![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biliyormusun...
Denizin gece halinde Ayın hilalinde Mehtabın yakamozlarında parlardık Bir anda yıldızların gölgelerinde kalakaldık Gün doğumlarına dek Bir kaç söz Ve kiraz tabaklarındaki şarkılardık Badem ağaçları çiçeklerinin dansı Kekik kokuları bir dem şarkı Teknenin güvertesindeki ıslaklık Orfozların heyecanları kadar gizli bahardık İçimizdeki en özlemli ayrılık Yabancı sular Dışımızda uydular Amerikaydık Hayallerim vardı Mevsim yazdı Gelmeyen yolcunun hasreti sonbahardı Suskun Geldin bir hazan yaprağına binip Baharlarımızı yok etmişliğine küskün Sıcak bir fincan çay Yağmurlara karışan gözyaşları Geç kalmışlığın Bilinmez dövüşün içinde bir el sımsıcak gözlerinde hüzün gönüldeki hasret gölgesine tıkandım 12.11.2006 / LARA Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilmiyorum
bilmiyorum sayfalar dolusu çizgilerin üstünde uçuşuyordu kelimelerin bilemiyorum kelimelerin nasıl ak düşeceğini sayfalara ak nasıl bir renk bu ak! bembeyaz desem değil, beyaz hiç kirli beyazmı sence? önüne bir 'P' koysam Pak 'bence bir ak bir aka ben pir-ü pak olmaklığım olduğu zaman gel beni yaz demiş.' ince ince bilmiyorum hece hece belki Nevin Kalafatoğlu Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bini en güzelinden...(Bin güllü sarkı)
Ömrum seni beklemekle geçsede sen hep hıcranlarında gonlumun olsanda eğer, senin gozlerinin derinligine dalmayı unutsada zaman... gene sen... gene sen... gene sen... sen beklenen beklerken bir daha beklenen sevgilim olacaksın. Yollar... uzasada her gun...zaman hüzünlü geçsede dolansada dağları... zirveleri... sarp uçurumları calışsada grayderler karli yollarinda yaylalarınin sen... gene sen... gene sen...sen gelemeyen benim ve benliğim... hep bekledigim olacaksın. Ozlenen... guzel bir cicek.. koparılmaya hazır dalından ben belki bir papatya... belki bir gelincik...bir ful belki mor yasemen...belki bir beyaz gul... koklanacak bir demet...gul gulden gulerden gulerınden... yureğımin icindeki bir damladan bin damla olacaksın. Guzelinden kırmızı.. kıpkırmızı bin gonca... bini en guzelinden.... 13.10.2003 Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir bahar mevsimi
bahar geldi canım geldi de gecer gelir menekseler fulyalar, laleler... acar sevdikleri icin hercai menekseler laleler narın ince gucsuz boynunu buker iste cicekler gibi bahar sevgililer gibi cicekler.. yazar sairler siirler, bahar biter. Nevin Ka 16.04.2003 Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Beyaz Gül
Kopmasın dalından asude gönüllerin Beyaz gül Kalsın saf gönüller diyarında Ansın onu diller Gölgeler korusun Güneşler açsın Dillerde nazenin kelimeler Uçsun sözcükler cennetlerinize Kirlenmesın ŞİİR ler O şiirler ki binbir kırık kalbin merhemidirler. Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir film karesinde bin avuç gözyaşı
Eylüldü karanlık bir sokakta kimsesizlik perdeleri kapalıydı evlerin sesli bir çığlıktı çaresizlik kanlı bir suratta patlayan bir kadın bir çocuk bin avuç gözyaşı minik bir göz içinde kowboyları hayallerinin öfke gibiydi incelikleri kusarcasına fırlamış göz bebekleri dehşetti unutulamayan serüvenleri dolaş biraz sorgula tuhaf ve kırılgan ol yüreğini avcuna verdi baban ağla çocuk filminin karelerinde dolaşacak acı ve mutluluk gözlerim kanıyor yüreğim geçmiş kendim içindeyken yüreğim yürekmiş sorgularken yolları bulutlandım sabırdan tükenen onca umutla umutlandım yaşların taştığı göz pınarlarında iç çığlikların sessiz nidalarında duydunmu sesleri dinle cocuk işte hayatın gercek serzenişleri acılar gitsede gitmesede yalnızsın palavra olmayan filmin karelerinde tek başına Inan hayaller gelir karşına Bir film karesinde bin avuç gözyaşı gene eylül gene sensin Nevin Kalafatoğlu 09.12.2005/ANTALYA Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün bir zaman
gözlerim seni andı mor dağlar ülkesinde içimden bir sıcaklık içimde can sendin gözlerim karanlıkları aradı göklerde yıldızlar söndü peşinden ay küstü can sendin anlatılamayan birikintiler içimde hazandı kızıllıkları bulut izlerinde parlayan yansımalar vardı hani gittikçe ufalır gibi olurya insan heyecan heyecan sendin kırık gamzesiyle bana uzak uzak bakan adamdın şimdi içimde bilinmezlikler gitmekte hasretinden gökyüzüne haykıran inleyen bağıran ağlayan ben yakamoz izlerini kum bahçelerinde yakalayan denizin dansını seyreylerken yosun kokuna hasret kalan gene ben ve beklediğim an biliyorsun değilmi? bir gün bir zaman Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir kadın ana olmuş
sevgi birikir kocaman olur gökyüzü dolar taşıyamazsın dağıtırsın dağıtırsın bitmez yüreğin bitmez tükenmez bir pınar olur tıkanır kalırsın nefes alamazsın şiir olur..anne olmak satırlarda dolanırsın değil beş melekten ana doğurmak sevgi pınarlarında dolanırsın bırak bedeninde rüyalarında doğum ve vuslat zamanında akar gözlerinden billurlar kalmış kucak sıcaklığı hasretliklerde sevgi pırıltıları bütün çocuklara dolanmış tükenmeyen aşk olmuş cocuksuz ana yüreğinde bir kadın ana olmuş bir minik parmak ve ona dokunmaktır ana olmak 17.03.2004 Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir telaş ki dünyadandır
bir telaş ki dünyadandır o dünya ki garip garip telaş ki evren dışı yürek bu dayanmaktır sabah akşam akşam sabah geçer günler biteviye isyanımdır şiirde bile Nevin Kalafatoğlu
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Uno Akşamında Özlenen
bir pizza yermisin üstüne saf sevginin döküldüğü zeytinyağı saf lığı fava saflığı enginarlar zeytinyağlı salatalar harika yemeklerle şarap kadehinde benimle elmalı pay üstüne ellerin kadar yumuşak çukulata tadındaydı brownili aşk kıpkırmızıydı şarap Uno bir cundalı seninle dünya tadında yemek ti sevgili bir Markiz beyoğlunda bir Rejans rus tadında bir Süreyya boğazda kral ve kraliçe isek çiçek pasajı varsa düşlerimde seninle zeytin tadında zeytin krallığında Uno 'da şarap kadehinde aşkımız mum ışığı lezzet Cunda tadında bir tabakta sen ve muhabbet sevgilinin ağzından pür lezzet anılardı özlenen ve şiirlerdi sesinden gözlerdi o tuğla duvarlardaki anılara karışmış egeydi ege gibi kokan martı cığlıklarında balık tadındaki sen bir Uno akşamında özlenen 16.01.2004 Nevin Kalafatoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|