![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hapishaneden..
Burası dört duvar, Demir parmaklar arasından, Güneş ışıkları giriyor. Yıldızlar kayıyor görüyorum, Ay nerden geçiyor,bilmiyorum. Uzaklardan kokun geliyor, Hep senin hayalinle, Rüyalarımda seni görüyorum. Beni af edemisin güzelim, Buradan senden özür diliyorum. Nasıl geçer sayılı bu günler, Serap misali seni görüyorum. Biliyorsun senin için buradayım, İnan ismini tesbikliyorum. Dört duvar arasında, Hep hayalinle yaşıyorum. Sana okadar muhtacım, Okadar ihtiyacım var ki, Hapisaneden sevgilerimi, Öpücüklerimi gönderiyorum..
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hatıra defteri..
Gençtim filinta gibi yakışıklı, Kalbim bir sevdaya tutuldu, Sevdim hemde çok sevdim, Yandı tutuştu kor oldu, Kalbim bir hatıra defteri. Büyük harflerle kazıyarak, Kanarcasına ismini kalbime, Yazdım. Daha ilk gün gibi duruyor, Ben seni çok sevdim aşkım, Kalbim bir hatıra defteri. Hayatım bir roman yaşadıklarımla, Bir güzel oluyor aşk seninle, İnsan dünyaya birkere gelir, Şimdi çok mutluyum aşkım, Kalbim bir hatıra defteri. Hatırlıyorum o ilk buseyi, Tadım damağımda kaldı, Gülyüzlüm,aşk çiçeğim, Tüm bedenimi sardı öpücüğün, Kalbim bir hatıra defteri. Ne yalan söyliyeyim, İlk gördüğümden beri, Bu dünyada aşkım oldun, İncilerle yazılmış satırlar, Kalbim bir hatıra defteri.
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Havalısın…
Kız ne güzel yürüyüşün var, Sanki uçuyorsun havalı havalı, Ya o konuşurken gülen yüzün, Vallahi sen çok havalısın, Karagözlü endamlı bakışın, Buse buse ya o yanakların, İnsanı cezb eden süzülüşün, Vallahi sen çok havalısın. Yakamozda hafif hafif esen, Uçuşan dalgalı ya o saçların, Doksan atmış doksan bedeninle, İnan sen çok havalısın. Telefonda aloo diyen nefesinle, Kulaklarımı titreten sesin, Pamuk kadar yumuşak ellerinle, Vallahi billahi sen çok havalısın…
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayalin.
Bak işte şu bizim, Rüya evimiz. Yaşlanıp yaşayacağımız yer, Bu da ikimizin ellerimizle, Diktiğimiz selvi ağacı, Oda bizle bir yaşlanıyor. Bak işte Keti'nin evi, Köpekleri nede severdin, Ama oda yok şimdi, Onun ve senin kokunu, Hala ayırt edebiliyorum. Sarılabilirmiyim sana, Hala okadar sımsıcacıksın ki. Bak göz nurun el örgülerin, Masa ve sehpa örtülerin, Onları hiç yıkamadım, Kokunu alır götürür diye. Bak senin çizdiğin tabloların, Kırılma bana onlarıda silmedim. Dans edermisin, Bu bizim şarkımızla. İyimisin orda üşüyormusun, Hala seni seviyorum biliyormusun. Şuan sana okadar ihtiyacım varki, Ahh ahhh bir yanımda olsaydın. Gözlerini kapatırmısın dedim, Sana süprizim vardı, Bak sonsuza kadar kapadın, Sen süprizlerimi çok severdin. Saçmalıyorum galiba. Ben nezaman yanına gelicem, Bu dünyada yokluluğun, Boğuyor,sıkıyor beni, Seni düşünmek,hayal etmek, Yanında olamamak. Seni çok özlüyorum, Ya sen özlüyormusun. Hiç çıkmaz,onyama şunları, Dediğin sayısalın en büyük, İkramiyesi bana çıktı biliyormusun, Sen yokken göremeden, Ne yapayım bunca parayı ben, Hepsini versem, Yanıma gelirmisin sen. Seni hala hala çok çok, Seviyorum bir tanem..
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayata bak...
