![]() |
![]() |
#91 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Neyin hesabını veriyorum ki ben?
Kazandıklarımın mı,kaybettiklerimin mi? Ben kazanamadım,hep kaybettim.. Elimi uzattım hayallerimi yakalamak istercesine.. Ben istedikçe onlar kaçtı... Ben uzandıkça onlar yıldız gibi kaydı... ... Uzaktin bana sen... Gözlerinin büyüsünü göremeyecek kadar… Yürek çarpıntını duyamayacak kadar.. Ellerinin sıcaklığında ısınamayacak kadar.. Tam da yakalamışken gözlerindeki beni… Tam da yakalamışken yüreğindeki ateşi… Tam da yakalamışken sığınacağım ellerini.. Gecenin karanlığında yutkunarak boğuldu düşlerim..… “Ayrılık” denen buruk bir sancı saplandı yüreğime.. Vuslatın bu kadar ömür harcadığını bilseydim eğer.. Ömrümden ömür verip çıkmazdım karşına… “Elveda” derken kaçırdığın gözlerine.. Titreyen ellerine ve sesine muhtaç olmazdım bu kadar.. Ardında bıraktığın "ben",benliğimden bi haber.. Nereye çarpsam "ah"ımın sesi yankılanır.. Lanet ederim senli gecen anlarıma... Tek hecede bitiririm yüreğimdeki sen ateşini.. “Ah “ ile çakarım bir çırpıda kibriti.. Kıvılcımlarım boğar; seni ve beni yazan hikayeyi.. ... Benim yazdığım senaryonun baş rol oyuncusu hep sen.. Sahnenin ardındaki görünmeyen kahraman hep ben.. Sen ve ben bir hikayeye sığamadık… Perde kapandı,film bitti… |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Süre gelen zaman, akıp giden şehirler, üzerime geliyorlar..
Fikrim kollarında ölmek... Nutkum susmak... Gözlerim ise ağlamaktan yana... Sabahları hiç olarak kalktım yatağımdan.. Aşk yoktu yüreğimde artık,sadece yatağımdaki gözyaşlarım kalmıştı.. İmkansızdı herşey artık.. Çıkmaz sokağa girmiştik uzun yolculuktan sonra.. Dönemezdik... Göremezdik... Gülemezdik... Ve tekrar sevemezdik... İmkansız aşktı bu.. Ağlamak imkansızdı.. Gülmek imkansız.. Tekrar aşık olmak imkansızdı... Belki başka birini severiz diyerek avuttuk birbirimizi.. Severek çoğalmayı denedik.. Sevdik sonunda.. Fakat imkansızı sevdiğimiz kadar sevemedik nicelerini... Ellerimiz kavuşamayacak diye oturup şiir yazdık birbirimize.. Tarihi geçmiş zamanlara küfür ederdik.. Sonra ayrılık dört bir taraftan saldırıverdi bize.. Biz yenilirdik, savaşı kaybederdik.. "Okyanuslar ağladı, güneş ağladı,yağmur ağladı gece ağladı bu ayrılığa.. -Ve biz ağladık imkansızlığa..." Sabah olurdu,güneş doğardı yüzümüze.. Biz kıyamet sanardık günü.. Yan yana gelemezdik bir türlü.. Uzaktan severdik tenimizi.. Gece olur ağlardık.. "Sabahları neşe ile kalkmak, güleç yüzümüze seslenmek imkansız... Randevu saatine geç kalmak imkansızdı bizim aşkımızda.. Saç telimize duygular yüklerdik.. Seviyor,sevmiyor derdik birbirimize.. Bilirdik imkansızı,ses çıkarmazdık yeni ufuklara.. Ağzımız kururdu,öpüşürdük saf su ile.. Sanardık ki Dudaklarımız birbirine değdi... Kandırırdık kendimizi öylece... Kusardık,isyan ederdik sessizliğe.. Dayanamaz,arardık tanıdık kokuları.. Zaman ilerler biz sesimize hasret kalırdık imkansızlıkta.. Doyamadığımız tenden vazgeçip sese muhtaç olurduk.. İmkansızdık başlı başına ... Koşan bir rüzgar olup savrulurduk.. Bir o tarafa,bir de bu tarafa.. Göremezdik gözyaşlarımızı.. Çünkü biz hep imkansızdık bu hayatta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Boğulmaların en kalın boğumundayım…
Devriliyorum sevdanın en şaşalı devrine… İçimin isyanları şehrimi toza dumana katarken, sınırlarımdan katarlar geçiyor sabır yüklü. Zamana yeniliyorum, teslim edip tacımı çekiliyorum bol yağmur düşen şehirlere. Dalgın zamanlarda vurgunlar yiyorum. Durgun,vurgun ve mecburi suskun… Susmaların bam telindeyim… Dilek mumları yakıyorum her gece kibritsiz. Çok söylenen ama kibirsiz bir sevda benim ki; kendine yetebilen, gölgelerden sen yaratabilen... Eğri doğrularım var; her kıvrımı sana çıkan... Kıvrımların en keskin uçurumlarındayım. Düşsem de acımam artık.. Acı bir tek senden gelecekse kabulümdür.. Anlamsız hiçbir acıya tepki vermiyor bedenim…. İçtenlikle sarıldığım özlemin kollarındayım. Ve yine ince ince sızlıyorum …. aman yarabbim keLimeLer kifayetsiz kaLdı yine...bogazıma oturdu dügümLer ...düşünceLerimi anLatan mısraLar |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşamak;
