağlamamak için belki Öyle sustum sonsuza… Bilmedim Belki bilemedim neden ağladığını Çözemedim hiçbir zaman olayı Hiçbir zaman anlamadım nedenini Neden bu dünyaya geldik Neden gideceğiz vademiz dolunca Neden ellerimiz yanacak Altı üstü bir gönül çaldık diye mi? Sormadım Belki sormayı beceremedim Belki de yandı dilim soracağım anda Sonradan sustum da Anlatamadım derdimi sana Öylece kalakaldım ellerin ellerimde Ağzım bir karış açık Bir yüzüne bakıyorum Bir gökyüzünü dinliyorum… Ağlamadım Belki göz yaşım kalmadı ağlamaya Bunca derdin sıkıntının ardından Patlarcasına istedim ağlamayı O kadar doldu yüreğim acıyla Belki de beceremedim ağlamayı Sorma… Yine susarım biraz sonra Biter göz yaşı romansım Susar belki düşlerim Öylece yarım kalırken hislerim Sen de bu şiir gibi Hayatımın bir kenarına atarsın kendini Yerini bildiğim Dokunmayı bilemediğim… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Bu Şiiri...
Bu şiiri İşte o yokluğunda yazdığım Her şeyi bitiren bir sözün ardından Her sokak arasında biraz daha dolandıran Biraz daha sancıtan biraz daha ağrıtan Her an yokluğunda biraz daha öldüren… Ben bu şiiri yokluğunda yazdım sana Öykülerin ardından baktım mutluluğa Kara bir çalının yaprakları arasından Çoğu zaman bağırmak istedim Haykırmak sesimi ölesiye Ama çıkmadan tek bir damla nefesim… Bu şiiri Lanet olası o yokluğunda Bağıra çağıra yazmak istedim Her an düşündüğümde Her dilimin dolaşmasında adına Her sözcükte bir sus işaretiyle… Nefesin daralması kadar acıtan Anneden kopan çocuk kadar sancıtan İçini acı bir ürpertiyle dolduran Her şeyi anlamsız kılan o gidişinin ardından Her şeyi siyah beyazlarla çarpan O heybetli tükenişinin ardından… Bu şiiri Hani giderken söylediğin hoşçakalın Giderken verdiğin son ateşli öpücüğün Susarken yitirdiğim o kısacık gençliğimin Hatıralarımın arasından yazdım… Sana değin varan yollar Sana gelmeye tükenen yıldızlar Alevlenmiş bitmiş küller Susuşan yakamozlar kadar yakın Ölüler kadar sessizdi gece Ben bu şiiri yazdım Sana yazdım Yalnızlığımın şerefine… Şimdi susuyorum ulan ********liğine Susuyorum işte göz göre göre Sıra bende gel al beni ulan Hıçkırıklarımın arasında Delikanlılıksa bu mezbele Gel gel de yitirdiğim tebessümü al avuçlarımdan Gel de yitirdiğim anlayışı ver Anne sıcaklığında sarıl hadi Hadi dindir göz yaşımı Bir mendil kuruluğunda… Bu şiiri Sesim kısıldığında yazdım Her meydanda sesim duyulsun Her sözcükte biraz daha düğümlensin Boğazınız kurusun İçiniz titresin istedim Bitik artık her şey ne de olsa… Hadi diyorum ölüm Hadi gel al benim ********im Al bu canımı diyorum Bir kez olsun ulan Bir kez olsun delikanlı ol diyorum Kancıkların şahısın Bitişlerin başlangıcısın Gel al Gel… Bu şiiri sana susamışlığımda yazdım Kahpeliğine kahrettim *******e susadım Uykulara yıkıldım Ölümüne dağıldım Mertlik nedir bilir misin Gel al canımı da Gel al canım öğretem hele sana… Bu şiiri çırpınan kanatların Ölümsenmiş sevdaların İçsenmiş duyguların anısına Bir dağ gibi yüreğe yazıyorum Elveda diyorum Elveda sevgi sana da Yitirilen her şeyin anısına… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Hala...
