![]() |
|
|
#91 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1634
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
SANA SENİ YAZIYORUM...
Güneşin başka iklimleri aydınlatmaya,başka gönülleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde kağıdı,kalemi elime alıp,seninle dertleşmek,yalnızca sana yazmak ve yalnızca seni özlemek geliyor içimden.Sana yazmak.''Sana seni Yazmak'' Seni ve yüreğimde anlam bulan duyguları...Sana ait yüreğimin derinliklerinden kopup gelen artçı şokları anlatmak ve toprağı alnından öperken yağmur taneleri,tüm banliğimle sana yağmak istiyorum... Bu gece dudaklarımdan dökülen her kelimede sen varsın ve yine sen varsın yarım kalan sevdamın eksik taraflarında.Bomboş ve sessiz kaldırımlarda yürürken seni haykırıyorum sensizliğin inadına! Bu sensizlik gecesinde sevdamın en ücra köşelerine seni yazıyorum. Bu gece gene yağmur yağıyor.Yağmur yağıyor gönlümün sensizlikle yanan her yerine.Yağsın,yağsın ki saklasın sensizliğimde döktüğüm gözyaşlarımı!Ve yine saklasın sensiz geçen bomboş hayatı... İşte seni haykırıyorum sensizliğe alışamamış yüreğime,işte seni yazıyorum!!! Bu gece gene yağmur yağıyor.Senyoksun oysa biliyorum ve üşüyorum sensiz kaldığım saatlerde. Gözyaşlarımı efkarıma kattım bu gece. Sevdamı,umudumu ve seni kızgın bir sel gibi kalbime akıttım. Bu gece yağmurla beraber gözyaşlarım yağıyor ve ismini yazıyor sensizliğin acısı ile kıvranan kaldırımlara.Süzülen her damlada sen vardın ve yine sen vardın gecenin en karanlık anında. o,doya doya bakamadığım gözlerin,gözlerimin içine bir kez daha değseydi ve tebessümünden bir gül açsaydı yanaklarında,yetmez miydi? Bir bakışın bir ömüre değmez miydi? İsmini kazıdığım kaldırımlara sanki sen yağıyorsun yağmurla birlikte ve sevgin yağıyor yüreğime...Yalnız ve bomboş odamda sen varsın hala.Hala sensizliğim duruyor yanı başımda... Bu gece gözyaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara.Seni arıyorum,erimekteyim...Karanlık geceye inat ay gökyüzünde... Ve gökyüzü yüreğimde......
|
|
|
#92 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Yarınlara hayaller yüklüyorum
Ağırlığa dayanır mı korkusu olmaksızın. Hayallerimin hepsine umut ekliyorum Gerçeklerle çeliştiğini umursamaksızın. Bazen gereklidir gerçek diye düşündüğün şeylere aldırış etmemek Nasıl bulunabilirdi bir icat sadece gerçekler düşünülseydi Hayaller de güzeldir Hiçbir şeyi umursamayan bir çocuk misali her şeyi yapabilirsin Artık büyüdük, her istediğimiz şeyi yapamıyoruz belki Ama o öyle değil istediğin kadar çocuk olabilirsin onun içinde İstediğin kadar mutlu olabilirsin... Çocukça bir sevda yaşayabilirsin mesela İlk gerçek sevdandır Gece gündüz düşünür, söylenemez hiçbir şey Dedim ya işte çocukçadır ama saftır ve tektir Yıllarca düşünürsün yaşanan hiçbir şeyi Kendi kendine anlatırsın söylenemeyen her şeyi Öyle biridir ki O; her şeye değecek kadar değerli Senin için her şeyden önemli. Şiirler yazarsın gecenin yaşanmayan saatlerinde Sevgiler biriktirirsin yüreğinin hiç silinmeyecek bir yerinde Bunlar bazıları için hayalden ibarettir ama senin için gerçeğin ta kendisidir!
|
|
|
#93 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
İsteme beni, yasaklarla boğuşursun, engellerle doluyum...