Gönlünde kök salmak Gözlerinde parıldamak Kollarında can bulmaktır En kuytu duygularda bile Seni dile getirmektir yaşamak... Yaşamak; Henüz kurulamayan aşk cümlelerinde Özne yapmaktır ismini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Yanına yaklaşsam bir kıyamet kopardı,
gülsem ağlardın yitik bir sahneydi. çakıl taşı idim ben, sen ise kocaman bir deniz dokunamazdım sana hep bir uzak idin yoksul, ve eksiktim dokunamazdım, yanacağım diye korkardım fırtına kopardı korkardım senden birşeyler eksilecek diye günleri kovalardı, güneş yakomozuna ağlardı Çünkü hiç göremezdi onu deniz görmezdi tüm yaşananları, o kendini dalgalara bırakmış serzenişte idi. Zamanlar terketmeye gam vururken serinlerdi tüm köprü altları Ağlardım sen bilmezdin tetikleyen *******de üşürdüm,kururdum sen bilmezdin. Ağlardı benle ile beraber sessizlik kumlara gömülü olan bedenimi bir tek kum taneleri görürdü onlarda ses etmezdi bu hüzüne... Sonra... Bitti "Zor Oldu Ama Bitti. biterken biz! bende yitik, gittim bittim!" Bitti. Tüm sensizlikle can çekişen yanlarım Gitti Bitti... Zor oldu ama bitti. Olmadı işte, sevişmelerim hep eksik kaldı yoksundum zordu ama bitti işte, bitti{m} Ölen her parçam ile tekrardan doğmaya kalktım beceremedim! çünkü sensiz idim sonra... bittin yer edindiğin yerde sen biterken durdum ben |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() gidiyordun
ve elimden gözlerimi kapamaktan başka hiç bir şey gelmiyordu, seni çok seviyordum bir de kalbim acıyordu, aklına koymuştun besbelli olmayacaktın bir daha, gidiyordun... bu düşünce kalbimi felç ediyordu... içimde ki milyonlarca ateş yanıp yanıp sönüyordu karanlıkta kalacağımı bile bile gidiyordun elimden açık mavi hayaller kurduğum dünyama kırmızı çalmaktan başka birşey gelmiyordu. Gözlerin yalan konuşuyordu, Ellerin sıcacık Sen gidiyordun, ve elimden dizlerimi göğsüme çekip yetimler gibi oturmaktan başka hiç bir şey gelmiyordu.... sen gidiyordun sen beni düşünmüyordun ben üşüyordum kal! diyen derinlerde saklanmış yeşillerle gözlerim yaşlı ellerim titriyordu merhamet etmiyordun... yetimler gibi bir zavallıyı ezip geçmeyi kahramanlık sayarak gökleri yer, yerleri gök yaparak tozu dumana katıp ben hariç herşeyi koynuna alarak sevdiğim adam nereye gidiyorsun? |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() seni seviyorum… SeNi SeViYoRuM... SENİ SEVİYORUM...
masamda ki kum saati seni hatırlatıyor düşen her kum tanesi yokluğunda döktüğüm gözyaşımda olsa gökyüzünden kayan her yıldızı ellerimle tutuyorum yeter ki senin dileklerin kabul olsun ve mutlu ol diye sen mutluysan bende mutluyum üzüm gözlüm yıldızları sevdiğim gibi… seni seviyorum… SeNi SeViYoRuM... SENİ SEVİYORUM bir telaş sardı yüreğimi oyun oynamayı seven çocuklar misali kendi ellerimle sana kağıttan gemiler yapıyorum adını “aşk gemisi” koydum gözbebeklerinde yüzdürüyorum kahverengi gözlerinde hayatı mavi görmeyi seviyorum maviyi sevdiğim gibi… seni seviyorum… SeNi SeViYoRuM... SENİ SEVİYORUM her yağmur yağdığında kendimi bu şehrin sokaklarına atıyorum şemsiyemi asla almam yanıma her gün ıslanan sokak çocuklarına havam olmasın diye onların şemsiyesi benim ellerimdir… yeter ki onların saç telleri ıslanmasın, çocuk gülüşleri solmasın… onların gözlerine bakınca gülüşün gelir aklıma yüreğinin altında aşk’tan sırılsıklam olmak en güzel duygu yağmurları sevdiğim gibi… seni seviyorum… SeNi SeViYoRuM... SENİ SEVİYORUM çocukluğumda; bir