![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Sevgili İstiyorum...
Bir sevgili istiyorum, Ayaklarımı yerden kesecek. Bir sevgili istiyorum, Sen benim herşeyimsin diyecek. Bir sevgili istiyorum, Kalbimin üstüne yemin edecek. Hayata dur diyecek Bir sevgili istiyorum. Bir sevgili istiyorum, Benimle ağlayıp benimle gülecek Bir ömür hayat sürecek, Bir sevgili istiyorum. Bir sevgili istiyorum. Her şeye söz verecek ama... Vicdanına güvenecek, Bir sevgili istiyorum.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Veda Şarkısı...
Senden ayrıldım ya nar çiçeğim, İçim korkularla doldu Seni andıkça nar çiçeğim, Acılar sızılar içime doldu... Sensizlik ne zormuş bu şehirde, Seni aradım inan her yerde, Düşmemiştim çaresiz böyle dertlere Seni kaybedince anladım nar çiçeğim Gönlümde, ruhumda anlayan dildi, Hayatı bana veren bir eldi, Sitemleri, nefreti bile güzeldi, Anılarını bile özledim nar çiçeğim... Bunca acılara sabrettim diyorsun, Seni o parkta kaybettim diyorsun, Daha sonra kendimi sende buldum diyorsun, Sende sensizliği yaşadım nar çiçeğim Gönül evimde vefasızlığın yeri yok, Şimdi sensiz şarkıların anlamı da yok, Sensizliğin, ümitsizliğin çaresi çok, Bir gün beni duyarsan, anlarsın nar çiçeğim... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bitmeyen Roman Gibi...
Elveda demeden çekip gittin, Ne zaman gözlerim uykuya dalsa, Bir hayal gibi,bir kurşun gibi, Yaşarım seni yeniden... Şimdi sahillerde yaşadığımız, Onca güzel şeyleri özlerim Sanki gölgen takip eder beni Bir hayal gibi... Unutmak mümkün mü seni? Gittiğin günden beri Oturmuşsun kalbime bir sultan gibi... Ayrılığa fazla dayanmaz bu yürek, Beklemem boşuna, özlemler nafile, Yine gittiğin yerleri ararım, Çıkıp gelirsin belki bir hayal gibi Aşkımı, intizarlarımı, sevenlere okudum Bekleme, özleme, dokunur ayrılık, Yorulur, gözler, sorarsın yolculara, Gece gündüz aklındadır... Gecenin karanlığında bir ses duyarsın, Oturup ağlarsın olanlara, Kahredersin yaşananlara Tıpkı bir roman gibi, Bir resim mi kaldı bende Silik bir hayal gibi... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Boşuna Bekleme Beni...
Ne demişti ' Elveda Sevgili' Bu mutluluk sana yeter Ayrılık olduktan sonra Şimdi uzaklarda bensiz Ama o gelmeyecek inan! ... Demedim mi çılgınım Ellerin yüzünde böyle beklersin Bir kuş misali onu kaybettin Boşuna ümitsizce ağlama *******, sabah olmayı bilmeyecek İsyan etmen, başını koyduğun yastığa Nafile, kabusa dönecek gündüzlerin... Kendini avutacaksın anılarla, Ağla ağla sevdalarına... Ben dememiş miydim çılgınım Bir gün bitecekti, kahredip gidecekti Sen mağrur, sen sevdalıydın lakin, Boşuna bekleme çılgınım artık... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Aşkın Tarifi Yok...
Hafakanlar basıyor beni, Cenneti de,cehennemi de, Sende yaşıyorum... İhtiyacım var sana, Senin baharın,benim kışım oldu! .. Bir sevda sözü fısıldar rüzgarlar senden bana Vazgeçmeyeceğim senden! .. Hayra yoracağım, Gözlerimi kırpmayacağım... Gece üşümesin ellerin! .. ******* uzun,ben yalnız.. Aklım sende kaldı güzelim.. Seni kaybetmeyi inan göze alamam! .. Tut ellerimi,dinsin içimin sızıları.. Yüzüme gül,affet beni,kırdığım için.. Seni öyle görünce, Anlamsız olduğunu anladım hayatın.. Sevgimi yitirmek istemiyorum! .. Kırık kalbim! .. Sevdamı içime gömdüm.. Unuttun beni, Hasret kaldım sevmelerine.. Biliyorsun, Yanıbaşında uyumak isterdim her gece.. Hayal değil,oyun değil sevdiğim.. Aşığım sana! .. Sensiz ne yaparım ben? .. Gidişini bilmek ne acı! .. Elimde ne varsa,al senin olsun.. Ver bana sevdamı! .. Yırtık resminde bu aşkın tarifi yok.! .. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Buruk Acı...
