|
Şiirler Ve Güzel SözLer Aşka dair Şiirler Ve güzel Sözler |
|
Konu Seçenekleri | Görünüm Şekli |
06-08-2010, 05:21 PM | #1 |
Geçerken Uğradım
Kayit Tarihi: Apr 2010
Mesajlari: 133
Teşekkür Etme: 0 Teşekkür Edilme: 0 Teşekkür Aldığı Konusu: 0
Üye No: 98587
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
|
Seni Anlatmak
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
06-08-2010, 05:24 PM | #2 |
Geçerken Uğradım
Kayit Tarihi: Apr 2010
Mesajlari: 133
Teşekkür Etme: 0 Teşekkür Edilme: 0 Teşekkür Aldığı Konusu: 0
Üye No: 98587
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
|
Gülün Kokusu
Asır tuvalinde, karanlık fırça dansı
Resim biçare, geceye yontuk balansı Siyahın filizi yarasa, öbek öbek Aydınlığın hasretine ağlar kelebek Beyinde kara perde, sağa tos sola tos Ruh pespaye, mantık komutlarına paydos Kaktüse zemin, baykuşa emanet bağlar Gülün hasretine gülün kokusu ağlar Gökkuşağı mecnun, ala hasret dokusu Ağlar gülün ak rengine gülün kokusu Kor sinede sevdalı umman, fokur fokur Billurdan buharı aydınlık yüklü yağmur Her damla dolunay, gündüze selâm gece Ve gülün Kokusu, güle ağlar sadece Gözyaşı tohum, meyve gül süvarileri Güneş nazarlı aydınlık havarileri Yiğit öte kıyıda, su med, şubat soğuk Ağlar gül süvarileri boğuk mu boğuk Asır ağlar, peşinden ışık ışık süzülen Damlaların sırdaşı, tabloya son gülen |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|