Ben hala gözlerine tutkun Sen hala geceye vurgun Ne alemlere dalarsın Gecenin o saatinde hangi hayırsızı Kim bilir hangi vefasızı düşünürsün… Gözlerin donuk bakar sabahları Sanki aradığını bulamamış Sanki istediği rüyayı görememiş Sanki mutluluğu yine bulamamış… Ben hala gözlerine aşık Sen aşkı bir sevdayla geceye Akan gözyaşlarına sormalı Gecenin o saatinde Kör karanlıkta kimi ararsın… Sözlerin durgun sabahları Sanki susmuş bir nehir gibi Akmış ama tükenmiş Kaynağından su gelmeyen, garip… Ben hala gözlerini ararım Sen gecenin aşkında bilinmeyeni Sana bakan gözlerden habersiz Sana yazılan sözlerden uzak Tükenmişliğin derdindesin Kim bilir yine hangi gecedesin… Ümitlerin kırık sabahları Bu ise son sabah Seherinde kuşlar asılı Her ses biraz ölüm Her ses yankılı Cennet kadar yakın işte Gidebildiğin kadar uzaksın… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben mi?
Evet ben... Bir gün dirileceğim öldüğüm yerde Aynı otogarda yeniden kalkacağım Yeniden ayağa düştüğüm yerde Hani sessiz sedasız gözyaşlarımı Kalbime gömdüğüm ve sesimi Hıçkırıklarıma bağladığım yerde... Sen bilmeyeceksin ben yeniden dirileceğim Öldüğüm yerde kopacak Hasret denen fırtınam Yineden, yeniden Sen yine bilmeyeceksin... Evet ben, Uğruna ölen ben Senin için değil kendim için dirileceğim Öldüğüm yerde, aynı otogarda Sessiz sakin, çocukça öldüğüm yerde Sen bilmeyeceksin Ben yeniden dirileceğim Yineden seni sevceğim gizlice Ayrılık rüzgarının estiği yerde... Evet ben, Seni sevmek için sevmeyeceğim seni Sana sarılmak için sevmeyeceğim bu sefer Seni öpmek için değil Yalnızca yarım kalan rüyam için seveceğim seni Sonra, Seni beni sensiz gömdüğün yere Seni bensiz gömmek için seveceğim... Sonra sana yeniden döneceğim... Evet ben, Sana kavuşmak için değil Geri dönmenin anlamını öğretmek için döneceğim Ve sonra yine arkama bakmadan gideceğim Seni beni sensiz gömdüğün yere Son bir kez daha bakacağım bensiz gömdüğüm Dünyanın en güzel sevdasına Doyamamaktan değil Ayrılırken gözlerimdeki ifadeyi gör diye İçin acısın diye... Evet ben, Seni bensiz son defa gömüyorum şimdi Beni sensiz ilk gömdüğün yere Ve sessizce gidiyorum Sessizce gidiyorsan sebebi sensin Seni acıtmamak için... Sırf yine de ağlamanın ne demek olduğunu öğrenme diye... Evet ben, Kendimi senden millerce uzağa gömüp Sessizce ölüyorum son defa Kendimi bensiz son öleceğim yere gömüyorum... Harcıyorum kendimi Sırf sensiz yapamadığım için Sana dönmeye cesaret edemediğim için... Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben Unuttum...
