|
Komik Şeyler Komik Olaylar,Resimler vb Komik Herşey Bu Bölümde... |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
08-23-2009, 03:12 AM | #1 |
ÇaKaL Üye
Kayit Tarihi: Mar 2007
Mesajlari: 1,510
Teşekkür Etme: 21 Teşekkür Edilme: 36 Teşekkür Aldığı Konusu: 23
Üye No: 37169
Rep Puanı : 68799
Rep Derecesi :
|
tAbU DiYaLogLaRı ;)
Kelime: Dip
- Zıkkımın … neyi deriz??? - Zıkkımın kökü.. - Zıkkımın Kökünün kökünü al! - Hıımm.. Zık!!? - Hönk?!! (Topluluk Kopar) Kelime: Çiçek - Burnunla ne yaparsin? - Karıştırırım - Puuahhaa Kelime: Gardiyan - Ya hani kapalı bi mekanda çalışıyorlar - Bekçi - Ya hayır ya, hani herkes korkar bunlardan - Patron, müfettiş - Ya geri zekalı mısınız bee,... Hani düdükleri vardır? - Antrenor?? Hakeemmm?? - Ulen öküz herifler - Sen kime öküz diyon ya...... Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız): - Yaaa.. hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri.. Cevaplayan(erkek): - Bekaret?! Kelime : Sanatçı - Hani bööle Tarkan gibi bisi... - **** !! - Ayy çok hayvansın murat.. Kelime: Kokteyl - Bazıları evlenmeden önce verir - ???!!!??? Kelime: Bodur - Akdeniz’in bitki örtüsü nasıldır? - Maki - Peki nasıldır yani? - Kışlar ılık ve yağmurlu... - Puhahaha...!?! Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) - Yuhhh be, bunu nasıl anlatacam. pas. (Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz kahpe... - Neeee??? - Pardon,.. kefensiz kahve... (Digerleri karta bakar, grup kopar) Kelime: Dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Satanist ayinleri - Çarpılırsın valla - Ha tamam trafo - Ohaa.. ( Topluluk iptal ) Kelime: Telepati - Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu, hatta aynı başlayan bi program var iğrenç falan...... - Telefon televizyon televole tele? - Tamam, ... bi de kedilerin ayağina ne denir; kes birleştir onları... - Volepati? - Yuhhh!! Kelime: Uçak - Havada uçar ya.. - Leylek - Yok bunun kanatları var - Ulen leyleğin yok mu? Kelime: Kabarmak - Abi, şimdi maddeler ısınınca nolur - Genleşir - Ha tamam, şimdi pasta yapmak için ne lazım - Krema - Başka, pastanın eski hali ne oluyo - Kek - Tamam, simdi annen kek yapıyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,...alıyım " diyo... Ne der orda, genleşme anlamına geliyo - Genleşti - Hayır lann,... Genleşti anlamına geliyo... - Eeee genleşti işte - Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo ??? 5 sn sessizlik… - Eveet... - Ben oynamıyom bunla yaa... Kelime: Yoyo - Ya simdi hani böyle var ya... Hani böyle aşağı yukarı sallarlar... Bi dakka ya, ben burda anlatırken sen benim telefonumu mu karıştırıyosun!!!!! - yoooo - Hahhh şimdi alın bu heceyi ikiyle çarpın! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn... Kelime: Horoz - Hani abi gece yatarız, sonra dalarız... yaniiii, nasıl anlatsam... - Rüya mı abi? - Yok değil... Hani sonra işe gitmeniz gerekir.. - Uyanırız.. - Hahhhh,... Nasıl uyanırız abi.??? - Telaşla uyanırız, geç kalmışızdır, alarmla uyanırız..... Sürer gider bu. (Uzun sure sessiz kalır, kasılır eleman.....) - Amannnn ne kasıyorum ya,... Civcivin babası!! . - Horozzzzz!. - Tam isabet.. Kelime : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum, yemek yiyorum, ama naap´tığımı bilmiyorum filan. Erkek : (Suratına bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : İğrençsin,... konuşmuyorum.. Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart´tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani... Senin gibi lama´dan başka cevap beklenemezdi zaten.. Kelime : Cin Tonik - İnle kim top oynar? - Ciinnn! - Yanında ne iyi gider? - Toniiik! Kelime : Sümüklü Böcek - Hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var. - Salyangoz - Hah ona cok benziyo. Ama sen nezle olunca ne akar burnundan - Sümük - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nası yani hayvanın sümüğü mü var? - Evet. karafatma nedir? - Hamamböceği - Hah 2. kelimeyi kes - Böc - Yok yok kelimenin tamamı - Hamamböc - Allah belanı… Kelime : Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin?.... - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime : Beşik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!! |
08-23-2009, 02:07 PM | #2 |
Daimi Üye
Kayit Tarihi: Mar 2006
Mesajlari: 340
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 10 Teşekkür Aldığı Konusu: 6
Üye No: 10920
Rep Puanı : 1557
Rep Derecesi :
|
istiklal marşında koptumm
|
08-24-2009, 01:14 PM | #3 |