![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arkadaşım
arkadaşım seni okadar özledimki seninle geçen günlerin hasretinde gözlerim hatırlarmısın seninle bahçelerden erik çaldığımız günleri ve beraber kurduğumuz futbol takımını ve millete ısmarladığımız kolaları arkadaşım biz seninle bir elmanın iki yarısı gibiydik sanki sen ve ben gün geldi büyüdük ama yine ayrılmadık karartmadık umudumuzu sıfırı tüketmiş olsakta sen petrolde pompacı ben lokantada garson sigaramız bile aynıyıdı delikanlı sigarası dediğimiz uzun samsun içerdik ikimizde okuyamadıkta biz sanki bize göre göre değildi okul,öğretmen ikimizde beraber çıktık okuldan daha doğrusu kovulduk hayatın acımasız sokaklarına bıraktık yüreğimizi ama yanlış yollara sapmadık biz sadece serseri yılların deli kanlısı olduk biraz çile biraz hüzün yanıbaşımıza sermaye diye koyduk arkadasım aslında biz çok ağladık gülerken bile kanayan bir yanımızın olduğunu kimseye çaktırmadık acıyıda sevincide biz kendi içimizde yaşadık neyse boşver bunları lan oğlum birazda sen anlatsana mezarının başına geldik diye ne bu suskunluk neyse dostum ben şimdilik gideyim sonra tekrar gelirim yine dertleşiriz uzun uzuzn oldumu hadi iyi günler arkadaşım Şahin Büber |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|