![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çaldırsam da Seni Ben
Gözlerindi yansıyan mücevher parıltısı... Unutulmaz bir hasret çete kurmuş gönlümde... Nasıl çaldırdım nasıl...senli rüyalarımı? Gözlerini... azılı, hasret çetelerine... Sevda mı...unuttuğum? kim derse yalan söyler... Yıldızlarla kaysa da... ömrüm,unutur muyum? Gönlünün kuytusuna, serçe kuşları gibi... Yürek atışlarıyla, sokulmaz olur muyum? Solmayan hasretimdir: Her dem taze bir çiçek... Hercai değilim(dir) -ben-:Tek çiçekle geçecek... Bütün bir ömür senle...bütün yazla,baharla... Kaybetsem de, seni ben... yaşarım bu hazanla... Sevda mı...unuttuğum? kim derse yalan söyler... Yıldızlarla kaysa da... ömrüm,unutur muyum? Gönlünün kuytusuna, serçe kuşları gibi... Yürek atışlarıyla, sokulmaz olur muyum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çare Sensin,Yara Benim
Ayrılığın buzdan eli, sıkınca yüreğimi Donar damarda kanım Kör karanlık kesilirim Yana düşer kollarım Uykularım laçka... Ansızın bedenim felç.. Terkedilmiş, metruk bir kente benzerim... Kocamış gönlüm arzular ölümü Çünkü... Çaldırdım hayat öpücüğümü... Kör bir bıçak işler karanlıkta Kan kırmızı gül kesilirim Kuytular pusu bana Her kuytuda eksilirim. Hasretinden koca bir dağ Çöreklenir yüreğime... İtiraf güç olsa da Bir sen çaresin bilirim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çekini
Yok işte cesaretim, beni sana söyleyecek... Anlatacak içimdeki duygularımı bir bir... Öleceğim bir gün de gelecek: Seni,bir başkasıyla gördüm,demektir... Seni... ilk gördüğümde...desem, Bir diyebilseydim bunu Arkası gelir mi bilemem... Bilmeden kim olduğunu... Dünyalar kadar...çok....desem, Yıldızlar kadar kucak dolusu... Ah...bir diyebilsem,bir diyebilsem: Leyla’ya, Mecnun olduğumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çelişkiler ve Anlatım
Yarın, yok! ..bugünün uzantısı,saatlerin pervasızlığıdır,hep o... Yaprakların dökülüşü...beyaz ölüm...arka arkaya gelen,hep o şarkı değil mi dir... Ve...kollarındaki damar sızısı... Yarın,yok! ...bugünün uzantısı,saatlerin pervasızlığı...hep, o... Yarın,yok! ...gelmeyecektir...beklenen o saatler... O şarkı yarım kalmaya mahkum ve ben... Yarım değil miyim,sensiz...açmayan gül... Yanık kaval misali,çığırır gönlüm...duyan ner’de... Bu kurşun eritilmiş gece...paslı yıldızların rengi...hep o... Yarın yok! ... bu günün uzantısı,saatlerin pervasızlığıdır hep o... Yarını sileceğim...beklentilerden... Deniz kenarında olacağım...ve,martı... Kanatlarımda taşıyacağım maviyi...suyu... Gagamda,inci taneleri... Denizaltı incilerinin en nadidesi...sendin. Vurgun yediklerimi unutmadım daha gözlerinin mavi derinliğinde... Yarın yok! ..bugünün uzantısıdır,saatlerin pervasızlığı...hep,o... Başka bir seçeneğin, yok...ya bugün,yada yarın olmayacak,bunu böyle bil! .. Ateşböceklerinde sıcaklığın...meltemde ürpertin. Uyumaya korkuyorum,yarın...ya uyanmazsam, Son düşündüğüm sendin...bunu böyle bil! .. Yarın yok! ..bugünün uzantısı...saatlerin pervasızlığı...hep, o... Aşkı tanımışlığım...hep, o... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çizdiğim Bir Resimde
