![]() |
![]() |
#91 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Erzincan
Altıntepe dağının eteklerinde Munzurun gönlü bol dizlerinde Fıratın doğduğu ana kucağı Erzincan Miden'de gastritmi ülsermi var Git Erzincana ekşisuya iç geçsin derdin Beytahtında agaçların gölgesinde serinle Dua edeceksen git terzibabaya Lahmacunu peyniri yaprak dönerini balını Soğuk sularını sıcacık somununu yemeden gelmeyin Saymakla bitmez güzellikeri erzincanın Ozanlar şairler ermişler şehri Kaplıcalarını raftingi hele beni büyüleyen manzarasıyla Girvelik şellalesi yeşile bürüyor her yeri o eşsiz güzellikle 3 ordusuyla kahraman ordumuzun bel kemiği Eşsiz insan sevgisi Çocuk dostu şehir erzincan Sende askerlik anılarım kaldı Gözlerim hep sevgili arardı Dost buldum sevgi gördüm Erzincan anlatılmaz yaşanır Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eteğinde Çalan Ziller
Eteğinde çalan ziller Belkide beni bekler Puanlı benekli renkler Eteğine yapışan bebekler Görünmeyen memelerini kıskanırım Hiç tanımadan Bir bebek öpmesin diye Zil çalan eteklerini kıskanırım Birazdan çıkmaz bir sokağa sapacakasın Merdivenleri ineceksin Etkelerine aldırmadan Uzakta bir nokta olacaksın sonra Belliki beni beklemeyeceksin Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Etkilemek
Etkilmekti serin havaları Düşündüm yaylaları Ay ışığı doğmuş dağları Çobanın matarasındaki çayı Yeni doğmuş kuzunun meleme sesini Düşündüm seninle aynı yaylalar'da yaşamayı Saçlarına doğan dolunayı Samanyolu aynaları Gözlerindeki soyunmayı yıldızların Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Evlen Ayla
Şirin zamanlarımızda gözlerine Şiirler yazardım bozkırlarında özgürken Yıldızları çatallarken dudakların Güneşi yüreğinde parlatırdım Sen iflas ederken ticaretten Bütün teorileri ezberlerdim Keynesgil görüşlerimle Ne yapsam marjinal faydam bile olmuyordu Mevlana tepelerinde sabahlardık Ney sesinin *******deki serinliğinde Bayatlamış çaylar içerdik ikimiz Uykum geldiğinde omuzunda uyurdum Üçüncü evliliğini yapacaksın hayırlı olsun Adam yaşca büyükmüş ne fark eder Sevebildiysen ve sevildiysen bu yeter Düğüne davet etmişsin beni ikramı tutkuyu Gelsem bir türlü gelmesem iki türlü Gülhan aradı mutlaka gel dedi Biliyormusun sana şiir yazmak sırası bitti Mutluluklar diliyorum badem gözlü Dostluğun ve sevgin bende eskisi gibi güçlü Yolun bahtın açık olsun evinde huzur dolsun Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Evliya Çelebi Sürtünmüş Sana
Bir gün karsta Öbür gün marsta Yarın maraşta Bir uçakta bulutların üstünde uçuyorsun Havalımı havalısın Bir bakmışım eşşekle Dağ yolunu aşmışsın Bazanda eşşekten düşüp ağlamışsın Gemide denizlerde Güvertede Yanmışsın EVLİYA ÇELEBİ SÜRTÜNMÜŞ SANA Ondan hep seyir halinde gönlün Sen bu yaşta çok büyümüşsün Kar yağarken yollarına üşümüşsün Gözlerinin arasına fırat akmış Kirpiklerin ıslanmamış Duyguların sağanak yağmur Sen şemsiyesiz ıslanmışsın Kim bilir kimin aklında kalmışsın Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Eylem
Denizlerin eylem yaptığı Çimenlerin yağmurla seviştiği Kedilerin gevşediği Dudaklarına grev koyduğun *******de Yolumu bulduğum meydanlarında Sende kaldı aklım.. Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Filiz
Ne güzel bir isim Hasret dolu bir yüz Filiz Hep sevildiniz Sizde sevdiniz Ah birde bilseydiniz Ezebere severmiydiniz Evlendiniz Hiltonda düğün yaptınız Davetliymiydiniz sizde Her gelinlik bir hüzündür Bekaretini zorlar verilen sözlerinizin Doktordunuz şifa dağıtınız Gerdek gecesinde bile Koşarak hastalarınıza gittiniz Bu yüzden çok sevildiniz Yaşamda bir çiçek filizle başlar Çoğalır filizleri etrafa gülücük atar Siz şimdi meyveydiniz yetiştiniz Daha çok filiz yetiştirirsiniz Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gecede Sabaha Sürdürdün Beni
Sabahki ayazdı gece den sinsi Bir gecede sabaha sürdürdün beni Saçının kokusuydu kardelenler Ruhumun korkusuydu gitmelerin Derindi gözlerindeki denizler Cevaplardı yüzümdeki çizgiler Senki unuttuğum sersemliğimdin rüzgarımda İçine inemiyorum kor alevlerlerin küllenmeden sevdan Yoktu öteye hiçbiryerde sevda bu şiirden başka Şiirki efendisiydi yalnızlığın |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gel bana
Ata bin gel olmazsa tirene otubüse uçaga Ne bulursan gel uzak görme buraları gel Alıştığım nilüfer soluğuna ellerinin soğukluğuna bin Yelelerine sarıl sarı atın ya da otubüsteki mavi benekli koltuğa bin gel bana Söz vermezsin biliyorum gelemem dersin Yıldızımıza bak takip et o getirir seni bana Güneş burda doğsun saçlarına Susamışlığın ve açlığınla gel Yeni aldığın entarini giy birde spor ayakkabılarını Kokunu bırakma orda çantana koy da gel Şiiirler getir bana birde çok sevdiğim çaydanlığımı Hani bana çay yapardın ya işte o masmavi demliğinide getir Biliyorum bütün güzelliğinle geleceğini Biliyorsun seni ne çok sevdiğimi Düşlesem bir ağacı ikimizin gölgesindeki yerini Yeşil çayırları çocuk seslerini ruzgar esmelerini Uzaktan çalan bir neşat ertaş türküsünü Ütüsünü büstünü kekik kokusunu vicdanının Yüzündeki yeryüzünü bana verdiğin sözünü Hani uzanmışlığını aksayaların başaklarını tarlalarının Sana ayrıracağım zamanlarımın büyüsünü Beklediğime gitttiğime değdi diyeceğini Duymak istiyorum gelmek isteyeceğini Karpuz kesecem sana mangal yakacam Hem tavuk hem balık pişireceğim Ellerimle yedireceğim sana Bak geç olmadan gel Kalbimdeki yerini soğutmadan gel Duygularımın prensesi sensin Yüzü güleç gönlü yüce sevdam Gel bu şiir bitmeden gel ARA VERDIM GELENE KADAR Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gelincik
Yeşil buğday tarlasındaki gelincik kadar güzelsin. Leylak memesinden sızan süt gibisin. Gamzelerine bir çocuğun mutluluğu konmuş. Ortaokul aşkı coşkunluğunda kaynak suyumsun. Seni her düşündüğümde Sirat köprüsünden geçiyorum, Ben köylere Muhtarken Sen kentime Vali oluyorsun. Derin nefeslerin ele veriyor yanlızlığını. Kimliğin tesettürlü gülmelerin ustura Kesiyor hevesimi İlk bisikletime sahip olmuş gibi sevincimsin. Yayla evimsin 20.04.2007 Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|