Çözmeye çalışma sakın, seninle karışır iyice kördüğüm olurum... Anlama beni, ben kendimi anlarım, ben böyle mutluyum... Güveniyorsan kendine inandır beni aşkın varlığına,sonucunda öyle bir aşk yaşatırım ki, vazgeçemezsin, tutkun olurum... Yıkabilirsen duvarlarımı, sakın bırakma beni, tüm tutkularım ve gücümün arkasında, hala o eski kucuk cocugum,büyütemezsen kaybolurum... Sen en iyisi hiç bulaşma bana, bakarsın basına bela olurum!! :smile:
|
|
|
#94 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Hatırladım sevdiklerimi
Her birisi bir başka alemdi Aramadm o günlerimi.. İlk sevgilim hangisi Nasıl yaktım bunca ateşi İnanmazdım görmesem karşımda Aşk tüten bu yüzleri.. Kimi ağlattı beni kimi güldürdü Kimisi hiç sevmedi, sever göründü.. Açtım aşk defterimi Canlandı hatıralar Gülen resimlerin arkasından Aynı sevgili bakar Unuttum geçmişleri Unuttum o günleri Eski sevgilileri.. :smile:
|
|
|
#95 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Senden sonra yaşadım mı hiç bilemedim
Ne gökyüzünün rengi,ne denizin mavisi güzel gelmiyor Yıldızlar bile sanki söndüler tek tek Biliyomusun yağmurun sesini bile dinlemiyorum artık Hadi canım.. diyeceksin şimdi inanmak zor değilmiii Senden sonra yaşadım mı hiç bilemedim Ne çalan telefonlar ne geçen insanlar heyecanlandırmıyor beni Çünkü biliyorum ne çalan telefonda ne de geçenlerin içinde sen yoksun Hani balkona çıkar senin geçmeni beklerdim ya hep Artık balkona bile çıkmıyorum, Bana hep derdin ya delisin sen diye inan ondan bile eser kalmadı Çünkü ben senin delin dim ve sen gittin… Senden sonra yaşadım mı hiç bilemedim Durgun, sessiz bir kız oldum ardından Senden sonra birtek gülüşüm kaldı hani çok severdin ya benim gülüşümü Belki bigün bir yerde görürsün ve mutlu olursun diye Sahte gülücükler atıyorum etrafa.sırf senin için Sen gittin ben yaşadımmı senden sonra hiç bilemedim Tek bildiğim senden sonra hiç kimseyi sevmedim,sevemedim Ve senden sonraaa Yüreğim mabedim oldu benim girebilene aferin….
|
|
|
#96 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Geç kalmış bir vuslatı bekliyorduk, zamanı çoktan geçmiş. Bütün yeminler unutulmuş ve sözler bozulmuş. Anlamsız duygular benimsemişiz. Hayata devam etmişiz her şey aynı kalır diyerek. Aslında o anda hatayı yapmış olurmuşuz. Aynalar karanlık yüzlerini çevirirmiş, anlayamadan içimizdeki yaralar kabuk bağlamış. Ya şimdi? Karşımda duruyorsun öylece. Sadece donuk bir resim olarak. Kelimeler etrafımda dolanırken ben söylemek istediklerimi tutamıyorum yaralı ellerimle. Biliyorum, yanlış kelimeyi seçersem. Hem ellerimdeki yaralar daha çok acıyacak hem de sen gideceksin hayatımdan bir daha var olmamak üzere. Bu yüzden bu kadar kendimi sıkmalarım, bu yüzden kelimeler ağzımdan çıkacağı anda dilimi ısırmam. Sonrasında ben sessizleşiyorum o acı ile. Senin tedirginliğini görüyorum arkasından topladığım bütün güç kayboluyor. Aslında sende biliyorsun ya, hasreti, acı çekmeyi, özlemi kelimelerle anlatabilirim. Ama konu mutluluğa gelince kalıveriyorum öylece. Ben ne demem gerektiğini düşünene kadarda kaybolup gitmiş oluyor. Sonra sana anlattığım gibi dirseklerimi dizlerime dayayarak başımı iki elimin arasına alıyorum. Ve belki birisi bir teselli verir diye bekliyorum. Yoksun! Aradığım öle çok bir şey değil aslında. Ne arkadaşlık ne dostluk, sadece bir parça sevgi ve güven. Hep direnme gücü göstermeye mecbur bırakılmak yorgun düşürdü tekleyen beynimi. Bir nefes oldun bana bu kadar kendimi boğarken düşüncelerimin mekanın da. Ne demeliyim ki ya da bazı şeyleri nasıl anlatmalıyım. Bilmiyorum! Belki sadece teşekkür etmeliyim. Ya da sadece sessizliği seçmeliyim. Bu yok olmaya yüz tutmuş hayatımda bunları yaşayabilmekten bile mutluyum. Senin içinde olduğun ne varsa beni bulduğunda olduğu gibi. Sana bir şeyler söylemek istiyorum gülen ağlamaklı sesini duyunca dilim tutuluyor, konuşamıyorum. İşte böyle hayatımın ikinci baharı. Sana ne kadar anlatmak istesem de bu acıtılmış kalp susturuyor sözlerimi. Bilmiyorum yanlış mı yorumluyorum ama galiba ben seni seviyorum.
