www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-21-2006, 11:39 AM   #91
RuYa_GuZeLi
Müstakbel Üye

RuYa_GuZeLi Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1473
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi : RuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond repute

Görünüp kaybolan bir peri misalisin
Acaba sen gerçek misin?
Ne zaman geleceğin belli değil
Ne zaman seni göreceğim belli değil

Bazen de güneş gibi doğuyorsun
Tüm hüzün yağmurları arasında.
Tüm güzellikleri beraberinde getiriyorsun
Gökkuşağı görüntünle, bilmeden...
Fazla kalmıyorsun,
Gidiyorsun birkaç saniye sonra
Ve hüzün yağmurları kaldığı yerden
Devam ediyor bir daha durmayacak gibi.
Bir daha doğana kadar ama....

Sonra geceler boyu aklımdan çıkmıyorsun
Kurtuluşum yok benim senden,
Zaten kurtulmak isteyen de yok aslında.
Ben sadece senle ikimize biz demek istiyorum
Birbirimizin her şeyi olalım istiyorum
Çok mu istiyorum...? Bilmiyorum...

Konuşamadım belki şimdiye kadar hiç,
Ama bu, ‘anlatmak istediğim hiçbir şeyim yok’
Anlamına gelmiyor ki.
Aslında söylemek istediğim ne kadar çok şeyim var,bilemezsin

Hiçbir şeyimizi paylaşmadık şu ana dek
Ama bu, paylaşacak bir şeyimiz yok demek değildir ki.
Benim seninle paylaşmak istediğim çok şeyim var;
Mesela bir kalbim,yüreğim,sevgim,mutluluğum,ömrüm...
Ve her şeyim...

Yaşadığımız hiç bir şey yok belki,
Ama yaşayabileceğimiz bir ömür var istersen.

MODERATÖR ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
RuYa_GuZeLi çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-21-2006, 12:03 PM   #92
RuYa_GuZeLi
Müstakbel Üye

Rep Derecesi : RuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond repute

Anladım diyemem ki ! Suçluyum.
Belki ben anlatamadım sana kendimi
Tutuştum, yandım da yokluğunda her gece
Yine gözyaşlarımla söndürdüm kalbimi.

Her gün her dakika seni özlerdim
Bitmezdi kederim senin yanında bile
Susardım, gözlerime baktığın zaman
Mermer bir heykelin çaresizliğiyle

Oysa neler düşünürdüm sen yokken
Sana kavuşunca neler söylemek isterdim
Dakikalar bir ışık hızıyla geçerdi
Ayrılık başlayınca ben biterdim.

En kötüsü beni koyup gitmendi
O, öyle bir yalnızlıktı anlatılmaz
Hep yarım kalmış heyecanlar hazlar içinde
Biterdi bir kış, geçerdi bir yaz.

Ve nice yıllar kovalardı birbirini
Gözlerimde gitgide büyürdü mesafeler
Bütün teselliler uzaklarda kalırdı
Bütün çiçekleriyle solardı bahçeler

Ne olurdu saadetlerin en büyüğü
İşte ellerimde al, diyebilseydim
Anlardın ve hiç gitmezdin, değil mi?
Bir gün duyduğum gibi kal diyebilseydim

Old 06-21-2006, 12:06 PM   #93
RuYa_GuZeLi
Müstakbel Üye

Hoşçakal aşkım
Yolun gülle,
Yüreğin sevgiyle dolsun..!
Bak...
Nerelerden nerelere geldik...
Şimdi biz bittik...
Bir de başlangıcımız vardı
Sonunda bol gözyaşı döktüğümüz.
Sor yağmurları kendine
Kışları da sor.
Baharları bana bırak
Senden tek yadigar olarak.
Adı belli, sonu belli idik.
Soğuk bir mart akşamı idi
Beni son kez öpüp gidişin.
O an sadece yanımdan
Karanlığa karışmıştı yansıman.
Şimdi
Yüreğimden git diyorsun
Olur birtanem giderim .
Yollar böyle uzun
Aşk’lar böylesine vurgunken
Giderim, son kez gözlerine bakamadan
Giderim, son kez sarılamadan
Uykusuz sabahlayarak.
Pişman değilim
Sevdim seni.
Delice sevildim.
Hayat seni yaşamamı istedi
Yaşadım..
Ama keşke
Yüreğinden giderken
Ölüm beklemese başucumda.
Yine de
Yolun gülle,
Yüreğin sevgiyle dolsun..!
Sana en kötü sözüm bu olsun..!

