![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönül Sarayım
Sana gönül sarayımı açıyorum gir de gör El değmemiş, koklanmamış çiçekleri der de gör Aşk nasıl yaşanırmış gör, nasıl severmiş insan Aşk sarhoşu olmak neymiş, neymiş sevmek sevilmek Saçlarını şu göğsüme, dalga dalga ser de gör Şakir Alimoğlu
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözden Olmak İstemem
kapıyı çek çıkarken, sana asla kal demem senin için ağlayıp, gözden olmak istemem seven biri giderse, sevecek biri gelir senin için ağlayıp, gözden olmak istemem sana yazdığım şiirler, yazdığım tüm mektuplar gözüne dizine dursun, haram olsun zehrolsun yazan ellerim kırılsın, iki gözüm kör olsun biletini tek yönlü al, sadece gidiş olsun güle güle git, cehenneme kadar yolun var yoksun gözümde kesip attığım tırnak kadar dirhem sevgin yok ama, pabuç kadar dilin var senin için ağlayıp, gözden olmak istemem gözlerinin rengini, dudağının tadını unutacağım daha, ilk gecede adını bulacağım ömrümce seveceğim kadını senin için ağlayıp, gözden olmak istemem yara iyileşince taze bir deri gelir sakal da kesilince daha bir gürü gelir seven biri giderse sevecek biri gelir senin için ağlayıp, gözden olmak istemem hergün kaşıkla verip, sapıyla da çıkardın ne yaptıysam hepsine binbir bahane buldun ben bir sabır taşıydım, beni bile çatlattın senin için ağlayıp, gözden olmak istemem sana hakkımı asla helal etmeyeceğim iki dünya bir olsa hiç affetmeyeceğim tanrım şahidim olsun seni sevmeyeceğim senin için ağlayıp, gözden olmak istemem sana hiç benzemeyen birini seveceğim iyi güzel ne varsa hep ona vereceğim hep onunla ağlayıp, onunla güleceğim senin için ağlayıp, gözden olmak istemem masallarda bile yok, senini kadar kötüsü su dökemez eline, cadıların cadısı yüzün çok güzel ama, dilin zehir kasesi senin için ağlayıp, gözden olmak istemem seninle tanışmama sebep olan kebap olsun onun da gülmesin yüzü, o da sararıp solsun yediği içtiği haram, gündüzü gece olsun senin için ağlayıp, gözden olmak istemem nereye gidersen git, şeytan görsün yüzünü gençliğimi sömürdün, güldürmedin yüzümü al bu senin alyansın, ver benim yüzüğümü senin için ağlayıp, gözden olmak istemem Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinden Nişan Aldım
Gözlerimden kalbine bir öpücük gönderdim Herşeyimle gönülden, deliler gibi sevdim Gözlerinden nişan aldım, kalbinden vurdum seni Kalbimin tek kapısını, açmam hapsettim seni Seni mutlu etmek için, ömrümü vereceğim Benim için bir cümlesin, nokta koymayacağım ASLA! ASLA! ASLA! Seni ilk gördüğüm an, heyecanla sarsıldım İncecik ellerine, gözlerine bayıldım Gözlerinden nişan aldım, kalbinden vurdum seni Kalbimin tek kapısını, açmam hapsettim seni Seni mutlu etmek için, ömrümü vereceğim Benim için bir cümlesin, nokta koymayacağım ASLA! ASLA! ASLA! Şakir Alimoğlu
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gurur Ve İkbal
Durmayız ikbâl için bir an bile istenmediğimiz yerde Secdeye gelmez asla gururumuz Allah'a şükür, gene de Öpmeyiz el etek, etmeyiz temennâ, yüz yıl sürünsek de Secdeye gelmez asla gururumuz Allah'a şükür, gene de Şakir Alimoğlu
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülüşüm Yüreğime İnmiyor
Öyle büyük acılar içindeyim ki tarifsiz Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Bilmiyorum bir ömür, böyle geçer mi sensiz Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Heryeri güzelliğinle öyle doldurmuşsun ki Nereye baksam sen varsın, sen bakıyorsun sanki Yağmur mu yaş mı bilmem, şimdi gözlerimdeki Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Ne güzel şeyler yaşadık seninle ikimiz Kar gibi bembeyaz, bebek gibi saf ve temiz Biz susarken herşeyi konuşurdu gözlerimiz Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Nerede olursan ol, bende yaşayacaksın Her sabah aşkımla, yeniden doğacaksın Ömrüm oldukça asla, yalnız olmayacaksın Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık İnan sen hayatımdaki en güzel şeysin Havam, suyum, ekmeğim, aldığım her nefessin Ömrüm bitecek birgün, sen hiç bitmeyeceksin Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Sana bir küçük sitem etmeye hakkım olmalı Hani bir resmin bile yok bende siyah saçlı Arkası gelincik dudaklarınla imzalı Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Sıcacık sesin bana yan tesirsiz bir ilaçtı Ne kadar dinlese de kulaklarım gene açtı Doymazdı kulaklarım, gene aç, gene