![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
*.-*.-'Beni Seviyormuydun'*.-*.-
Saçlarımı ağarttı ömrümü çürüttü, Aklımı çaldı gönlümü yürüttü, Gücümü aldı, başımı eğdi belimi büktü, Birde utanmadan sorup yaraladı beni... Beni seviyormuydun! Dostuna dost, düşmanına düşman etti, İşine gelince sevdi, gelmeyince sevmedin dedi, Başımı yedi başımı, duygularımı bitirdi, Birde utanmadan sorup yaraladı beni... Beni seviyormuydun! Ayakları yere değmedi, sırtımda taşıdım. Kurt namımdan olsa gerek, çok it taşladım, Utanmadım. Çünkü kurt gibi sevdim, kurt gibi yaşadım, Ama birde utanmadan soru sorup beni yaralamasaydı iyidi Beni seviyormuydun! Söyleyin ona, Evet seviyordum. Ne olacak şimdi? Yoksa pişman olduda gerimi gelmeyi düşünüyor? Onur Şevik
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
*.-*.-'Bitmedimi Vurmaların'*.-*.-*.-
Bir sabah uyandığımda kahvaltıda, Seni düşünüp kafayı yemek düştü hisseme.. Daha gözlerimi bile açmamışken, Yokluğunun ağırlığı çöktü üstüme..... Dışarı adım atmayı bile istemiyorum artık. Karşılaşmak istemiyorum hayalinle, Şu kahrolası dilimi koparıp sökmek istiyorum yerinden Büyük konuştuğu için... Akıllanmaz bu gönlüm, Akıllanmaz dur durak bilmeyen sevmelerim. Dinmez bu ıslandığım yağmurlar.... Ne çektiğimi benden iyi kim bilir? Kim bilir kimi sevdiğimi? Gönlümün alabora olduğu bu denizde, Kaç defa boğulduğumu kim bilir? Umurumda olmasın istiyorum ardıma bıraktıklarım... Ardıma bıraktığım her dert hançerini indirir sırtıma, Bakmaya cesaret bile edemem. Bilirim.. Bilirim aynı kişi, aynı el ve Aynı hançer işler tenime... Bir defa olmak istediğim ama Olamadığım onur olsan... Ben olmanı istediğin onur olurdum.... Sen hiç anlamadın beni ama Bir defa benim olsaydın, Bir ömür pencerende nöbet tutan güneş olurdum.... Onur Şevik
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-'Boğazda Bir Ziyaretci'*.-*.-
Daha para etmez yüreğim, Hüzün dokunmuş. Pusturmuş beni sevmelerden, Acı dokunmuş... Daha para etmem ben, Kavrulmuşum yanan gözlerinde, Islanmışım yalan sözlerinde, Ve ben terkedilmişim. Bulamam seni baktığım gözlerde..... Daha para etmez sevmelerim. Mermi yarası olmuşum, Bıçak yemişim gidişinden sonra, Sanki ben, sen olmuşum... Dertlerim balık istifi olmuş, Gebze Harem minibüs hattında... Ben, trenlerin üzerinden geçtiği ray olmuşum.... Daha para etmez ümitlerim. Uçakların yakıt ikmali yaptığı liman olmuşum. Ben ellerin olmuşum, ben çilelerin olmuşum.. Ben ihtiyaç molasında, konak yeri olmuşum...... Daha para etmez nefesim. Benim yaşayacağım hayat sadece, Boğazla denizin arasındaki mesafe kadar, Ben boğazın beklediği bir ziyaretci, Ben sılaya dönüşümü bekleyen denizin olmuşum, Anladımki senden sonra ben, Yokolmuşum, kahrolmuşum, denizin olmuşum........! Onur Şevik
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-'Çek Git ABD'*.-*.-
İstediğiniz topraksa, Alın sizin olsun.. Yanlış anlamayın.. Bizim topraklarımızdan bahsetmedim. Sizin topraklarınız sizin olsun..! Aç gözünü amerika, Bu söylediklerimi sanma ki şaka, Dünya size bir, bize iki yaka, Bizim yana geçme zararlı çıkarsın.... Senin bir askerin benim için bir ittir, Benim askerim ölümden korkmaz, yiğittir, Dünya sana mekan bana mesciddir, Seccademe dokunma zararlı çıkarsın! Dilin dil değil, dinin dinim olamaz, Bu hallerin korku vermekse,hiçbir Türk bunu anlamaz, Uzatırsam toprağına elimi, dahada kimseler alamaz, Toprağıma dokunma zararlı çıkarsın! Volkanların içinde kaynayan lav gibiyim, Ebabil kuşlarının pençesinde ateş gibiyim, Toprağına kilitlenmiş nükleer bomba gibiyim, Çek git başımdan yoksa sen zararlı çıkarsın! Onur Şevik
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-'Çektikce Hasretini'*.-*.-
Seni birgün böyle çok seveceğimi, Tahmin bile edemezdim. Kendini sevdiripte beni terkedeceğini, Düşünsemde akıl erdiremezdim...! Bak işte olan oldu, ne olduysa bana oldu, Aynı göğümüzdeki güneş, bende batarken sende doğdu, Dilekolay bu aşk. Seni sevmek gerçektende çok zordu, Çektikce hasretini içime seni sorar yüreğim... Biliyorum, geçti o günler gelmez bir daha kapıma, Birisi çıkıpta bir selamını getirse, senden bir haber bıraksa, Ben utanmadım severken, sevmem bir daha sevmek ayıpsa, Çektikce hasretini içime seni sorar yüreğim.... Senin rengini senin kokunu aradım her çiçekte, Bu bedenim çok yükünü çekti, bundan sonra çekecekte, Yüreğim sevmekten mahkum oldu,yüreğim şimdi kodeste, Çektikce hasretini içime, seni sorar yüreğim....... Anlaşmamız böyle değildi ilk önce, Sonrasını hesaplıyorduk hep, ne yapardık ölünce, Kepler değişti birazcık zoru görünce, Çektikce hasretini içime, seni arar yüreğim....... Çektikce hasretini içime seni sorar yüreğim ama Ama ben cevap veremiyorum... Bilmiyorum ki ben ne haldeyim. Bilmiyorum ki ne söyleyim ne cevap vereyim.......! Onur Şevik