Old 06-22-2006, 01:24 PM   #94
sentaur
Daimi Üye

sentaur Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 73
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1791
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi : sentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond reputesentaur has a reputation beyond repute

Gözlerin
Gözlerin,en çok sevdiğim,
Düşmeye başlayıp da,
Dibini bulamadığım,
Bir kayboluş derinde,
Daha da derinde. Özlediğim,
Gözlerinin derinliği kadar,
Sevdalanışım. Gel,
gözlerinle birlikte gel,
O sıcacık bakışlarını da kat gel,
Sen ve gözlerin,ayrı ayrı sevdiğim,
Sen gözlerinle gel,
Bekliyorum,hep bekledim
Gözlerini al da gel.

ebru karasu
Old 06-22-2006, 04:14 PM   #95
CoolTurk
ÇaKaL Üye

CoolTurk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 34
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2102
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi : CoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond repute

Her Zaman İnsan Sevgisini Aşkını Kalple Şiirle GÜzel Sözle Veya Masum Bir Bakışla İfade Eder Veya Etmeye Çalışır... Peki Sevgi Sadece İnsanlaramı Özgüdür ve Sadece Bunlarlamı Belli Edilir... Merak Ediyorsanız Buyurun Sevginin Büyüklüğünü...

αѕαℓєт вσу∂α ∂єgιℓ ѕσу∂α σℓмαℓı,
ιη¢єℓιк вєℓ∂є ∂єgιℓ ∂ιℓ∂є σℓмαℓı,
∂σgяυℓυк ѕσz∂є ∂єgιℓ σz∂є σℓмαℓı,
gυzєℓιк уυz∂є ∂єgιℓ уυяєктє σℓмαℓı.
BursaSpor
CoolTurk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-26-2006, 12:38 AM   #96
mysticalgirl
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 15601
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : mysticalgirl is on a distinguished road

sen uzaksin bana ve bir o kadar da yakin. Kabullenmek istemedigim, hissetmekten korktugum bir duygu var icimde sana kar$i günden güne büyüyen. O duygunun vücudumu sarmasini istemiyorum. Eger ufacikda olsa bir yer verirsem ona bu zamanla beni kahreder ve ben kendimi asla affetmem. Gözlerimi gözlerinden kacirmamin , seni görünce, seninle konu$unca heyecanlanmamın, seni dü$ünmekten büyük bir keyif almamin, seninle birlikte oldugumda elini tutmak isteyi$imin, bunlarin hepsinin bir nedeni olmali, ve bunlarin ötesinde ne hissedersem hissedeyim, sadece bu hissettiklerimin bende gizli kalacagini, ne olursa olsun senin bunlari asla ögrenmemen gerektiginin bilincindeyim. Bu yaziyi oturmu$ sana yaziyorum i$te. Belki bir gün olurda bir tesadüf eseri eline gecer bu yazi ve sen bunu okurken yazarina takilir gözlerin, $a$irirsin benim adimi orda görünce ve belki merak edersin bunun kime yazildigini. Bilemezsin ki o yazinin senin icin yazildigini. Her misrasinda, her kelimesinde senin oldugunu. Bilseydin ne hissederdin ki, bunu bilmeyi isterdim. Ufacikta olsa yüreginde benim icin ne hissettiigni, zaman zaman beni dü$ünüp dü$ünmedigini, hepsini bilmek isterdim. Ama bunlari senden duymak istemezdim. Isterdim ki martilar fisildasin beni sevdigini, denizler senfoni orkestrasi kursunlar senin bana sevgini anlatacak, yildizlar kayarken beni sevdigini cizsinler gökyüzüne. Yada gözlerin gözlerimdeyken seni seviyorum de icinden, ben onu hissederim. Imkansizliklar kahrediyor beni. Ama yinede $ikayetci degilim. Zaten istesek de seninle iki cilgin a$ik olamiyacagimizin farkindayim. Bu duygu beni korkutuyor ve rahatsiz ediyor cünkü dogru degil. Ne dogru ki hayat da zaten... Sana yazildigini bilmedigin ve belki hic haberin bile olmayacak bir yazi birakiyorum. $uan beni duymasan da, ve bunu hic bir zaman bilmeyecek ve anlamayacak olsan da ilk ve son kez söylüyorum bunu ''seni seviyorum her$eye ragmen''
mysticalgirl çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-28-2006, 09:03 PM   #97
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2067
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute

Benim Sevdam Ayrılıkla Başlar

Garın saati hüznü gösterdiğinde
Çoktan öne eğilmiştir başlar
Korkudan bir eser olmasın içinde
Benim sevdam ayrılıkla başlar

Susarım susarsın susarız çaresiz
Utangaç bir akşamın efkarında
Iki uzak köşeye çekiliriz
Sessizce ağlarız şehrin garında