Ben unuttum Yalandı zaten hepsi Durgun göllermiş Suskun gözlermiş Yalan… Hıyarın biri gelip aldı seni Neye inanmam gerekiyor şimdi Hangi şeyin güzel olduğuna inanmalıyım Ve hangi aptal roman kandırmalı beni Hangi şarkıda efkarlanmalı kalbim Hangi gerzek romana kanmalıyım… Ben unuttum Düş sandığım her şeyi Güzel sözlermiş Tatlı dillermiş Yalan… İtin biri çekip vurdu beni Düştüğümde sen yoktun Dost dediklerim dokunmuyordu yarama Bir ben vardım elleri titreyen Hastane köşesinde bekleyen İt gibi can çekişen Hangi dostluğa inanmak gerek bilmem Ve hangi gerzek inandırmalı beni Her hikayenin mutlu sonla bittiğine… Ben unuttum Dost bildiğim herkesi Sevdaymış Mutlulukmuş Yalan… Hayvanın biri çiğnedi umutlarımı Hanginiz vardınız ki yanımda Ay düşmüştü bakışlarıma Üşümüştü ellerim ve titremişti yüreğim Kanım dudaklarıma akıyordu İt gibi titriyordum ha Yanıyordu içimde bir yer Donuyordum Hele az kalsın ölüyordum ha Şimdi hangi akıllı inandırır beni Melek kadar dürüst olduğuna… Ben unuttum Hissettiğim her şeyi Vefaymış Arkadaşlıkmış Yalan… Öküzün biri kırıp geçti bütün ümitlerimi Bir tek sana inanmıştım İnadına seni sevmiştim Hatta herkesi kıskandırmıştım Ve hiçbir şey senin yaptığın kadar Bu terk edişin kadar koymamıştı Ben seni insan sanmıştım Melek gibi üstüne titremiştim Duyalar etmiştim Ta ki ezip gidene kadar yüreğimi… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beni Unut, Sen Ağla...
Dolsun aşina gözlerin Tutulsun zalim ellerin Kar bürüsün yolların Beni bırak, sen ağla… Donsun tüm yıldızların Tutuşsun ateşe başın Delirsin küheylanın Beni bırak, sen ağla… Dolsun içine zehrin Aksın hazin gözlerin Kırılsın ah ellerin Beni unut, sen ağla… Kanlansın kara gözlerin Efkarlansın yüreğin Unutsun kelimeleri dilin Beni kaybet, sen ağla… Zalim olsun dostların Unutsun arkadaşların Vursun düşmanların Beni görme, sen ağla… Kurşuna gelsin yüreğin Dağlara düşsün kaderin Ölüm olsun kardeşin Beni düşün, sen ağla… Yıkılsın yaban ellerin Tükensin mürekkebin Bölünüversin yüreğin Beni hisset, sen ağla… Bitsin bu haykırışların Çıkmaz olsun avazın Yalansın duaların Beni öldür, sen ağla Bu şiirin son mısrasında Beni yaşat, sen ağla… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilirim
Bilirim Islaktır dudakların Yağmurun serin yüzü gibi Tarlaların asi başakları gibi Suskun da olsa Bilirim Islaktır dudakların... Bilirim Suskundur bakışların Bir karınca yüreği kadar imalı Bir gökkuşağı kadar renkli Uzaklara dalar bir akşam üstü Bilirim Akşam sefaları gibi Güzel ama suskundur gözlerin... Bilirim Titrektir ellerin Salınır gece bakılarımda Dokunur inceden yüreğime Bir kelebeğin hassasiyeti gibi Bilirim Ürkek ve çocuktur ellerin... Bilirim Ürkektir yüreğin Selvi boylu kuğular gibi Kumrunun sevinci gibi Serçenin şefkati gibi Bilirim Susuz kalmış çöller gibi Kurak ama verimlidir yüreğin... Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Gül Olmalı...