Gecenin ayazında kalbim İsyan ediyor Bana isyandan başka... Ne bıraktın ki? Seni görmediğim gün Hayatımın bittiği andı Şimdi bir sözün, bir gülüşün Yüreğimi kanatır, içimi yakar Şimdi diyorsun ki; Çek git bu hayatımdan Karanlık çökünce içim daralır Her yer senin hatıranla dolu Sen beni ömrünce unutamazsın Bir maziyi nasıl yok edebilirsin Resimleri bir bir yırtıp, yaktın Her gözünün damla yaşında Bil ki ben olacağım Bir hayal olurum her gece Bir ah çektiğinde Beni kaybettiğini anlarsın... Üstüme varma ceylan gözlüm Benimkisi zaten yürek yangınları Seninkisiyse dinmeyen buruk acı Unut unutabilirsen Sil silebilirsen.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Canlar Kurbandır Sana...
Gönlümde hüzün var bugün Bir ayrılık, bir vuslat, bir kurban... Kimdir İsmail, ateşte yanan İbrahim mi? Dostun, canın, canana erdiği gündür bugün... Kurbandır yeni yılda ruhlar... Kurbandır vatan için, kutsalı için asılanlar, Zulümdür, şeytana nefsi satanlar Batılı hak sayanlar Gönlümde hüzün var kurban olduğum Mina'da attım taşı, kaybettim akılsız başı... Kurbandır sana canlar, kanlar Kurbandır gül bahçesinde yaşanan anlar Hacer'den şefkatin cömerdi İsmail'e... Kurbandır canı Arafat'ta yapılan niyazlar Zemzemdir, arınmadır, sıladır kurban... Eceldir Azrail'e verilen candır... Herşeyi sana kurbandır Tevbedir,pişmanlıktır Vefasızlık sonu kurbandır.. Hayat kurbandır... Gönül kurbandır yare... Yüreğim aşkına olsun pare pare Kurbandır sana canlar.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çaresizliğim....
Sana duyduğum özlem erir avuçlarımda, Sarar bütün benliğimi çaresizliğim, Sana doğru uzanır bir yol içimde, Sor gönlüme arzular cıvıl cıvıl... Üzer kalbimi, korkusuz rüyalar... Leylaklara söylemiştim sırrımı lakin, Manasız kelimelerdeki çaresizliğim, Anlamaz, görmez sevdamı mısralarda.. Bir serin rüzgar eser uzaklardan, Ilık bir duygu oluşur benliğimde, Tatlı bir tebessüm belirir yüzümde, Kendimi aldatırım... Gülmez ruhumun sevda yanı, lakin, Üzmezdi beni çaresizliğim şimdi. Laleler tomurcuk açsa da, baharlarda, Leylaklar mahzun olsa da her akşam, Üzmezdi bemi çaresizliğim bunca, Kalp fırtınaları ağlamazdı sahillere, Ne fayda ki zincirim olmuş çaresizliğim.... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çerkez Güzeli...
Nasıl tarif etsem bilmem ki seni.. Kuzgun siyah saçı,zeytindir gözü, Bir kılıç gibidir,keskindir sözü.. Yaktın beni kafkas,çerkez güzeli... Kirpikleri ipek,kalem nakışı, Ahu ceylan gibi her bir bakışı, Sülüne benzer endamı yakışı, Yaktın beni kafkas,çerkez güzeli... Yemeklerde çoktur binbir hüneri, Beni alev sardı,o günden beri.. Sevdalandı kalbim,söndü feneri, Gönlüme bir su ver çerkez güzeli.. Özü bir,sözü birdir,kendisi mert, Sevmesi bir başka şey,sinesi dert, Duygular coşkulu,hislerin cömert, Aşkı al başımdan çerkez güzeli! .. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çınarım...
Sen ecdatsın, sen tarihsin, çınarım Köküyle dile gelen sensin, çınarım Sen mazisin, sen atisin, çınarım Sen dertlisin, sen yaralısın çınarım Ümid, hasret kokar bakışlarında, Şimdi yine yalnızsan dağ başlarında, Şerefli bir maziyse göz yaşlarında, Varken son elbet, karalısın çınarım... Mazideki şanına yanmıyorlarsa, Senin dilinden anlamıyorlarsa, Ve yine ızdırabını duymuyorlarsa, Figan edip yine ağlama çınarım... Bak ecdat ruhuyla bir nesil geliyor, O ki, Hak'kı hak, batılı batıl biliyor, Tarih bil ki yine seni müjdeliyor, Daha niçin ağlarsın sen çınarım? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|