|
|
|
#97 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve biliyorum ki o baharın güneşinde tenim esmer olmayacak hiç. Bana susmak düşecek, payıma kilitlenmiş bir yürek kalacak. Kaderi önceden belirlenmiş konuşmalar, paylaşmalar, bakışmalar olacak. Bir yerde aykırılığım tutup sarılsam da içimde sana, sen bunu hiçbir zaman bilemeyeceksin... Git diyorum sana, kalma yüreğimde, bu kadar özleteceksen kendini. Bir bakış; gözüm gözüne değiyor; hissediyorum... Gitme diyorum. Kal geldiğin yerde. Ne gitmelerin bitiyor; ne de benim sana kal demelerim... Hangi aralıkta girmiştin içime anlamadım. Tüy gibi hafif, usul usul inivermiştin yüreğime. Kabullenemedim önce. kocaman yalanlar söyledim kendime. Ben dışımda tutmaya çalışırken seni, meğer içerde hakimiyetin çoktan başlamıştı. Kuşatmıştın dört yanımı; ve kendim için çok geçti. Yerle bir olmuştu her şey. Olmazsa olmazlarım; ilkelerim, yargılarım... Nasıl bir şeydi, bu beni böyle yağmalayan. Şimdi karşı durmuyorum Sana, nasılsa buluyorsun bir yolunu ve sarmalıyorsun içimi dışımı. Ayak seslerini duyuyorum hangi yöne gittiğini bilemeden. Ben yaşanmış bir aşkta eski yaralarıma yanıyorum, Sen yaralarına benden sevda sürüyorsun. "Belki"lerden, "ihtimal"lerden, "keşke"lerden medet umuyorum, Senin belki de yabancısı olduğun düşler büyüterek... Ben, suretine değil, aslına dokunma ihtimallerinde mutlu oluyordum. Ben seninle, aynı coğrafyada yaşayabilme ihtimalinden huzur buluyordum. Şimdi, bilinci küflerinden kurtulmuş bir yürekle, süresi diğer aşklardan çok daha uzun olacak bir aşkın ömrünü anlatıyorum, Sana dair yazılanlarda... Şimdi, bir sayfa dolusu cümlelerle; bir imkansızlığın mucizeye dönüşünü anlatıyorum... Şimdi, bozgun sonrası imkansız bir zafer kazanan bir orduyum, bir yenilgide zafer ne kadar anlam taşıyorsa o kadar anlamlaşıyorum... Şimdi ben, dağıldıkça kurulan yeni düşlerde Sana bakıyorum… Umut; hep var olacak çünkü... Daha İyisi Değil, En İyisi İçin.......
|
|
|
#98 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
UNUT BENİ SON AŞKIM
Şimdiden aramaya başlamışsın beni, Adım anıldığında gözlerin doluyormuş. Ne kadar oldu ki benden gideli, İhanetinin bedeli ağır olmuş. Geceleri hıçkırıkların duyuluyormuş, Hayalim beliriyormuş siyahi gecelerde. Eski bir resmim tesellin olmuş, Beni arıyormuşsun hala albümlerde. Seni unuturm diye ödün kopuyormuş. Bilmezmişsin benim hala seni yaşadığımı. Bilme zaten, aşk uzaktan yaşanıyormuş. Çektirdiklerine say benden alacaklarını. Bana 'unut' demiştin, artık beni unut, Ben dilenirken senden son bir umut. Nolur demiştim,nolur bırakma , bitmesin. Ve ilk kez ağlamıştım, buğulu gözlerim senin eserin. Ben seni sensiz yaşamaya alıştım artık. Sen de unut beni,biz aşkımızı maziye sattık. Sakın ağlama! Tıpkı bana dediğin gibi, Unut beni son aşkım,sen iyisi mi, unut beni...
|
|
|
#99 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Sen her zaman kalbimdeydin..
Şimdi kalbim boğuk ölüyor.. Seni arıyor günlerimde Her günüme seni ekledim ben Mahşerdeyim ellerim titrek Korkumu sardı beni yoksa sensizlik mi_? Düşüncelerim bulanık kırık kırık Hislerim soğuk üşüyorum sensiz.. Bana bir gül vermiştin ya O_gül_soldu Senin bedenini hissetmek varken Karanlıkta kayboluyorum bak... ßak bu sözlerim yüreğimden sana Şimdi gidiyorum elveda . . . Mahkumum sana. . .
|
|
|
#100 |
|
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Resmin kaldı bende
Unutmaya çalıştığım sen'in resmin Bir türlü unutamadığım, ben'im eserin... Yırtmaya kıyamadığım son hatıran Seni hayallerde hatırlamaktan kurtaran Beni sana gün geçtikçe bağlayan Ihlamur kokularını etrafa saçan Aşkından kalan son hatıran, Tek resim Bir resminle avunmaya mahkum kalbim Dört duvar arasında kalan bedenim Sesine, nefesine hasretim Unutmaya mı? Alışkın değilim.
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|