Baktığın yerde bir gül olmalı. Gülleri okşamalı gözlerin. Ellerin gülleri okşamaları. Dikenler senden uzakta olmalı daima. Sevgi adına ne yazılmışsa hayata dair, ellerinde bir tutam da onlardan olmalı… Gördüklerin çirkinliklerden uzak olmalı daima. Baktığın her yerde bir gül olmalı. Gülleri okşamalı gözlerin. Ve içinde bir yerde biraz ben olmalı. Güllere baktığında aklına gelivermeliyim. Tutmalıyım ellerini. Sevgi adına ne yazılmışsa sana dair, dudaklarımda bir tutam adın olmalı… Sustuğun zamanlarda içinde bir gül açmalı. Ve baktığın her yerde bir gül olmalı. Dileklerin ve dilediklerin… Onlar her zaman gerçek olmalı. Yıldızlar kaymalı her gece gökyüzünde ve her yıldız için bir dileğin olmalı. Düşlüyorum da; dileklerinden biri de ben olur mu acaba… *******in bir anlamı olmalı. Her gecene bir gül kondurabilmeli ellerim. Pencerenden her bakışında sokaklarda izim olmalı. Her gördüğünde sana koşan bir parça sevgim… Kırılmalı aynalar ansızın. Yarım yamalak da olsa seni seviyorum diyebilmeliyim. Anlatabilmeliyim korkmadan. Seni kaybetmekten hep bir adım uzak olmalıyım ve seni kazanmaya çok yakın… Aynalar kırılmalı. Her şey olduğu gibi görünmeli. Yalansız olmalı her şey, her şey yalansız yaşanmalı. Yemin ederim yalanım yok. Baktığın her yerde bir damla gül olmalı ve güllere su veren ellerin. Baktığım her yerde sen olmalı. Dokunduğum her gülde sen olmalısın. Gül yapraklarında adın yazmalı her defasında. Her baktığımda yüzünün bir başka güzelliği, her düşündüğümde adının bir başka anlamı… Olmalı… Olmalı bu bahar her yerde gül. Olmalı bu baharda her sevdada değer, sevgi ve adına her ne dersen de güzel şeyler… Baktığın her yerde bir gül olmalı ve o güllere değer katan ellerin… Ben bu satırları bıraktığımda sonunda bir anlamı olmalı. Satırlar seni anlatmalı. Her yaza, her bahara ve her sonbahara senin adını anlatmalı. Kuşları sarmalı, ağaçları yapraklandırmalı ve okuyanlar bilmeli… Şimdi suskun bir gül tutuyorum avuçlarıma ve sessizliğimle adını yazıyorum yapraklarına. Adını sen koyacağım bu gülün. Ve sonsuza dek yapraklarında, senin adını yazacak. Öyle ıslak. Ve sen her bakışında göreceksin. Sevmek kadar; yakınım sana… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Mektup Kadar...
Bir mektup kadar yakın Ve bir ayrılık kadar uzak Bir güneş kadar sıcak hatta Hatta bir o kadar ağlamaklı Yağmur kadar gözlerim… Bir mektup kadar uzak Belki bir ayrılık kadar yakın Zamansız sevişmelerin Vazgeçilmez hasadında Sevdaya yazılan bir şiir gibisin Bir şarkı gibi belki dudaklarımda… Bir mektup kadar ağlamaklı Bir gözyaşı gibi iz bırakmış kağıtlara Belki bir öpücük kondurulmuş ucuna Rujunun lekesi bulaşmış gibi dudaklarıma Belki bir o kadar ısrarlı… Unut gitsin diyeceğim yanlış anlayacaksın Oysa ki vazgeçemem senden bilirsin Her şeyde sen varsın Kalbimin her bir köşesinde Ağlamaklı, sevgi dolu, ısrarlı… Bir mektup kadar yazılmış Bir sevda kadar silinmez Bir aşk kadar taşkın ve coşkun Öyle sevgi dolu Öyle sarmaşık Belki bir o kadar ayrılmazımsı… Bildiğin gibi Mektuplar asla atılmaz Sen atılmayacak bir mektupsun İçimde asla solmayacak Öpücüklerinin izi dudaklarımdan Bakışların gözlerimden asla silinmeyecek… Rüya Deniz Demir |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|