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-'Deniz Ve Ateş'*.-*.-
Hüzün batar içimde bir yere... Güçlü olsamda sevemem seni, Yüreğimden atamam korkularımı, Yalnızlığı ben musallat etmedim duygularıma Ben,bu yalnızlığa son verebilecek kişi değilim........ Zindan karası gözlerin kelepçe vurmuş ellerime, Sen beni azad ettin bir kaç defa ama gidemedim. Sende kalsam, gözlerinde çürüsem razıydım. Bırakmadılarki gözlerinde! benim sana anlatmak istediğimde buydu.. Bir adı yoktu ayrılığın, Sevmenin bir adı yoktu.... Bir yaprak gibi düşüyorsam yere sonbaharda, Rüzgarı inciltmemek için. Bilsem ki dallarımda bana uğrayacaksın, Bilsem ki tutacaksın ellerimden. Fırtına kopsa, bütün dallarım kırılsa, Ben yerde duran bir dalda bir yaprak olsam. Yinede yeşil,yinede güçlü durabilirdim... Benim aşkım denizle ateşin aşkıydı.. Ben yandıkca sen söndürdün ateşimi... Benim aşkım ateşti, Eline almaya kalktığın için attın, söndürdün ateşimi..... Onur Şevik
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-'Dünya Benim Dünyam'*.-*.-
Utanıyorum sevmelerinden. Sevmek bu kadar adice olmamalıydı. Fazla değil, Hakettiğimi versen yeterdi.. Ama sen hakettiğimi değil, Hakettiğini verdin bana........ Bu dert benim değil, Senin olmalıydı.. Birimiz yıkılıp, birimiz ayakta kalacaksak, Yıkılan sen, ayakta kalan ben olmalıydım.. Demekki sevmemişsin, Sevsen inim inim inlerdin ben gibi, Sevsen böyle olurmuydu? Bak işte! Gör hangimiz daha çok sevmiş. Hangimiz vefasız, Hangimiz çekip gitmiş........ Sırf inandırıcılığı kalsın içimde diye, İhanet etmiyorum sevgime... Bunu kendim için yapıyorum. Seni bir defa silersem, Bende silinirim aşk sayfasından, Sevmelerim yalan olur.......... Sen hangi mevsimde, kaçıncı sevdalarındasın, Öyle bir alışmışsınki ihanete, Hain dünyalardasın.... Bir defa haket bu sevgimi, Unutma! Nereye gidersen git Sen hala benim kollarımın altındasın, Belki bedenin değilsede, Hayalinle hala dünyamdasın.......... Onur Şevik
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-'Geçecek'*.-*.-
Zor olsada, kor olsada geçecek, Bu yara hep kanamaz elbet bitecek, Verdiklerini yollarım sana, aldıkların geri gelecek, Senin ektiğini birgün başkaları biçecek...! Seni unuttuğum gün yüreğim hafifleyecek, Büktürmem bileğimi kimseye, başım göğe değecek, Bu şehir bu hatıralar seni bilmeyecek, Senin ektiğini birgün başkaları biçecek...! Susacak hıçkırıklarım şiirler sona erecek, Gözlerim yollarda, gelirmi gelmezmi diye beklemeyecek, Geçecek gülüm elbet geçecek, Senin ektiğini birgün başkaları biçecek.......! Onur Şevik
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-'Giden Dönmeyecek'*.-*.-
Severken güzel gelir sevilen, Her zaman giden güçlüdür, zayıf olandır terkedilen, Düşün dur şimdi, terkedenmi? yoksa terkedilenmi daha çok seven, Ne olursa olsun giden asla dönmeyecek.... Bizim yazdığımız çabuk silindi, Kaderde ayrılık varmış bu bende böyle bilindi, Ama O benim hayallerimdeki gelindi, Ecel gelsede kapıma giden asla dönmeyecek....... Oturup ağlasam yakışırmı erkekliğe, Yakışsada ağlasam görsem yüzünü bir kere, Sinmiyor içime ama bu derde ne çare, Kaderim baştan yazılsada giden asla dönmeyecek........ Bu yüreğim senden sonra, Kimseleri asla sevmeyecek........ ReiS_CaN Onur Şevik
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-'Gizli Numaralar'*.-*.-
Gözlerim değil yolda, kimseyi beklemiyorum. Eskisi gibi üzülmüyor eskisi gibi ağlamıyorum. Yeter artık! söyleyecek sözü olan adam gibi arasın, Gizli numaralara cevap vermiyorum...! Derdi olan derdini söylesin yardımcı bile olurum. Bunun bir sonu yok, ben böyle şeylere ayar olurum. Her kimse arayan adam gibi arasın, mutlu olurum. Gizli numaralara cevap vermiyorum...! Aramasını beklediğim biri vardı ama artık yok, Başımı ağrıtmayın,geyiğinizi kaldıracak dermanım yok, Ne olur rahatsız etmeyin, benden başka birisimi yok, Gizli numaralara cevap vermiyorum.....! Boşuna arayıp durmayın artık...... Onur Şevik
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|