![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hıçkırıkta Aklına Gelmiyorum Demi?
Tek sözündü beni ayıran. Uçurumlara atıp atıp yakan. Anıları köz yaptım, yaktım Külünü kalbime serptim, kuruttum. Bir daha gelme rüyalarıma emi! Unuttum seni, iki gök mavini. Sıcacık öpüşlerini, okşayan ellerini. Duydum unutmamış, gözlerin gözlerimi. Hıçkırıkta aklına gelmiyorum demi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hınzır Kuş
Selam verdim beni sabahın altısında uyandıran hınzır kuşa. Uyanın dedim uyanın, ben uyandım ya sabaha, dağa taşa Cik cik öttü, öpüş cıvıltı, gülüş cıvıltı; duydum sesini erkenden Kuşlarla uyandım haber verdim dünyaya 'Seni Sevdim Ben.' Balkondan ışıldayan sabaha gülüşlerini yolladım *******den gelen *******den bir iz, saçlarında anılardan bir giz, ne dudaklarımda sitem Ellerini tamamla ellerime, uzat tut kollarımı, bak gözlerimde yok matem Güneşle uyandım haber verdim dünyaya... 'Seni Sevdim Ben.' Sözcüklerin inciydi, gülüşlerin yeşim, seviyorum seni iplik gibi sicim sicim, Hadi gel artık kollarıma, özlediler seni kirpiklerim hepsi dışım içim Sen sevmediğinde bile ben seni seviyordum, bunu biliyorsun biriciğim Seninle uyandım haber verdim dünyaya 'Seni Sevdim Ben.' |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hırsız
Sen hırsızsın Çaldın kalbimi Haberim yokken. Ben de çalacağım Gözlerini. Senin gözlerinle Seyredeceğim kendimi. Bakalım ben de sevecek miyim Senin gibi beni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç Sevmedim Ki Aldattım Onu
'Hiç sevmedim ki' demişsin denizlere 'Sevmedim aldattım onu.' Yem verdiğimiz balıklar söyledi ellerimizle. Martılara söylediğin yalan mıydı? 'Geleceğim' dedin geldin aynı günde 'Seveceğim' dedin sevdin bir güzelce Ee nedir bu söylediğin martılara gizlice 'Hiç sevmedim ki' demişsin 'Aldattım onu.' Sevdin biliyorum adım gibi, hem de adam gibi. Yaktın iyice tenimi yaktın, alev gibi, od gibi. Sen de yan şimdi Ferhat gibi, Kerem gibi Martılar söyledi onlardan duydum söylediğini 'Hiç sevmedim ki' demişsin 'Aldattım onu.' 'Doğru değil' de bak şimdi bitip, öleceğim 'Yalan ' de tekrar yeşerip, tekrar dirileceğim. Sevsen de sevmesen de ben yine, hep seni seveceğim, Martılara söylediğini tekrar et, onlardan duydum bunu. 'Çok sevdim' de 'Hep sevdim, aldatmadım hiç onu.' |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç Üşümesem
Tuzlu sularda balık olsam; Gönlüne dolsam Avlasan beni tek tek, Sazların arasına saklansam. Arasan bulamasan Sandal barınağına uğrasam. Orada beni korusan. *******i mehtabı seyretsek Ayı dudağımıza indirsek. Gözlerimizle sevsek. Serinliğinde üşüsem, beni sarsan. Korusan avcılardan. Kollarında hiç üşümesem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoş Geldin
Hoş geldin gülüşüm, mavilim. Kırlangıcım,serçem, sarı kedim Pembelerle geldin dünyama Ben en çok yeşilleri sevdim. Hoş geldin gülüm, gülüşüm, bi tanem. Anılarla geldin birden. Ben en çok sabahları sevdim. Sabahlar sevgi, Öğlenler öpüştü. ******* sıcak. Özlemdi, hasretti, yitti. Sisler çekildi bitti. Odalar yandı, kavruldu. Karalar, yok oldu gitti. Hoş geldin gülüm, gülüşüm. Telefonlarla geldin hemen. Dur durak bilmeden. Ben en çok öpüşlerini sevdim. Hoş geldin gülüm, gülüşüm, Hoş geldin dünyama Tenim, yüreğim, Dudağım, yatağım gülücük oldu. Öptün saatlerce, yüreğim öpücük doldu. Hoş geldin, iyi ki geldin! Ne iyi ettin! ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoş Geldin Hayatımın Pembesi
Bülbüller suskundu, güneş solgun. Sen yakındasın, hayatımın incesi. Gözlerin yorgun, rüzgarlar durgun. Hoş geldin hayatımın pembesi. Nasıl yerleştin usulcacık yüreğime. Haberim yokken kondun, bir iyice. Sıradayken menekşelerin nicesi. Hoş geldin hayatımın pembesi. Bulutlar kalbine eşittir, gel. Işık gözlerine kardeştir, gör. Aklar saçlarına sırdaştır, sev. Hoş geldin hayatımın pembesi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Isıttın Beni
Karşıma otur seveyim uzunca. Anlat sevgini, aşkını anlattığınca. Şiirlerinle yak, kavur bende beni. Yanardağmış yüreğin ısıttın beni. Kordu sönmüştü yaptın alev. Kalbin bana oldu, minicik bir ev. Sözlerinle yap, bende beni. Yanardağmış yüreğin ısıttın beni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Dirhem Bir Umut
Bırak beni hayallerim, yetti artık, gelme beraber, Yaktın yetmedi mi otuz yıldır sevgili bi haber. Bırak da başkasını sev deme artık başkasını tut Ne sen beni unut ne ben seni iki dirhem bir umut. Sevdin sevdin usanmadın mı, hep sevmekten bıkmadın mı? Umutsuzluklar yakıp seni, karanlıklara bakmadın mı? Çimenler mavi, bulutlar yeşil, grileri yakmadın mı? Ne sen beni unut ne ben seni iki dirhem bir umut. Yeni sevme artık beni, eskiyi pulla, beni unut. Sen gelirsen, gönlüm yeniden gülüşür sen mut.. Unut diyordum vazgeçtim, hadi gülüşlerimi tut Ne sen beni unut ne ben seni iki dirhem bir umut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Günlük Masal
Güvercinmiş bilemedim, uçtu gitti. İki ginlük masalmış, bak işte bitti. Bir varmış bir yokmuş, hayalmiş hiç yokmuş Gülüşüm, perim, yeşilim; uçtu gitti. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|