muhtaçtı Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Özlemimi anlattım her güle, her bülbüle Dediler az gelir, yan yazılmış sekiz bile Bu ne büyük aşk, bu nasıl özlem böyle Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Sen bendeyken ne güzeldi o günler bilir misin Ben sendeyken ne güzeldi, inkar edebilir misin Yılları bir film gibi, geri sarabilir misin Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Sen beni sevmesen de, hatta nefret etsen de Aşkının ateşi hiç sönmeyecek içimde Yanardağları bile kıskandıracak biçimde Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Unutmak kolay mı söyle, aşk ucuz mu bu kadar Bu kadar çabuk unutman, doğrusu çok manidar Kar mı kapladı her yanı, yoksa yollar mı çok dar Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Ben ayrılığı yalnız şarkılardan tanırdım Hasreti şairlerin bir şakası sanırdım Canevinden vurduğunu daha yeni anladım Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Artık güneşle birlikte ben de ışıldamıyorum Yıldızlarla birlikte yeniden doğmuyorum Aynalarda kendimi artık tanıyamıyorum Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Unutttum ne varsa hayatta aşka dair Gözlerinde öldü kırk yıllık koca bir şair Kırıldı kalemim kırık kalbimde gerisi vesair Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Nar dudaklım, arı sütüm, ak kaşığım, şımarığım Adını sayıklamaktan parçalansa da dudağım Söz bir Allah bir, seni hiç unutmayacağım Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Yorgun kalbim yokluğuna nasıl dayanacak Birgün özlemin, hasretinden, aniden duracak Yalnız senin olan, senin için durur ancak Gülüşüm yüreğime kadar inmiyor artık Gülüşüm yüreğime kadar hiç inmeyecek artık Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günahımı Çekersin
Notalarımdan doğdun şarkılarda yaşadın Sen en güzel bestemdin oysa hiç anlamadın Seni unutacağım birgün yemin ederim Nasıl yazdıysam seni gene öyle silerim Günahımı çekersin kalpsiz vefasız kadın Mısralarımdan doğdun şiirlerde yaşadın En güzel şiirimdin oysa hiç anlamadın Seni unutacağım birgün yemin ederim Seni yazdığım gibi silmeyi de bilirim Günahımı çekersin kalpsiz vefasız kadın 29.04.2003 Şakir Alimoğlu
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günahkarlardan Değiliz
Yorsa da aşkımızı Su gibi akıp giden yıllar Kısa bir teneffüse çıkarız Biraz hava alır Biraz yalnız kalır Biraz düşünür Sonra bıraktığımız yerden başlarız Saçlarımıza ak düşse de Yaşımız kırkdokuz elliyi geçse de Gene de gözlerimiz gözlerimizde Ellerimiz ellerimizde Aşk olmaz bizim yaşımızda Elele yürünmez bizim yaşımızda Diyenlerden Köşesine çekilip hayata küsenlerden Yüce Rabbin kutsal emri Aşkı inkar eden Günahkarlardan değiliz Yalnız dudaktan değil kalptan sevenlerdeniz Yarın günü gelince Ölmeye yüzü olmayanlardan değiliz 14.04.2003 Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel Kadınların Dudakları
Bütün bilim adamları Yanılıyor bence Dünya kendi etrafında değil GÜZEL KADINLARIN DUDAKLARININ Etrafında dönüyor Kimse farkında değil Âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hangi Güzelde Bulunur
hangi güzelde bulunur bu naz bu füsun efendim canana senin diyene can feda olsun efendim ne lâlede lâlezarda tek canandadır gönlümüz canana senin diyene can feda olsun efendim günahı da onda buldum sevabı da ben efendim sevgiyi de onda sevdim nefreti de ben efendim canana senin diyene can feda olsun efendim cehennemi onda buldum cenneti de ben efendim her mihnetine katlandım helâl olsun be efendim canana senin diyene can feda olsun efendim hiç pişman olmadım onu çok sevdiğime efendim aşk hiçbir zaman pişmanlık duymamaktır a efendim canana senin diyene can feda olsun efendim böyle büyük aşk olur mu demeyiniz a efendim bu gönül taparcasına sevdi onu a efendim canana senin diyene can feda olsun efendim beni hayata küstürdü olabilir a efendim ölmeden canımı aldı alabilir a efendim canana senin diyene can feda olsun efendim kan ağlattı güldürmedi canı sağolsun efendim kadı kızında bile var bu kadar kusur efendim canana senin diyene can feda olsun efendim âlimoğlu Şakir Alimoğlu
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret
Hasretin şiirini yazdım sana yetmişiki dilde Yazamadım unutmanın birtek küçük harfini Herşey senin dudaklarında, senin kalbinde Unutup beni, öğretme unutmanın tarifini Şakir Alimoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|