Yüzüme bakarsın derin karanlık
Gölgem hayal meyal gözlerinde
Koyu kahverengi bir çığlık
Yankılanır meçhul kederinde

Kendini öldürmeye fırsat bulamazsın
Bir tren ışığı görünür önce
Kaybolayım desen de kaybolamazsın
O tren ışığı görününce

Usulca gelip durursun karşımda
Için bir türlü rahat değil
Soğuk bir rüzgar saçlarında
Elinde sırılsıklam mendil

Gitmek zorundayım dersen
Aklında tereddüt gözünde yaşlar
Üzülme git gideceksen
Benim sevdam ayrılıkla başlar

MÜMİN MUNİS

Stinq çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 06-28-2006, 10:48 PM   #98
CoolTurk
ÇaKaL Üye

CoolTurk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 34
Üye No: 13564
İtibar Gücü: 2102
Rep Puanı : 40019
Rep Derecesi : CoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond reputeCoolTurk has a reputation beyond repute
Varsayılan Sonu ve Başlangıcı Olmayan Bir Yol Ağzındayım, Seni Bekliyorum...

Ne güzel günlerdi onlar. Bahçesinde oynadığım evimin bulunduğu mahallede koşarken babama rastlamak, kolundan tutup bakkala götürmek kola aldımak çikolata aldırmak. Sonra okul servisinin kapıda beklerken benim merdivenlerden koşarak inmeme annemin “koşma evladım düşeceksin” demesi... abimden en olmadık isteklerde bulunup sonra gerçekleşmeyecincede ona küsmek. Onun gönlümü anlmak için çabaları... yeğenimin doğduğu gün, ablama sen benim ikinci annemsin dediğinde gözlerindeki yaşlar... ilk sevgilim ilk elini tutmam dudaklarını ilk kez dudaklarımda hissetmem... çok değil bütün bunları on yıl içerisinde yaşadım ben. Ve o kadar ilginç olanda ben bunları yaşadıktan sonra herşeyin bittiğini kabul ediyorum. Yaşanacak şeyler vardı ve bitti... eee bundan sonra ne olacak diye en aptal soruyu soruyorum kendime. Ne olabilir ki? Başlıkta da dediğim gibi sonu ve başlangıcı olmayan bir yol ağzı benimkisi... bu yolun başında yürümek için bekliyorum ama yürüyemiyorum. Eksik birşeyler. Eksik olan şeyi tanımlamakta güçlük çekiyorum. Yok öyle bir tanım en kalın lügatlarda, en büyük yaşanmışlıklarda...

Olmayan, yaşanmamış birşeyi istemek ne derece akla yatkın olabilir ki anlamakta güçlük çektiğim zamanlarda yazıyordum, düşünüyordum bunları. Sen yada siz... yanımda olması gereken herkez. Yanımda olmadı hiç bir zaman. Bir çocuk misali öpülmek okşanmak istiyordu belki yüreğim.

Hayata dair mutsuzluğunu sorgulayan 80 yaşındaki bir genç misali sorguluyorum sanki geriye dönük yaşamımı. Yaşanmışlıkları ve yaşanılması için beklenen anları irdeliyorum. Hayat o kadar basitleşmişti ki yüreğimde. Sanki bir yarış vardı benim düzenlediğim ve yarışanlardan benden başka kimsenin olmadığı bir yarış. Kuralları ben koyuyor, yenilende kazanan da ben oluyordum. Böylelikle üzülmüyordum. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir yarış örneğinin varolmadığınıda çok iyi bilmeme rağmen di bu isteklerim. Doymuyordum başarıya doymuyordum aşka sevdiklerime sevildiklerime...

Ey beklediğim gelecek. Ey geleceğimdeki sen... neredeysen çık artık... lakin yüreğim taklitlerinle cebelleşirken seni unutmaya meyil vermekte...

Zaman geçiyor. Ben yaşlanıyorum. Zaman duruyor ben yine yaşlanıyorum. Bana düşen ise beklemekten başka şeylerinde var olduğunu bilebilmek... senin esamenin dahi olmadığı bir otel odasında...

αѕαℓєт вσу∂α ∂єgιℓ ѕσу∂α σℓмαℓı,
ιη¢єℓιк вєℓ∂є ∂єgιℓ ∂ιℓ∂є σℓмαℓı,
∂σgяυℓυк ѕσz∂є ∂єgιℓ σz∂є σℓмαℓı,
gυzєℓιк уυz∂є ∂єgιℓ уυяєктє σℓмαℓı.
BursaSpor
CoolTurk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı