![]() |
![]() |
#91 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 46488
İtibar Gücü: 1411
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir acı düşerse yüreğe
Nasıl yakar yandım bilirim İlk kez söylüyorum sana bunu Sessizce ağlamayı sindiremedim Severdin sevgi doluydun Seviyorum mutluyum diyordun Şimdi kendi başıma kaldım Sessizce gidişini kabullenemedim Eminim ayrılık acısınıda bilirsin Bir gün sende terk edilirsin Ne diyeyim Allah mutlu etsin Sessizce beklemeyi hazmedemedim |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DUL KALAN ŞİİR
Beni en son pazartesi aradın . Ve en son pazartesi duydum sesini . Sonra salı' ya gittin Bir daha da gelmedin . Şiirim dul kaldı Onu da bilmedin ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yusuf gibi kuyulara atilsam
Köle diye pazarlar'da satilsam Ibrahim gibi atese'de atilsam Yine'de geçemem senden sevgilim Canli canli derimi'de yüzseler Isa gibi çarmiha'da gerseler Vazgeç diye dünyayi da verseler Yine'de geçemem senden sevgilim Apdal olup diyar diyar dolassam Ferhat gibi kayalar'la ugrassam Zalimlerin zulumüne de ugrasam Yine'de geçemem senden sevgilim Birer birer tirnaklari'mi sökseler Agzimdaki tüm disleri çekseler Vatanim'dan bile sürgün etseler Yine'de geçemem senden sevgilim Eyup'ün sabrina mahruz kalsam da Kerem gibi ateslere yansam da Senden daha güzelini bulsam da Yine'de geçemem senden sevgilim Cahil ile yobazlarla ugrassam Siyasetin çamuruna bulassam Dört iklim yedi bucak dolassam Yine'de geçemem senden sevgilim Geçtigim yollara barikatlar kurul sa Tutundugum bütün dallar kiril sa Güner der katlime karar kilin sa Yine'de geçemem senden sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün bahar kondu avuçlarıma
Açtı kara bağrını toprak Bir tohum uç verdi göğü yırtarak. Saldı bütün evrene tomurcuklarını Sığmadı kabına... Daha ötesi var mı? Bugün bir kartal kondu avuçlarıma Ne yüksekten uçuyordu, Ne haşin bakıyordu... Bir serçe kadar heyecanlı, munis Çırpındı, küçüldü avuçlarımda Daha ötesi var mı? Bugün bir su damlası düştü avuçlarıma Can kattı çürüyen yüreğime Çatlak dudaklarımdan gönül kaleme Açtı yollarını çıkmazlarımın. Umut var eden yarınlarımın, Mutluluğun, Neşenin, Heyecanın... Daha ötesi var mı? Bugün dağlar döküldü avuçlarıma Yok oldu mesafeler. Duyabildim sesini sevdiğimin “ Seni seviyorum “ diyişini.. Sizde duydunuz mu? “ SENİ SEVİYORUM “dedi sevdiğim Daha ötesi var mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hala, bir sızı duyuyor,
rüzgarın esiyorsa, kalbimin derinliklerinde, Döküp te göz yaşı ağlayabiliyorsa ardından gözlerim, Arada bir olsa da, düşüyorsan yine de delicesine aklıma, Kavrulup da çöle dönüyorsa dudaklarım, Bu sevdandan değil sevdiceğim, anla, sadece alışkanlığımdan, sadece, sana olan alışkanlığımdan, ANLA, Dalıp dalıp gidiyorsa gözlerim, her akşam üstü, akşam kızıllığında ufkun, Toplayıp da gökkuşağını gökyüzünden, çizmek istiyorsam resmini hala bulutlara, ve hala, adınla sesleniyorsam doğan güneşe, Bu aşkımdan değil, sevdiceğim, anla, Sadece alışkanlığımdan, sadece sana olan alışkanlığımdan, ANLA, Yine de boyamak istiyorsam, o simsiyah gökyüzünü beyaza, her gece yarısı, boydan boya, O gün hala tualimde sen varsan, ve senin adınla boyuyorsam, o, kapkara bulutları, gözlerinin rengine, Seni sevdiğimden değil sevdiceğim, anla, Sadece alışkanlığımdan, sadece, sana olan alışkanlığımdan, ANLA, Hala, seni özlüyor, hala, seni arıyorsam, ve hala dolaşıyorsam, o ıssız sokak kaldırımlarında tek başına, Dostu olmuşsam sabahlara dek karanlıkların, ve paylaşıyorsam yıldızlarla yalnızlığını, Bu hasretimden değil sevdiceğim, anla, Sadece alışkanlığımdan, sadece, sana olan alışkanlığımdan, ANLA, Hala, yankılanıyorsa, kulaklarımda o buğulu sesin, ve sayıklıyorsam adını, bin bir özlemle düşlerimde, Kadehlerimde hep sen varsan, seni içip, seninle sarhoş oluyorsam, hüzzam bir şarkı eşliğinde Dökülüyorsa adın, o sarhoş dudaklarımdan, Kuruyan bir yaprak misali, Kopup da savruluyorsam, yalnızlıkların o en kuytu köşesine, her gün, her gece ve hala iki damla gözyaşımda saklı kaldıysan, Bu, vazgeçilmezliğinden değil sevdiceğim, ne olur, anla, Tutkum, sadece alışkanlığımdan, sadece, sana olan o alışkanlığımdan, alışkanlığımdan, ANLA... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mektubunu aldim gulum
