![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57924
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hançer
Elmas saplı bir hançersin Yüreğimde saplı Kımıldadıkça ben Daha derinlere gidiyorsun Acı değil sancı değil Verdiğin mutluluk anlatılası değil Büyülenmiş gibiyim Acımı bal eyledin Gözlerinde tutukluyum Belkide ilk defa Verdiğin acı ve hüzünle mutluyum Hançer gibisin yüreğimde Ölüm bile güzel senin ellerinde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasret
Rüzgarlara saldığın sesin, Kulaklarıma ulaşıyor, Gönderdiğin buselerin, İspinozun gagalarında, Kır çiçeklerinde ten kokun, Bütün ayak sesleri, Adımların, Hasret, Bu denli olduğunu bilmezdim, Bu kadar içimi acıtacağını da. Gitme diyemedim, El bile sallayamadım ardından, Bir kaç gün nedirki demiştin, Saniyeler bile asır oldu gidişinle, Güneşiminde birlikte gidebileceğini düşünemedim, Kör karanlıklar da kalacağımı da bilemedim. Yar, yar, Özlemin yüreğimi parçalıyor, Hasret mısralarımı bile dağlıyor. Yar, yar, Ya rüzgarlara bin gel, Ya da ispinoz kanatlarına, Yetmiyor, gönderdiğin sesin ve buselerin, Gel, gel artık, çabuk gel, Yine nefesime karışmalı nefesin, Ölümcül oluyor inan hasretin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatırla
Seninle paylaştık, Düşlerin, En güzellerini, Bir mısrada, Bir mektupta. İlk öptüğüm, Gözlerinmiydi, Yoksa, Ellerinmi. Ben biliyorum, Unutmam asla, Hadi sen hatırla.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Havai Fişek
Gök yüzüne atılan havai fişek, Amma da benziyorsun sevdiceğime, Karanlıkta bin renk çakarsın, Bulutlara yükselir yanarsın, Sevdiğim de senin gibi, haspa, Renk cümbüşü alaim sema, Birde şu gümbürtünüz olmasa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayal
Baktığım her yer de varsın Uzanıyorum, Yoksun. Rüzgarın getirdiği koku Senin kokun, İçime çekiyorum, Yoksun. Sesler duyuyorum, Senin ayak sesin, Şuh bir kahkaha, Tamam işte, Bu gülüş senin, Yoksun. Baktığım her yer de varsın Koşuyorum, Koşuyorsun, Duruyorum, Yoksun. Kalbim deli gibi çarpıyor, İşte, işte diyorum, Kalbime soruyorum, Yoksun. Baktığım her yer de varsın Hayalmisin, Varmısın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haykırıyorum
Haykırıyorum gecenin Fersiz karanlıklarına Dönüyorum yüzümü Aşkı fısıldayan Ninni söyleyen rüzgara Ağlıyor Üzülüyor Gülüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hey Hayat
Çekincesiz düşlerde yüzdürülen sevdalar Güftesiz söylenen bestelerde bile çarpılmak Söylenemeyenleri söyleyebilmek açmazlarında Virane kayıkhanelere çekilen çürük sandal misali Gönül kurcalamalarında küreksiz, yelkensiz, yüreksiz Kaidesi, duruşu bozulmuş bir yıkık heykel gibiyim. Sorgulayan bakışlarının altında perişanlığım cevapsız Bilmezsin neler çekerim gün ortasında, gece yarısında Git geller koşuşturmacasında oynayan adam benim Tavrın belli duruşun belli söylemin belli senin Ötesi yok adam ben seni sevdim dedin. Hala trapezci gibi iplerdeyim oysa ben Üçlü parendeler deneyen bir acemi çaylak Galiba bitmeyecek bu oyun, ben aşağı düşmeden. Yok oldu dünün asi çocuğu Ya içimdeki deli dolu şımarık çocuğa ne oldu? İç çatışmalarımın dövüşken hırpalamalarında Yenik düştüm galiba. Vuruştukça içimdeki azap savaşçıları Yıkılıyorum kirpiklerinin muhteşem gölgesine Koşup sığınıyorum sevgi dolu sinene Senin gözlerin yeşil, istersen yeşil yeşil bakarsın hayata Bense denizleri unutmuş çöp karıştıran Tüyleri kirlenmiş kör gözlü martı Pencerende sevgi dilenen kuş. Doymamışlığım karnımın açlığı değil Bunu senden başkası bilemedi Ruhumun oynaşmaları içinde sevgi yüklemeleriydi Tek istediğim, ve bunu sen evet sen başardın. Her seni seviyorum deyişin alev alev yaktı içimi Ruhumun karlarını eritti, coşkun sellere dönüştüm. Suçun yok senin suçlama kendini sevgilim Bitmeyen hesaplaşmalarımın, huysuzluklarımın Kime neye bilinmez isyanlarımın sebepsizliğindeyim Bundandır dinmeyen fırtınalarım, çelişkilerim Nevrotik bunalımlar içinde bocalamak sanki kaderim Sevmeyi ve sevilmeyi becermeye çalışırken Ortasında kaldım tamda açmazlıkların. Bir kör dövüşteyim yel değirmenleriyle Üstelik şovalye de değilim Sanki seslenecek bir gün içimden bir ses Kaçıp gitmek için Hey hayat atımı getir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hınzır İstek
Dur bekle, Kadehi tutan, Serçe parmağını öpeceğim, Sonra, Son Tango yu yap benimle, Ben bu gece öleceğim. İşte gül işte kadeh elinde, Kemanlar da bu gece bizimle, Dur bekle, Hemen şimdi seninle, Bu yerde, Sevmek, sevilmek değil, Sevişmek istiyorum, Vaktim yok, Bu gece ölüyorum.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hırka
Hırkanda ki düğmen düşmek üzere, Dur biraz hallederim şimdi deyişin, Sanki daha dün gibi kulaklarım da sesin. Eprimiş, solmuş eski hırkamın, İri sedef düğmelerin de, Ellerini ve seni hatırlamak, Dikilip iliklenen düğmeler, Kimbilir kaç kez ilikle birleştiler, Biz ise savrulduk kaybolduk, Yitik düğmeler gibi. Giymedim ve asla yıkamadım o hırkayı, Bilesin, Modası geçmiş, kirliymiş umurumda değildi, Her bir yerine dokunmuş olan, Senin ellerindi. Öylece kaldırıldı saklandı, Naftalin bile konmadı, Bu yüzden, bunca yıl, Kokun hırkam da, ellerin iliklerim de kaldı, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hırsız
Çocuktum.. Erik ağacı uçurtmamı Arkadaşım Topacımı çaldı Büyüdüm Askere gittim Çavuş kepi mi aldı İşe girdim Patron emeği mi çaldı Mahallemin kızıydı Güvenmiştim Kalbi mi çaldı Salakmıyım neyim.... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|