![]() |
|
|
#91 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşkım!
Seni gördüm, sana baktım, sarılmak istedim, ama utandım, yapamadım; Mutsuzluktan sarhoşum, kimseye diyemiyorum bir şey; Sana gelmek istiyorum, ama çok korkuyorum, gelemiyorum, ne dersin, ne yaparsın bilemem; Beni unuttun hissediyorum, ama bir şey yapamıyorum; Bir öptüm seni, unutamadım seni; Sen niye bana bakmıyorsun, sen niye bana gelmiyorsun, bilemiyorum; Bir gün ama gelir bunların hepsini sana söylerim; O zaman iki yabancı değil, iki sevdalı derler bize!
|
|
|
|
#92 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hasret
Karanliklar ardinda aydinlik vardir üzülme Güneş yaksa da gölge vardir düşünme Hasretin daglar kadar büyüse de Yagmurlar yagip karlar duşse de Üstünden bin sene geçse de Unutma her gecenin bir sabahi vardir
|
|
|
|
#93 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Beni Şimdi Vurun
Beni vurun Bu bir tek kişilik oyun Yoksa ölmekten beter olurum Bu yıkık adam ben değilim, Asırlardan beri ben böyle değildim Şimdi ne yediğim ne içtiğim Fayda vermiyor sadece bakar oldu gözlerim Ben eskiden böyle değildim; Düşünce anlıyor insan, Deliler gibi seviyorum diyenlere gülerdim Ben eskiden böyle değildim... Beni şimdi sabahsız ******* paklar Nerede akşam orada sabahlar Düşünce anlıyor insan Meğer kara sevda Adamı ummadığı anda haklar ...
|
|
|
|
#94 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yıldız Gözlüm
Bu kez alnından öpüyorum Gidiyorum iki gözüm Neden diye sormazsın biliyorum Seni bu yüzden seviyorum Gece uyurken açık olmasın üstün Ayaza meydan okuma kalın giyin Kendi gider hatırası kalır Evladiyelik değil aşk dediğin Kirli sakallarımı sevdiğin günden beri Hasat mevsimi gelmedi yüzüme Ayrılık ensemizden hiç inmedi Ellerim başka ele değmedi Sana benden yalan yok bilirsin Alnım açık gül yüzlüm Hadi sil göz yaşlarını Ve hakkını helal et yıldız gözlüm
|
|
|
|
#95 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şafak Karanlık
O elinde tuttuğun zarf bir ihanet anında örülmüştür Ve zarfın içindeki kağıt er mektubudur Görülmüştür Doğum günüm Bugün 3 Aralık Ve şafak kanlık Bu mektubu sana yazıyorum anne Dün sevgilimle ayrıldık Son mektubuymuş bana yazdığı Bir daha yazmıyacakmış Demek sevda ayrılığa bir ay dayanırmış Ve asker ocağında terk edilmekte varmış Bu mektubu sana yazıyorum anne Bugün doğum günüm 3 Aralık ve şafak karanlık 3-5 nöbetindeydim dün gece Bir şarjörün boşluğunda içtim son sigaramı Ve yorgan gibi örttü üstümü kar, siperde Sabaha karşı biraz içim geçmiş Hayalın gözümen önüne geldi anne. Kız kardeşimi de verdiğinden beri sevdiğine Bir ben bir sen kaldın geriye Üzülme anne! Üşümüyorum Bekliyorum elim tetikte Bekliyorum memleketi ve seni Ve artık beklemiyorum beni beklemeyen sevdiğimi Beklemiyorum yüreğimi ve aşkımı Soğuk bir siperde yalnız bırakan sevgiyi Ve bekliyorum anne elim tetikte Eğer girerse menzile vurup öldüreceğim Hem aşkı hem sevgiyi Geçen gece karakolu bastılar Kurşunlar yağmur gibi yağdı üzerimize Garıp gelecek belki sana ama Ortalık bayram yeri gibi oldu anne Biliyormusun o an hiç korkmuyorsun Herkes kendini bir sipere atıyor Ve gecenin karanlığında kurşun yerine Işıl ışıl yıldız yağıyor sanki üzerimize Ve ölüm aklımıza bile gelmiyor anne Canlar canlar gidiyor anne Gidiyor canlar ve kimbilir ne zaman bahar Bugün doğum günüm 3 Aralık Hiç saymadım kaç günüm kaldığını Daha şafak karanlık Yeni yeni bitmeye başladı dede, torun muhabbetleri