![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dile Benden Ne Dilersen
Düşersen benim gibi bir gün, Yüreğini kaplarsa bir hüzün, O an, sen hemen beni düşün, Dile benden, ne dilersen... Sevip acı çekersen sen de, Bir yara açılırsa kalbinde, İşte o anda, beni düşün de, Dile benden, ne dilersen... Gelip seni bulursa acı günler, Gönlünü kaplarsa esef, keder, O an, beni düşünmen yeter, Dile benden, ne dilersen... Başın dara düştüğü zaman, Elden dilemeyesin aman, Dilinde adımı andığın an, Dile benden, ne dilersen... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Diyemez Kimse
Bir demet gülüm var, yeşilli allı, Koklayan güzelin, dudağı ballı, Karşıdan geliyor, bak ipek şallı, Onun gibi tatlı, gülemez kimse… Bak bana koşuyor, kahve gözlüm, O benim meleğim, doğru sözlüm, Uğruna ölecek, bu garip gönlüm, Onun gibi deli, sevemez kimse… Yıldızlar saçına, dökülsün dursun, Kıskanan çatlayıp, hırsla kudursun, Bu seven gönlüme, merhem olursun, Onun gibi derman, bilemez kimse… Hayat toz pembedir, inan yanında, Bir sadakat saklar, asil kanında, Seni seviyorum, hep dudağında, Onun gibi güzel, diyemez kimse… |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Doğum Günü Hediyem
İki tel ağarmış saçım, Birkaç damla gözyaşım, Uğruna harcanan hayatım, Sana, doğum günü hediyem... Uykusuz geçen *******im, Gerçekleşmeyen hayâllerim, Karşılıksız kalan bu sevgim, Sana, doğum günü hediyem... Bana çektirdiğin çileler, Yıktığın pembe hayâller, Kırdığım şişeler, kadehler, Sana, doğum günü hediyem... Beni, bıraktığın için üzgün, Ecelin gelsin, doğduğun gün, Hatıralardan, bir demet hüzün, Sana, doğum günü hediyem... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Doğum Günüm - 2
En değerli dostlarım, yanımda oldu, Mutluluktan benim, gözlerim doldu, Hüzünler kıskançla, saçlarını yoldu, Neşeyle kutladım, doğum günümü… Saçıma düşen ak değil, sanki kardı, Uzakta olanlardan, mesajlar vardı, Heyecan içinde beni, telaşlar sardı, Onurla kutladım, doğum günümü… Hatırlanmak güzeldi, gurur duydum, Dostlarla birlikte, bende mutluydum, Gözlerim ışıl ışıldı, keyif doluydum, Gülerek kutladım, doğum günümü… Yılda bir de olsa, bu benim günümdü, Yanımdaki dostlarım, canım özümdü, Mutluluk yaşıyla dolan, iki gözümdü, Sevinçle kutladım, doğum günümü… |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Doğum Günüm
Böyle özel bir günde, bak yalnız kaldım, Yalnızlığın dehşetiyle, korktum ağladım, Çöplüklerde köpekler, birde ben vardım, Islak sokaklarda kutladım, doğum günümü… Ne bir dost vardı yanımda, nede kardeşim, Yaşlarla dolup taştı, bu yorulan gözlerim, Bir resmini koydum karşıma, birlikte içtim, Kırık bir kadehle kutladım, doğum günümü… Hayalini kurduğum bu gün, böyle değildi, Hani unutmayan dostlar, bir ömre bedeldi, Sende unuttun be dostum, unutmasan iyiydi, Kalbimde sancıyla kutladım, doğum günümü… Hüzünlerimi meze yaptım, küçük soframa, Dertlerime buyur ettim, oturttum karşıma, Belki onlarca kez doldurup, diktim başıma, Rakı şişeleriyle kutladım, doğum günümü… |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Doğum Günün Kutlu Olsun
