![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Herşey Senin Esirin...
gece çöktümü güneşin üstüne, tütün kokusu esir alır ellerimi. bir tek sigara ışığı kalır, ve o da zehirli. ne önemli bir bilsen, çünkü bir tek o aydınlatıyor hayalini. ama bilmezsin, yokluğun karanlıkların en zifirisi. yürümeye korkarım desem doğrudur, bu korku korkuların en delisi. bir yıldızın ışığına elimi uzatsam, o da efendimin esiri. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Heyhat!
Ancak *******i çıkıp gelen bir misafir, Zorda kaldığından belli. Güneşle kaybolan yalan bir buğu, Güneş aslında kimseyi yakmaya yetmedi. Biraz serinlemekti yaz yağmuru, Ahmak ıslatanın kırılmamış kabuğu. Rüzgar esse de heyhat, Yelkenlerimiz bir ah'la deniz tortusu. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç Bilmem Ben
Gözlerine bakmaktı ölümün diğer adı. Hele ellerine dokunmak, Bir canı bin kere almaktı. Kolay da olmuyor bir tene dokunması. Darağacı saçlara sürgüne yollanması. Düşün sen saçlarını, Ey sürgün sahibi, Ey sürgün yeri, Düşün bu gidişleri ne acı. Acımam dersen, Elimde yalnızca bir yürek, Giderim ben. Hem gittim mi de, Dönüş nedir hiç bilmem. Hiç bilmem ben, Senden sana nasıl dönülür. Hiç bilmem ben sen dururken, Kıyamette nasıl ölünür. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç Bilmezsin Sen
Hasret sabahlarına hiç uyandın mı sen? Üzerine hüznün yorganı örtülüyor, Ve hiç bilmediğin bir beden, Bir dağ gibi seni eziyor. Ve başının altı boş kalıyor hep. Toprağa da yakın oluyor başın. Bundan böyle yeni yastığın, Dün üstüne bastığın. Hani bir yemin etmiştik ölmeden, Ölünce bir toprakta kavuşalım. İşte, Belki bundandır toprağa sığınışım. Bundandır, Dizlerini sanıpta toprağa başımı yaslayışım. Kaldırır mıyım sanıyorsun bedenimi senden, Ayırmaz mıyım sanıyorsun bu canı bu bedenden. Hadi, Dünyayı kaçırabiliyorsan kaçır benden, İşte o zaman yastık bulunmaz bana. Yok kaçıramazsan, Ben üstümden çıkarıp hüzün yorganını, Yıkarım üstüme benden kaçıramadıklarını. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüviyet
Öksüz bir sevdaydı seninle değiştiğim, Sevda için ben, Seni çoktan yitirdim. Gün gün,mevsim mevsim, Cemreleri değil, Namludan boş kovanları deşirdim. Öksüz bir sevdaydı seninle değiştiğim, Sevda için ben, Senden vazgeçtim. Adını da değiştirdim, Şimdi, Öksüz bir sevdadır hüviyetin... Cemreler değil artık, Bıçak keskinliğindesin. Can damarımı kesmektesin. Ve ardında faili-meçhul bir enkaz, Yerde, Yanında yeni hüviyetin... Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlle De Ölmek
Nefesin kopar gelir eskilerden Üşümüşken sıcaklığıyla titreten. Nefesin kopar gelir eskilerden, Dünyanın başladığı ilk demlerden. Bir anıdır uzak yollardan misafir gelen, Beni benden,aklımdan eden. Bir türküsün sen kimsenin bilmediği, Henüz bestelenmeyen. Sonra bir cezaevi, Avlusunda benmişim kansere yenilen. Her yanım kelepçelerde, Bence özgürlük demek gerek bu hallere. Yani ille de, Sevgili için ölmek gerek bir kere.... Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnan
Bir kalp istemiyorum senden beni sevecek. Sadece bir kelebeğin ömrünü ver, İnan bu bile bana çok gelecek. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsanın en güzel hali
Ölüm, ...........bazen en kolay kurtuluş, O da istediğin zaman olmuyor. Ölümün yanında gülmek güzel de, İnsan, ...........en güzel ağlarken oluyor. 14 nisan 04 çarşamba 02:27 Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsteğim?
yanımdaysan soğuk bir akşam, seninle yanarım ben. seni ben gibi bilirim ben, sonbaharda rüzgarla savrulan, sonra da yağmurla boğulan. inan hepsi yalnızlığa sarılmaktan. cehennem ateşi bilirim seni. yalnız bana ait kan kırmızı bir gül. içimdeki,ateşe hasret hücremin beklediği, her duama mahkum ederim seni. ben,karşı koyulmaz bir fırtınanın, alıkoyduğu bir çocukken, sende büyüdüğümde durulmayı öğrendim ben. başka şeylerde öğrendim, mesela cennetten güzel yaşanası bir yeri, sen diye bildim. ama yine de, sende kalmak değildir isteğim. sadece bir kez olsun sarılmak, yüzümü ayaklarının tozuna katmak, ve aşka aşkı anlatmak. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstemiyorum Artık
rüyasız uykular, dönüşsüz gitmeler, sensiz mutluluklar, sensiz helaller bile haram. bu med-cezirlere yazık inan. çok yazık, yerlerde parçalanmış gözyaşlarına. acıyorum şimdilerde, sensiz geçen onca zamana. bazı akşamları gördüğüm, benim senin, seninde benim olmadığın saçmasapan rüyalara, yaşadığımı sandığım, kahramanları bile belirsiz yalan masallara. geri dönmeyeceğini bile bile, yaralı bir kuşun kanadına sardığım umutlarım, son demlerini yaşayan bir güle, solmasın diye döktüğüm gözyaşlarım. istemiyorum artık hiçbirinizi. ne senin dönmeni istiyorum yaralı kuş, ne de kan kırmızısı gül seni. Ali Yeşil |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|