![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3549
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bugün Bayram Günü Derler
Bugün Bayram Günü Derler Alem Eğlenir Sen Bizim Yaylaya Gel Başın İçin Dertliler Oturmuş Derdin Söyleşir Etme İntizarı Gül Başın İçin Hayran Oldum Bakakaldım Yüzüne Sürme Değil Rastık Çekmiş Gözüne Hıçkırarak Başım Koysam Dizine Saçım Oksa Gönlüm Al Başın İçin Davut Suları'yem Ahd-I Amanda Bir Yıldız Doğmuştur Devr-İ Zamanda Seher Bülbülüyem Ulu Divanda Sen Benim Vekilim Ol Başın İçin |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bugün Ben Bir Güzel Gördüm
Bugün Ben Bir Güzel Gördüm Bakar Cennet Sarayından Kamaştı Gözümün Nuru Onun Hüsnü Cemalinden Bahçanın Kapısın Açtım Sanırsın Cennete Düştüm Sevdim Coştum Helallaştım Buse Aldım Yanağından Salındı Bahçaya Girdi Çiçekler Selama Durdu Mor Menekşe Boyun Eğdi Gül Kızardı Hicabından Bahçanın Kapısı Güldür Dalında Öten Bülbüldür Emrah Da Bir Edna Kuldur Bağışla Geç Günahından |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün Benim Efkarım Var Zarım Var
Bugün Benim Efkarım Var Zarım Var Değme Felek Değme Telime Benim Gül Yüzlü Cananı Elden Aldırdın Ecel Oku Değdi Gülüme Benim Değeme Felek Değme Gülüme Benim Lokman Hekim Gelse Sarmaz Yarayı Hilebaz Dostunan Açtık Arayı Ne Köşkümü Koydu Ne De Sarayı Baykuşlar Tünedi Dalıma Benim Değme Felek Değme Telime Benim Özlemiyem Başım Dumanlı Dağlar Gözlerim Yaşlıda İçim Kan Ağlar Güz Ayları Geldi Bozuldu Bağlar Hazan Yeli Değdi Gülüme Benim Değme Felek Değme Gülüme Benim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün Bize Pir Geldi
Bugün Bize Pir Geldi Gülleri Teze Geldi Önü Sıra Kamberi Ali Yel Murteza Geldi Eyvallah Şahım Eyvallah Hak Lailahe İllallah Eyvallah Pirim Eyvallah Adı Güzeldir Güzel Şah Eyvallah Şahım Eyvallah Hak Lailahe İllallah Sen Alisin Güzel Şah Şahım Eyvallah Eyvallah Ali Bizim Şahımız Kâbe Kıblegâhımız Mihraçtaki Muhammed O Bizim Padişahımız Eyvallah Şahım Eyvallah Hak Lailahe İllallah Eyvallah Pirim Eyvallah Adı Güzeldir Güzel Şah Eyvallah Şahım Eyvallah Hak Lailahe İllallah Sen Alisin Güzel Şah Şahım Eyvallah Eyvallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün İçin Mi Verdin Bu Bedeni
Bugün İçin Mi Verdin Bu Bedeni? Bu Vicdan Mı İnsanlık Mı Töre Mi? Ne Zalim Adetimiz Varmış Yarabbim Miras Kavletmisler Bana Yengemi [Vah Vah] Ölmem Mi Beni Taslara Vurun. Tabuta Kanım Sürün. Aynı Tabut İçinde Gardaşıma Götürün Bu Cemaat Esim Dostum Gitmesin, Babam Burda İmam Şahit Verdirin. Ben Gibi Bahtı Karalı Var Mıdır? Töreymiş Yengemi Alacakmışım.. Ölmem Mi Beni Taslara Vurun. Tabuta Kanım Sürün. Aynı Tabut İçinde Gardaşıma Götürün. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün Yardan Haber Geldi
Bugün Yardan Haber Geldi Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan Eğildim Bir Buse Aldım Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan Güzel Olanı Severler Yanağından Gül Dererler Kulakta Mengiç Küpeler Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan Baş Koydum Yarin Dizine Uykular Girmez Gözüme Ağ Ellerin Sür Yüzüme Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan Şekerden Şerbet Ezerler İnce Tülbentten Süzerler Dört Yanım Almış Güzeller Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan Pir Sultanım Gel Yanıma Seni Sarayım Canıma Dola Kolların Boynuma Bir Bir Yandan Bir Bir Yandan Pir Sultan Abdal |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Buğday Tanesi
Bekle kar altında kalan buğday tanesi Yine onun sularıyla yeşereceksin Göz yaşların çare değil ağlama büyü Başını dik tutabilirsen boy vereceksin Her yanında allı morlu Güller açar türlü türlü Bu fırtına dünden belli Baş edeceksin Korku kar eylemez bir kez yola düşene Sen bir aşkın içindesin yaşayacaksın Dört yanını börtü böcek sarsa ne çıkar Toprağa sıkı sarıl baş edeceksin |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bunca Gamı Bunca Derdi
Bunca Gamı Bunca Derdi Mevlam Yanlız Banamı Verdi Eller Muradına Erdi Yine Cananım Gelmedi Takatım Yok Yürümeye Gidip Cananı Görmeye Can Başladı Çürümeye Yine Cananım Gelmedi Ali Baba Çeker Çile Felek Vurdu Bana Sille Ömrüm Geldi Geçti Bile Yine Cananım Gelmedi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Burçak Tarlası
Sabahtan Kalktım Da Ezan Sesi Var Ezan Da Sesi Değil Yavrum Burçak Yası Var Sorun Şu Muhtarın Kaç Tarlası Var Amanın Da Kızlar Ne Zorumuş Burçak Yolması Burçak Tarlasına Yar Yar Gelin Olması Sabahtan Kalktım Da Südü Pişirdim Südün De Kaymağını Yar Yar Yere Taşırdım Burçak Tarlasında Aklım Şaşırdım Kolumu Salladım Değdi Tikene İnkisar Ederim Yar Yar Burçak Ekene İlahi Kaynana Ömrün Tükene Yöre : Tokat |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Burda Çiçekler Açmıyor
Burda çiçekler açmıyor Kuşlar süzülüp uçmuyor Yıldızlar ışık saçmıyor Geçmiyor günler geçmiyor Avluda volta vururum Kah düşünür otururum Türlü hayaller görürüm Geçmiyor günler geçmiyor Gönülde eski sevdalar Gözümde dereler bağlar Aynada hayalim ağlar Geçmiyor günler geçmiyor Dışarda mevsim baharmış Gezip dolaşanlar varmış Günler su gibi akarmış Geçmiyor günler geçmiyor Yanımda yatan yabancı Her sözü zehir gibi acı Bütün dertlerin en gücü Geçmiyor günler geçmiyor |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|