- Sevgili Eşime - Seninle bir ömür, dakika gibi gelir bana, En güzel cümleleri, söylerim sadece sana, Nerden düştüm bilmem, senin bu sevdana, Bu doğum günün, kutlu olsun sevdiğim… İyi ki doğmuşsun, seni sevmeyi yaşadım, Mutluluğa götürdü beni, seninle her adım, Seninle yaşadığıma, asla pişman olmadım, Bu doğum günün, kutlu olsun sevdiğim… Çocuklarımın annesi, tek aşkımsın benim, Sizlerle gülüp, sizlerle ağlıyor bu gözlerim, Mutluluk için çabalıyor, bütün hücrelerim, Bu doğum günün, kutlu olsun sevdiğim… Ömrüm sona erer, doyamazsam sana ben, Bu şiir hatıra kalır sana, ebediyen benden, Çok seviyorum seni inan, bil ki her şeyden, Bu doğum günün, kutlu olsun sevdiğim… |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dostlarımız Olmalı
Yaşam bazen, sırtını döner bize, Acıları ve hüzünleri verir elimize, Yalnızlıklar çöreklenir kalbimize, Böyle anlarda, dostlarımız olmalı.. Bizlere yaşama sevinci aşılayan, Derdimizi, sevincimizi paylaşan, Haklı davalarımızda, arka çıkan, Bize güç veren, dostlarımız olmalı.. Kardeşten, babadan farklıdır onlar, Onlarla keyiflidir, geçen zamanlar, Paylaşmakla azalıyor, büyük acılar, Aileden de öte, dostlarımız olmalı... Şu saatlerde, bu satırlarımı okuyanlar, Dostlarımdır benim, eksik olmasınlar, Duacıyım onlara, hep mutlu olsunlar, Böyle paylaşımcı, dostlarımız olmalı... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dön Gel Yanıma
Koşmaya mecalim yok, senin ardında, Yorma beni sevgilim, bırak tadında, Seni görüyorum ben, her bir kadında, Gözlerimde fer bitti, dön gel yanıma... Yokluğunda gözlerim, gece yatamaz, Senden başkası ömre, ömür katamaz, Ayaklarım yorgundur, adım atamaz, Vücudumda ter bitti, dön gel yanıma... Alemde dile düştüm, eğlence oldum, Gönlümdeki dertlerle, küp gibi doldum, Kahrımdan dağa çıkıp, saçımı yoldum, Saklanacak yer bitti, dön gel yanıma... Hasretin zulüm oldu, gönül bağımda, Acılar pusu kurdu, gençlik çağımda, Akbabalar üşüşmüş, sağım solumda, Etrafımda şer bitti, dön gel yanıma... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dön Gel Yeniden
Hayatımda bir sevinç, en son ümittin, Sevgiyi bilmezdim ben, aşkla eğittin, Ömrümün gonca gülü, sessizce gittin, Bırakamaz yüreğim, dön gel yeniden... Ölüm rüzgârı sarmış, tüm günlerimi, Duymaz olmuş insanlar, bu sözlerimi, Karardı bütün dünyam, aç gözlerimi, Dayanamaz yüreğim, dön gel yeniden... Gönlüm sevda bağından, seni seçiyor, Hasret köprüyü kurdu, zaman geçiyor, Ölüm meleğim durmuş, kefen biçiyor, Katlanamaz yüreğim, dön gel yeniden... Bir gün geleceği yok, bu mutluluğun, Faydası olmaz bana, sensiz tokluğun, Serseri bir kurşundur, vurur yokluğun, Yaşayamaz yüreğim, dön gel yeniden... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Duanız Gerek
Irak’ta mazlumların, kanı akıyor, Filistin’de çocuklar, közde yanıyor, Kalpte duygu taşıyan, bakıp ağlıyor, Bu kandil gecesinde, duanız gerek... Ülkeler duymaz olmuş, feryat figanı, Kurban vermeyin asla, bir tek insanı, Şimdi gelmiştir derim, birlik zamanı, Bu kandil gecesinde, duanız gerek... Dünyaları kararmış, insanlar için, Savaşta kolu kopmuş, çocuklar için, Yürekler parçalayan, feryatlar için, Bu kandil gecesinde, duanız gerek... Duyarsız olmayarak, destek verelim, Kanayan her yaraya, merhem sürelim, Tüm zulüm yapanlara, lanet edelim, Bu kandil gecesinde, duanız gerek... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|