![]() |
![]() |
#91 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4223
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beşiktaş
Beşiktaş ekibi istanbula gelir, maç saatine yakın stata girerler.. stata takımdan ayrı gelen SERGEN, takımın motivasonunun çok düşük olduğunu görür, suratlar asıktır, - Ne oldu neden yüzünüz gülmüyor diye sorar. Takım arkadaşlarından biri, - Ne olsun böyle bir takımla oynamak zorunda kaldığımız için canımız sıkkın, der.. bunun üzerine SERGEN: -Pekala çocuklar, hadi siz gidin kadıköy'ü gezin, ben tek başıma sahaya çıkar oynarım, der.. Ve takım çocuklar gibi sevinerek stattan çıkıp kadıköyü gezmeye giderler.. Maç başladıktan 10 dk sonra BEŞİKTAŞ takımı stata döner, skor; BEŞİKTAŞ 1-Fenerbahçe 0.. e tabi bu durumda daha da bir keyiflenirler ve tekrar dışarı çıkar gezmeye başlarlar.. Maç bittikten sonra stata döndüklerinde, maçın 1-1 bittiğini görürler, FB adına Ortega, 85. dakikada bir gol atmıştır.. Takım arkadaşları hemen SERGEN E koşarlar ve onu coşkuyla tebrik ederler.. Ama SERGEN üzgündür. - Özür dilerim arkadaşlar, sizi mahçup ettim, der. - olur mu öyle şey, der BEŞİKTAŞ takımı, sen koskoca bir takımla tek başına oynayıp yenilmedin, daha ne olsun.. - Ama, der SERGEN, 12. dakikada kırmızı kart görmüş olmam gerçekten benim için utanç vericiydi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() o marka
Körkütük bardan çıkan sarışın tenha ev yolunda sızar kalır. Sabaha doğru işe giden azgının biri bunu öyle yatar görünce niyetini bozar ve bu niyeti bozma ile de kalmaz. İşini bir güzel bitirdikten sonra da vicdan azabı duyup sarışının cebine bir yirmilik koyar. Nihayet öğleye doğru kendine gelen sarhoş kadın şöyle sağını solunu yoklar ve cebinde ki parayı bulur. Doğru koşar tekelciye, “Bana yirmi milyona bira ver der.” “Hangisinden olsun!” “Önemli değil ya… Tuborg olsun.” Bir torba birasını alan kadın tekrar eski yerine döner. İçer, içer ve olduğu yerde tekrar sızar kalır. Saatler sonra tekrar evine dönen o azgın adam bunu yerinde hala uyur görür ve niyetini tekrar bozar. İşini bitirdikten sonra da yine vicdan azabına düşen adam sarhoşun kadının cebine yine bir yirmilik koyar. Sabaha kadar deliksiz uyuyan sarhoş kadın, sabah geç vakit kalktığında cebinde yine para bulur. Koşar doğru Tekelciye. “Ver bana yirmi milyona bira, der. Kadını tanıyan Tekelci, “Tuborg mu olsun yine”, diye sorar. “Yok yauu… der, kadın. Tuborg içmekten bi tarafım ağrıyor. Efes ver bana, Efes.” |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarhosun biri üst bas daginik bir halde karakola gelir, araba anahtarini göstererek komisere söyle der:
-”Komiserim su elimde gördügünüz anahtar var ya, onun üstünde az önce benim arabam vardi, simdi yok. Arabami çalmislar…” Komiser sarhosa söyle bir bakar, -”Sen önce kendine bir çeki düzen ver bakiyim su haline bak. Devletin komiseri önünde böyle fermuari açik durmaya utanmiyor musun?” Sarhos pantolonunun önünde açik fermuara bakar, bakar ve söyle der: -”Aha, kariyi da çalmislar…” |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günün birinde alman,Fransız,İngiliz ve daha bir çok ülkenin zengini
aralarına bizim TEMEL`i de alarak gönüllerince eğlenmek için uçakla seyahate çıkmışlar. Eğlence adına her şeyi yapıp bol bol da içki tükettikleri bir an Alman birden uçağın kapısını açıp bırakın beni,ölmek istiyorum,Temel sormuş ulu uşağım hadi süle bakim neden da? Alman benim annem kötü kadındı yani or… demiş ve atlamış. Aradan daha on dakika gedmemişken bakmışlar bu sefer Fransız aynı nidayla kapıyı açıp atlamış. Temel bir düşünmüş, bir düşünmüş tam atlayacak biri tutmuş, yarım yamalak bir türkçeyle oğlum sen neden atlıyosun, yoksa??? Temel yooo demiş öyle diil da uşaum Adam sormuş peki neden? Temel : -ula uşağım benim bu kadar or….. çocuğu içinde ne işim var da demiş |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen sağa
çekmiş ve polis gelmiş: “Buyrun memur bey?” “Beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz “Yok efendim sadece bip yaptı, ben de şarjı mi bitiyor diye baktım” Karisi lafa atlamış: “Aaa yapma hayatim. yarim saattir ortağınla iş görüşmesi yapıyordun telefonda” Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş: “Beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz???” “Memur bey takmıştım ama sizin geldiğinizi görünce durduktan sonra çözdüm” Karisi yine atlamış: “Aman sekerim sen de o kemeri hayatında bir kere taktın mi acaba….” Adam kadına bir tane patlatmamak için kendini zor tutarken; polis bu sefer de arabayı incelemeye başlamış vee… -”Beyefendi bakar misiniz sağ sinyaliniz de kırık” “Aaaa.. kırık mi?? Sabah yola çıkarken kontrol ettim kırık diildi… yolda oldu galiba, hiç de fark etmedik” Karisi çenesini tutamamış yine: “Amma da attın kocacım, sana 3 haftadır söylüyorum artık su kırık sinyalin icabına baktır diye…..” Adam en sonunda dayanamamış bağırmış: “BANA BAK SEN SUSUCAK MISIN ÇAKICAM SIMDI SURATININ ORTASINA!!” Polis kadına sormuş: “Hanımefendi esiniz size hep böyle mi davranır?” Kadın cevap vermiş: “Yok canim….sadece alkollü olduğu zaman” |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() - garson hesabi getir