Söz veripte beraber olamadığım, İlk aşkımın alevlendiği sevdiceğim, Biricik aşkım özürler diliyorum, Sen bir başkaydın mürşidem. Ömrümün 25 yılını bana veren, Dünyalar tatlısı kızlarımın anası, Biliyorum seni de çok üzdüm,üzgünüm, Ama sen benim her şeyimsin biliyorsun, Senden de özürler diliyorum mürşidem. Hayatıma çok büyük tesadüfle giren, Ben onu o beni yanlış anlaşmalarla, Aramızda kırgınlıklar olan pembe, Garip dünyada sendende özür diliyorum. Hayatında hiç mutlu olmadım diyen, Mutluluğu bende arayan,olamıyan, Değerli insan mervenin güzel annesi, Habibe senden de çok özürler diliyorum. Bir türlü anlıyamadığım anlamsız, Sohbetleren bir şeyler çıkaramadığım, Afkan güzeli nesrinsicim sendende diliyorum. Samimi gerçek sohbetlerde acılarım, Dünyadan zevk alan değil nefret olan, Hep derdi ben acıların kadınıyım, Buda bir hayat yaşam aldırma lale hanım. Sen derdin şiirlerinde uçuyorum, Sana yazdığım şiirde saatlerce ağladım, Beni görmeden beni şiirlerinde çizdin, Ama senden haber alamadım meral hanım. Sen yokmusun birtürlü anlaşamadığım, Sanada ismine şiir yazdığım hemşerim, Bu alemde tanışıp hep iyilikler gördüğüm, Derler ya eller anasısın ki sen öylesin, Yaptığın yardımlarla cennetin şimdiden belli, Sen iyilikler meleği cicekanne ayla hanım. Gel gelelim bence aynı acılarımız olan, Kendi şiirlerinde ve hayat hikayelerinde, Her kelimesinde düşünüp hep ağladığım, Görmediğim ama aynı acılarla boğulan, Sadece bu dünyada yavrularımız için, Hayatın yaşanmasını bildiğimiz melek insan, Yeminler olsun sohbetlerinden hoşlandığım, Dualarımı paylaştığım dünya tatlısı, Gerçek sırdaş,dost ve arkadaşım, Bu dünya bize göre değil biliyorum, Herkez mutlu olsun ama ben değilim, Can dost akgücercinim asil kadın, Sevgisiz kalma diyen sevgili serap hocam. Bir gün bende şiirler yazmıyacağım, Kalemim duracak sanalda olmıyacağım, Bilin ki hepiniz birer meleklersiniz, Hepinizden,eğer sizleri kırdıysam,üzdüysem, Hakkınızı helal etmenizi,helallaşmanızı, Sizden rica ediyorum size yalvarıyorum. Ben de bir insanım öyle veya böyle, Hatalarla dolu dünyada acılar çekiyorum, Bu dünya böyle öbür dünyayı bekliyorum, Hep iyilikler olsun diye çok uğraştım, Gizli çok göz yaşlarım oldu ağladım, Bende şans yok kaderim bu diyorum, Hepinize mutluluklar neşeler olsun, Ben bir garip kuşum yaşadıklarımla, Gördüklerimle dertlerimle gidiyorum, Malzumum şiirler yazarım ağlarım, Yaşadıklarımla herşeyi kalbime yazdım, Hayat buysa dostlar bu hayatıma bakın...
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayatım roman...
Hani mevsimler döner ya bir yıl olur, Tan vaktinden sora güneş doğar ve batar, Gemiler limanda yolcularını boşaltır, Şu sefer sayılı uçak hava limanına iner, Tren garında ve otobüs terminellerinde, İnsanın bir bekliyeni olur beklersiniz, Sessiz sakin bir gecede yıldız kayar ya, Sağanak yağmurlu havada yıldırım çakar, Ummadığınız bir anda milyarder olursunuz, Bir anda da ip kopar fakirleşirsiniz, Hayatım roman,aşkım da aynı benim. Aşkınız,aşkım müjde bir çocuğumuz olacak, Dünyalar güzeli bir melek doğuverir, Bir ömür iyisiyle kötüsüyle hayat yaşanır, Mutluluktan uçarsınız,acılarınızda olur, Birgün gelir ve aniden kefene sarılırsınız, Renkli ve renksiz koca bir ömür filim gibi, Anlat anlat bitmez,hayatım roman dersiniz.
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayatımız...