tepeye çıkıp uçurtma uçurtmayı çok severdim uçurtmamın ipini asla uzun bırakmazdım gökyüzünde tellere takılmasın diye uçsun ama yakınımda uçsun yeterdi bana sen benim çocukluğumda ki uçurtmam gibisin yüreğimin tepesine oturttum seni istediğin yerde ol ama yüreğimden uzaklaşma uçurtmaları sevdiğim gibi… seni seviyorum… SeNi SeViYoRuM... SENİ SEVİYORUM yedi tepeli İstanbul daha bir güzel seni gördüğüm zaman… bir tepesinde değil her tepesinde sen varsın o yüzden daha çok seviyorum İstanbul’u denizi daha mavi, yeşili daha yeşil seni özlediğim zaman… İstanbul’u sevdiğim gibi… seni seviyorum… SeNi SeViYoRuM... SENİ SEVİYORUM ben babamın ilk göz ağrısıyım ilk kollarının arasına aldığı, canından bir parçasıyım ben babasına hayran, babasına aşık bir karakızım göz rengin, gülüşün, bakışın, kendi halinde olman saçlarında ki aklar bile aynı babam.. sen benim ölümsüz sevdam, ilk göz ağrımsın babamı sevdiğim gibi… seni seviyorum… SeNi SeViYoRuM... SENİ SEVİYORUM seni seviyorum…. Yavaş yavaş ilerleyen aşk (bebek) SeNi SeViYoRuM... inişli çıkışlı aşk (hayat) SENİ SEVİYORUM… artık söyleyecek sözüm kalmadı (yüreğim) |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Derin Derin Çekiyorum İstanbul'u Yalnızlığıma,
Sararan Bütün Mevsimler de Olduğu Gibi Yada Solduğu Gibi Sevinçlerin Kifayetsizliği. Hazan Dediğin Savrulmaktır Aslında Hissiz Bir Melodinin Karasuların da... Ne Anlatsa Şarkılar, Gözlerini Anlatır Senin Kara Günlerin, Kara Hikayaleride Vardır Şarkılar da Ama Biz Yabancı Oldukça Kendimize Solar Bütün Baharlar, Ve Tabi Sevgilerimiz de... Yağmursuz Şehirlerde Hapsolmuş Hatıralar Yağmurlarımı Çalan Sevgiliyi Ararlar... Zincirleyip Hatıraları Yüreğime, Sancısıyla Yaşarım Mevsimleri Sen Felaketim Olursun, Felaketler Eşliğin de. Bir Şiire Gözyaşı Düşüyorsa, O Şiir Ağlamanın Ta Kendisidir Aslında. Karşılığı Yok Çektiğimiz Acılarında Karşılıksız Sevmeler İçinde Yaşamaktayız Yaşamın Hissiz, Dengesiz Anıların da, Bir Yalnızlık İçinde Kaybolmaktayız... Yüreğimi Bütün Yıldızlara Açmış Bekliyorum Seni Solan Bir Çiçeğin Derinliğinde Saklıyorum... Gel Diye Soluyorum, Dizelerin Sonbaharın da Arıyorum Seni; Bu Şehrin Yangınların da Arıyorum; Aşkın Bütün Anlamların da. Gözlerine Düşercesine Umudu Deşercesine Yitiyorum Yalnızlıklar da... Biliyorum; Her Bekleyiş Bir Sabrın İfadesidir Anlıyorum; Soluduğum Sevdanın Son Nefesidir... Kimi Yarım Kalmış, Kimi Yardan Yaralı Kimi Zaman İçinde Yiter, Hicranı Soralı... Sonra Kahır Çoğalır, Zaman Zaten Perişan Sensiz Bir Sabaha Uyanırım, Umarsız Düşlerimle, Şiirdir Yüreğim de Yanan... Kendi Fikrine de Sığmaz İnsan, Kimi Zaman Kendi Fikri Zamana Sığmadan... ............. Söyle; ............................ ' Kaç Adımda Varılır, Gözlerinin Uçurumuna ' |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılığın tam öncesi
Bir adım öncesi Ne kadar varsan, Bir adım sonrası O kadar ayrılık... Tam ortada Soğuk bir çizgi gibi duruyor, Şu an..! Ben yine de git istiyorum artık; Beni, bana verdiklerini düşünmeden Kendini alıp da git istiyorum. Bir an önce o acıyı hissetmek Yine o akşamlarda ki Gidişlerinde olduğu gibi Kafeste serçe gibi Çarpmak istiyorum, Odanın duvarlarına kanatlarımı... Gece daha çok uzun Ne kadar kalırsan Yokluğun o kadar büyüyecek Biliyorum...! Hadi kendini al, Gecemden al, ve git Bundan başka yol olmadığını bilmek, Ayrılığın kendisinden de çok, Acı veriyor bana *Ayrılığı da al ve git*...!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() sığ sularda yüyorum sana doğru
kıyı hiç bu kadar uzak tuz hiç bu kadar yakmamıştı gözlerimi sen ... şimdi ... umut muştusu baharlar gelene kadar beni bekleme istersen affetme... çünkü; yoruldum yâr.... seni artık ne ben kaldırabilirim ne de şehrimde kaldırımlar .... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|