Her satirinda buldum seni Ne guzel sevmissin Ne guzel yazmissin yureginden akanlari Bir seyler yazmak istedim sana Bir cevap olsun istedim senden gelenlere Varmadi elim Sonuk kalacakti ne yazsam Oyle vermissin ki sevdani guzel Oyle islemissin ki kendini sozcuklere Varmadi elim bir sey yazmaya Elim utandi Dilim utandi Yurek utandi Yazamadim gulum Satirlarini yuregime yazdim Sevmelerini yuregime anlattim Nasil sevindi bir bilsen Nasil sarildik birbirimize ben ve yuregim Oyle kalakaldik yuregimle ben Bir seyler yazamamanin caresizligi ile Al dedi beni yuregim Kopar beni bedeninden Koy bir zarfa gonder sevgiliye Boyle bir sevdaya bir yurek feda olmus cok mu Sarildik birbirimize ben ve yuregim Koy dedi sevgilinin mektubunu yerime Sevgilinin satirlari ile aksin hayat nefesi damarlarinda Kopar beni bedeninden Gonder sevgiliye Bir yurekten asagisi yarasmaz bu sevdaya Bir yurek feda olmus bu sevdaya cok mu Sozlerim yetmez sevgili anlatmaya Ne yazsam sonuk kalacakti Al yuregimi gonderiyorum sana Bir yurek feda olmus cok mu bu sevmelerine Simdi mektubun var yuregimin yerinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geçmise özlem duyuyor gözlerim
Seni ariyor,seni soruyor Seninle olmayi,gezmeyi Gülmeni aglamani Sesini bile özler oldum Sana sevdigimi söyledigim günü hatirlamisin Ben unutmadim Seni,konusmamizi,heyecanimi Ve sonrasini hiç unutmadim Ben ne yaptim sana Belki hayallerini yiktim Sen neler neler beklerken karsina ben çiktim |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyük Sevdalar
Son zamanların En büyük sevdalarını, Yaşıyorum ben. Sokaklara indim Kapı kapı.. dolaştım Acıların sevdaların Girmediği ev aradım Bulamadım.! Kendimi Dağlara vurdum Ferhatı gördüm. Koştum çöllere Dolaşırken Mecnundan Keremi sordum.. Son zamanların En büyük sevdalarını Yaşıyorum ben. Ay'a..Yıldızlara gittim Şirin'i,Aslı'yı,Leyla'yı sordum Kor Ateşler içinde Yanan yürekleri Güneşte gördüm.. Son zamanların En büyük sevdalarını Yaşıyorum ben.. En çok bahar kokulu Kadınları sevdim.! Buğulu gözlü kadınları Bir başka sevdim.. Beni yakan her güzeli Aslı,Şirin,Leyla sandım.! Son zamanların En büyük Sevdalarını Yaşıyorum ben.. Ozanlara,şairlere Eli kalem tutan kimi. Gördüysem.. Acının ilacını sordum.! Ateş yağmurundan Kavrulmuş gözlerinde Kendi yansımamı gördüm.. Son zamanların En büyük sevdalarını Yaşıyorum ben.. Dağa,taşa,karıncaya Yaşayan her varlığa Aşık oldum..! Çılgınlar gibi sevdim Büyük aşklar,ihanetler yaşadım.! Son zamanların En büyük sevdalarını Yaşıyorum ben.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni mi Seviyorsun
Kadın adamı çok seviyordu... Yemyeşil ovalarını verdi adama Yaşam fışkıran. Beni seviyor musun? Evet, dedi adam... Güneşini, ayını verdi kadın Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına... Beni seviyor musun? Tabi, dedi adam... Kadın çağladı Gürül gürül akan pınarını verdi adama. Beni seviyor musun? Elbette, dedi adam... Kadın bağlandı Yaşam ipini adama verdi. Bir oldular tek oldular adamla. Beni seviyor musun? Biliyorsun, dedi adam... Kadın dağlarını verdi adama Tırmandılar doruklara. Beni seviyor musun? Aşağılara baktı adam zirveden. Başkalarını gördü Sustu adam... Ağladı kadın... Gözyaşını verdi adama Almadı adam... Kadın onurunu verdi adama Şaşırdı adam... Sordu yine usulca kadın Beni mi seviyorsun? Onu da seviyorum seni de, dedi adam... Sustu kadın... Verecek bir şeyi kalmadığında... Senin yüreğine ihtiyacım var, dedi adam Başkasını sevebilmek için... Çıkarıp yüreğini verdi kadın. Korktu adam... Beni sevmiyor musun, dedi adam. Sesi yoktu kadının söyleyemezdi. Gözleri yoktu kadının ağlayamazdı. Kalbi yoktu kadının sevemezdi. Onuru yoktu kadının yaşayamazdı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ben sana mecburum bilemezsin
adını mıh gibi aklımda tutuyorum büyüdükçe büyüyor gözlerin ben sana mecburum bilemezsin içimi seninle ısıtıyorum ağaçlar sonbahara hazırlanıyor bu şehir o eski istanbul mudur? karanlıkta bulutlar parçalanıyor sokak lambaları birden yanıyor kaldırımlarda yağmur kokusu ben sana mecburum sen yoksun sevmek kimi zaman rezilce korkuludur |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|