06-09-2010, 09:28 PM | #1 |
Geçerken Uğradım
Kayit Tarihi: Jun 2010
Mesajlari: 143
Teşekkür Etme: 0 Teşekkür Edilme: 0 Teşekkür Aldığı Konusu: 0
Üye No: 100999
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
|
Tan - Serhoşlaştım
Yaşlarla yürüyorum karanlıklara
Güya bıakacağım seni siyahında Yaşlarla yürüyorum karanlıklara Güya bıakacağım seni siyahında Başka kollarda, yabancı ellerdesin Dayanamıyorum, yetti gel canıma Başka kollarda, yabancı ellerdesin Dayanamıyorum, yetti gel canıma Dalıp gitmeklemi geçecek bu ömrüm Şarkılarda iççekmekmidir her günüm Sen başka sefalarda, ben bu hallerde Hep susacakmıyım, kahretmemmi kadere Sen başka sefalarda, ben bu hallerde Hep susacakmıyım, kahretmemmi kadere Serhoşlaştım ne şaraptan ne aşktan Daldım gittim yine çıkamadım silbaştan Bilmiyorsun tek doğrun var o da benim Senin olup taşmak vardı gönlünden Serhoşlaştım ne şaraptan ne aşktan Daldım gittim yine çıkamadım silbaştan Bilmiyorsun tek doğrun var o da benim Senin olup taşmak vardı gönlünden Dalıp gitmeklemi geçecek bu ömrüm Şarkılarda iççekmekmidir her günüm Sen başka sefalarda, ben bu hallerde Hep susacakmıyım, kahretmemmi kadere Sen başka sefalarda, ben bu hallerde Hep susacakmıyım, kahretmemmi kadere Serhoşlaştım ne şaraptan ne aşktan Daldım gittim yine çıkamadım silbaştan Bilmiyorsun tek doğrun var o da benim Senin olup taşmak vardı gönlünden Serhoşlaştım ne şaraptan ne aşktan Daldım gittim yine çıkamadım silbaştan Bilmiyorsun tek doğrun var o da benim Senin olup taşmak vardı gönlünden |
Bu Konudaki Online üyeler: 1 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 1) | |
|
|