Bir, İki, Üç, Tıp, Durdu hayat. Artık ne havlıyan köpekler, Ne ağlıyan bebeler, Ne savaşan devletler, Ne hasret çeken sevgililer, Ne intikam planları yapan düşman beyinler, Ne dedikodu üreten çeneler, Ne haset,nefret süzen gözler, Ne de sevgisiz yürekler var. Bir, İki, Üç, Tıp, Açılıyor gözler,beyinler,yürekler,çeneler, Hayat devam ediyor, İnsanlar bilmiyor kıymetini, O benzersiz, Yüreklerinin,beyinlerinin,gözlerinin, Hayat devam ediyor, Bir tıp şansı daha verilmiyor, Hayat devam ediyor, Böyle sürüp gidiyor...
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hep benimsin..
Aşk geçip giderken, Akan bir nehir gibidir, Bir yanı ballı, Diğer yanı tuzlu, Bazen ıslaklığı, Negüzel di o günler. Kalbimde kalan, Aşk ve mutluluk, Küslükler girmesin, Aşk gözyaşları akmasın, Uzak dursun bizden, Girmesin kapımızdan, Kin ve nefret, Hep güller açsın, Mis gibi kokular koksun, Evimizin,aşkımızın bahçesinde, Şiirim,ol benim, Ruhumun aşkı, Hep benim ol, Aşkım ol emi..
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hep mutlu ol...
Duydum ki 26 kasımda evlenmişsin, Ağzım,dilim kurudu çokkk şaşırdım, Bilmiyorum acelen bukadar neydi, Kalbim sanki duracak gibi,ya senin? Okadar basitmi ki,ben evlendim yazdın, Negüzel mutluluk için şiirler yazmıştım, Sana sen kötüsün demiyorum,gülüyorum, İnan beddua etmiyorum,hep ağlıyorum, Evlendim diyorsun,hep mutlu ol diyorum. Anılarımızı,acılarımı kalbime saklıyorum, Sadece bende bir resmin var,bakıyorum, Gözlerini,yanaklarını,saçlarını okşuyorum, Baktıkça için için hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Yemin ediyorum hep çok mutlu ol istiyorum, Nerde hata yaptığımı ben çok iyi biliyorum, Umutlarımın,ümitlerimin,hayallerimin, Kırıldığını yok olduğunu şimdi iyi anlıyorum, Allah belamı versin senin için çok ağlıyorum. Aşkım diyemiyorum,aşkına saygı duyuyorum, İki gözüm ağlamaktan kan aksa bile, Şimdiki evliliğine mutluluğuna dua ediyorum, Ama bilki seni hala ama hala çok seviyorum...
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hep yanımda...
Yeni aşklar,sevgililer bana göre değilmiş, Benim sevgilim,büyük aşkım biricik karıcığım var. Çok sevdim,sevildim kopamadım bağlandım ben, Ama yalancı aşklarla, Kandırmacalarla olmuyor, Bana bunca sevgisini veren,benim kendi aşkım, Anlıyamadığım,neden aradım yeni aşklar ben, Aşkım yanımda iken,ne hayaller kurdum, Ne rüyalar gördüm,aşklarıma şiirler yazdım, Çok ama çok hatalar yaptım, Üzdüm sevgilimi ben. Sabrında bir sonu var,nasıl da dayandı bana, Tüm aşklar yaşansa bile onun aşkı bir başka. Gözüme perdeler çekilmiş,gözüm görmüyor du, Tattığım aşkların aşkları bir başka idi, Çok güzellerdi,sevgi doluydular,birer güldüler, Hepsinin birer birer özellikleri vardı,yaşattılar, İlk çocukluk aşkımın kalbimde ayrı bir yeri var, Ahhh ya o hemşirenin, Onda ayrı bir çekicilik, Güzellikler var, Beni ölecek kadar çok seven, Birde öğretmenim var. Ayrı ayrı güzellikler, Hepsi bir gül,karanfiller, Yalancı dünyada,ne güzel aşklar var. Hepsi hayal,sanal ama benim, Bir tek karıcığım var. Hep yanımda olan,sabreden, Karşılıksız aşkı olan, Evlenecek kızlarımız, Onların bana olan güveni var. Hepsinden özürler diliyorum, Onlar birer melekler, Ama,ilk günden beri, Beni seven,bana katlanan, Şimdi bana destek olan, Beni af eden,bağışlıyan, O muhteşem kadınım,biricik aşkım, Dünya güzelim var..
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|