Düşününce… Hüzün gölgelerdi yüzünü… Bir bulutun gölgesiydi yanağında Dağılmamış gri bir allık gibi…duran. Güzelliğini sınırlar antik bir çerçeve…lakin, Düşlerini dizginleyemez hülyalı bakışların. Bir sıcaklık kaplardı içimi Yüzünü seyredince… Uçarı bir maviye çalardı gönlüm… İzinsiz kuşlar kanatlanırdı, yüreğimin, Tenha havaalanının… Bir köşesinden…sevda yüklü… Şiir taşıyan… kuşlar… |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() -II-
Ve…sonra, ellerin gelir, aklıma… Ellerin ki, nasırlı, Ellerin ki,sevecen… Bir ucundan bir ucuna sıkışmış, gökyüzü Dizi dizi kuşlar geçer…bulutlarından. Gözlerin, böyle değildi senin, ne oldu… Ne oldu,yeşil bahçelerine… Bu rüzgar bu kar bu yağmur… Böyle değildin işte… Ve…aklıma saçların gelir Önce dökülür avuçlarıma sessiz Sonra yırtıcı ve dövüşken, rüzgarda… Rüzgar böyle hırçın mı eserdi,vadilerinde… Böyle…böyle değildin işte… Bütün renklerin değişmiş…çizdiğim resimde… Güncellenen bir portre… Tanıyamadığım ışığın…sesin. Nerdesin… Hapsedemedi seni Çerçevesi kalbimin… |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dali Dali Tepeli
Sırıkların ucuna gerilmiş uykuları… Bedenlerin erimişliği ve akışkanlığı… Fillerin iğne ayakları yeri deliyor Uçsuz bucaksız tenhalıklarda yazıyor bir sonsuzluk şiirini, O, dahi. Bir düş evrenini solumaktayım şimdi. Zamanın erimişliğini ve akışkan saatleri Kurmak mümkün değil… elinde kalıyor. İnsanın içine açılır ve boş çekmecelerdir Yaşamın başka bir boyutunda sanki Gölgeler hepten değişir ve uzar Şehirler kimsesizliği büyütür Tuvalleri ve bıyıkları tutuşturur ateş, Yanan zürafalardan, atlar da… Kendince bir oyun oynar Ve izlettirir gördüğü düşleri… Dali dali tepeli Kulakları küpeli. Dahice… Düşlerini resimledi… |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Davetsiz Misafir
Her günün asidinde Erir gönlüm…bir daha… Dinginliğine aldanır sevim Rüzgar sert eser oysa… Pupa yelken… ayrılık… Hüzün demir atar. Mavi gözlerin, nem… Neden ağlıyorsun…annem… Ölmedim…sadece, aşığım… Bu kara bulut benim değil… Bu ayrılığı ben davet etmedim… Gitmiyor… davetsiz misafir… |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Değirmen
Aşkımı bilir misin serçe kuşu? Bilirsen,güzel güzel uç! İpek kanatlı kelebek, Sevmiş olmak; değil,suç... Gönlümü bilir misin: Değirmen taşı! Döner döner...sevda öğütür yine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Değişen Yada Yabanıl Bir Aşkın Anatomisi
Nasıl bir sokaktın,nasıl bir mevsim? ... Ben,dinliyordum karanlığı...sen daha gelmemiştin! -Yahut, asırlardır buradaydın- Puslu bir camekandan,karanlık gülümsüyordun... Yada, gülerek nasıl ölünür dizlerinde? Dudağının kenarından kanım sızıyordu... Nasıl bir denizdin,nasıl bir gökyüzü? Masum güvercinlerinin yırtıcı pençeleri... Sürdüler gönlümü,bir uçtan uca... Dağlarında kaldı dört parçam...uçurumlarında... Nasıl bir yaraydın,nasıl bir hançer? ... Devamlı kanayan ve saplanan, çektikçe... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|