Ve yeni yeni öğrendim tokat yemeyi Zamanla herşeye alışıyor insan Akşam postalları boyayıp yatmaya Sabah içtimaya kalkmaya Barut kokusuna tüfeğe havai fişeğe Nohuta ve kara şimşeğe İnsan her şeye alışıyor anne Hele bir de olmasa şu çarşı izni Doyasıya yemek yemek Ve eşe dosta telefon etmek Her şeye alıştım da bir alışamadım sevdiğimin Başkasına gidişine Benden saklama anne Sende biliyorsun bir haftaya kadar Nikah masasına oturacağını Kızma ama anne Bu terk ediliş ya firara gebe Yada bir daha hiç dönmemeye Sitemem sana değil anne Ama bu terk ediliş Ya firara gebe Yada hiç dönmemeye. Geçen gece yine karakolu bastılar Kurşunlar yine kurşun gibi Yağdı üzerimize, Garip gelecek belki sana ama Ortalık bayram yeri gibi oldu yine anne Biliyormusun? O an hiç kokmuyorsun Herkes kendini bir spere atıyor Ve gecenin karanlığında Kurşun yerine ışıl ışıl yıldızlar yağıyor üzerimize Ve ölüm Akılına bile gelmiyor anne. Yıldızlar yağıyor üzerimize Ve kurşundan yağmurlar Ama ben değil onlar Sadece Şehitler ıslanıyor anne Ben değil Onlar. Onlar canlar Kim bilir Onlar için Ne zaman bahar.
|
|
|
|
#96 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Dert Beni Öldürecek
Kime diyem kime yanam Bu dert beni öldürecek Eyüp değilim dayanam Bu dert beni öldürecek Bu dert beni öldürecek Açar iken solduracak Vadem erken dolduracak Oldum aşkın pervanesi Kavruldu gönül hanesi Ecelimin bahanesi Bu dert beni öldürecek ÖLDÜRMESEDE SÜRÜNDÜRECEK ..
|
|
|
|
#97 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
uzun uzun düşünüyorum we görüyorum ki;
her gece we her sabah yine benimlesin.. wazgeçmiyorsun benden.. hayatının anlamı olmak, yanındayken gözlerine bakabilmek, sana "seni sewiyorum"diyebilmek, dünyanın en güzel şeyiymiş.. oysa aklımın ucundan bile geçmezdi bir gün sana bunları söyleyebileceğim.. we şuan sırf senin adına şiirler yazacağım.. Hayatıma girmen bana doğum günü hediyesiydi.. çünkü o gün anladım ki ben seni istiyorumm.. we sen aslında her zaman bendeymişsin..
|
|
|
|
#98 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüregimdeki çocuk
Yüregimde bir çocuk Sevinçle hüznü Bir arada yaşıyor Bir elinde umut çiçekleri Digerinde mutsuzluk dikenleri... Yüregimdeki bu çocuk aglıyor, Batmış eline Mutsuzluk dikenleri... Umut çiçekleri Gönlünü okşuyor... Kendisini Bekleyen geleceği Umut çiçeklerinde Biliyor... Yüregimdeki çocuk Ellerin de Umut çiçekleri, Gözlerinde Bir ümit ışıgı yanıp sönerken Kendisine sevgiyle uzanacak Bir dost eli bekliyor... Yüregimdeki çocuk Bir
|
|
|
|
#99 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
oyle bır baktınkı bana
bugulu bakısların ardında acılar gelıyordu bana konusmasanda anlıyordum ne demek ıstedıgını akıyordu gozyaslarım damlıyordu yuzune gıtme bırkama derken sana yemyesıl gozlerın soldu bır anda sen konusmasanda anlıyordum son nefesınde senı sevıyordum dıyordun bende dıyorum yesıl gozlum son nefesıme dek senı sevıyorum
|
|
|
|
#100 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
her an senı dusunurum
tan vaktınde oturum pencereye yollunu gozlerım sabahtan aksama soyle ey yarım bu gunler ne zman bıtecek ne zman opecegım sarılacagım sana ellımı kolumu bagladım pencerın onunde hapıs oldum ayrılmıyorum bır dakıka beklıyorum umutla geleceksın dıye hasretınle yanıyorum kule dondum ıcımdekı fırtınalar savuruyor kaderımız utansın sevgımız kavustursun
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 28 (0 üye ve 28 misafir) | |
|
|