- 5 yetmislik abi - cuss, ulan 5 yetmislik icsem ayakta duramam lan - e duruyon iste - hadi len, al su yuz bini, kafami bozma benim - cevat, kahveden adam topla guzelim, hesapta puruz cikti -abi çok içtin yeter artık -ben içmeyimde kimler içsin olum -abi buraya kusma yaw -ben kusmayımda kimler kussun -abi git yatağa yat sızma burda -zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz - ben yemek almaya çıkıyorum,ne istiyorsun? - ahh iyilik,güzellik…var mıdırr? - ya bi saçmalama hadi söyle ne istiyorsun? - hımss güzellik,acısız bi dünyaa - eahh çıkıyorum ama aç kalacaksın ona göre - off..KUMPIR,iyilikk,mutluluk olm çişim geldi -git işe kardeşim bana ne -tuvalet nerdeydi -aloo…sen çok içtin yine lan, ormandayız, ne tuvaleti… -erkekler tuvaleti ! hocam ne istiyorum biliyo musun -bi dakka sus biri gelio galiba -gelemez olm kayıktayız biz -nası gelemez biz nası geldik kayığa -biz kayığa bindik salak ! -neyse valla ben hala bi ses duyuyorm ama… —vorrrşşşşş, tankerin dalgaları kayığı yutar burgaz açıklarında bir yaz gecesi— -ali olm sen de kus istersen bak rahatlıyo insan -yok ya gerek yok ben iyiyim -bak sonra yatağına falan kusarsın uyurken -oha amma abarttınız ya gidin kusun kardeşim ben kusmam -iii peki (ertesi sabah) -ali kafandaki ne lan… -çok içtim lankuscam galiba -odaya kusma halı batar -ee nereye kusiim -camdan kus -pekiööööğğrşş -naaptın hocam? -cam kapalıymış… -baba senin odanda lavabo var ya oraya kustum ben -benim odamda lavabo yok lan. müsai….. bööööuuğğğeüeğü….. t bi yerde inseydim keşke…. -o kız şimdi beni redmi etti… -olm boşver ya olan olmuş, çirkindi zaten -ne demek lan..reddetti beni işte -ya olm sittiret ben sana bi şey diyim mi? -de - karı milleti değil mi ,en iyisinin mınakoyim… -içelim… olm ne istiyorum biliyo musun -ne istiyosun -şöle bi elimde ay olsun diğerinde yıldızlar olsun gözüme de güneş vursun… -götüne vursun güneş eşşek…iki bira içince sapıtıyosun hemen -yok olm kafam ii benim -kafanı sitsinler… var ya olm, şimdi atlasam, burdan heybeliye kadar yüzerim… -dur olm gece gece iş açma başımıza, sarhoşsun zaten… -kim sarhoş lan,3 dubleyle sarhoş mu olcam … doktor: -nasıl yardı kafasını? -gece denize girelim dedik…yanlışlıkla iskeleye atlamış… doktor: -biraz da içkiliyiz galiba -2 bira… gsçdkvmsdkmskdmsdmdm…. - ne dion lan? - dlcjksdkcmsdkcmldk… - oa uçtu lan adam rakı nerde olm -hasstir buzlukta unuttum, kesin patlamıştır -götün patlasın emi eşşek sıpası -ulan eskiden 3 dublede çakır olurdum, şimdi 6 dublede hala bi bok yok…hadi fondip -sen bi masadan kalk o zaman görceksin ebeninkini -ne var lan kalkıyoruz işte…bodofffffff olm burda sızıp kalmayalım -yuh lan daha neler embesil diiliz o kadar da -iii ben söölim de …. -kalk lan kalk -noluyo ya -ebeninki oluyo…sabah olmuş uyuyup kalmışız burda -nerdeyiz ki biz -ebenin mındayız dana yavrusu -aızını topla alooo… - abi sarhoşluk mükemmel bi duygu yaaa.. böle sanki midem dışıma çıkıcak gibin oluo bilion mu, böle sanki roketle fırlatılmış gibiyim…oooh - üstüme kustun mına koduumun çocuu, ondandır… BU DURUMA DÜŞMEK İSTEMİYOSAN İJMEEAJEKSİN HICK!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temel bir gün bir uçurumun ucunda atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuşş temeli gören vatandaşlar halla halla bu adam deli galiba demişler aldırış etmemişler.
bir adam temelin bu hareketini dikkatlice izlemişş 1 gün geçmiş temel hala atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuş ikinci gün adam tekrar temele bakmışş temel hala atmışsekiz atmışsekizz … yok demiş adam böyle olomayacak adamı merak sarmışşş niye böyle yapıyoo bu adam diyee dayanamamışş temelin yanına gitmiş ve temel sonra atmışdokuz atmışdokuzz atmışdokuzzzzz…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün adamın biri kendini tavuk yemi saniyormuş ve tavuklardan çok korkuyormuş derken adamı hastaneye yatırmışlar ve uzun süre tedavi etmiler.
Sonunda adama sormuşlar, “artık tavuk yemi olmadığını biliyorsun demi?” adamın cevabı ise “ben biliyorum da tavuklarda biliyormu?”şeklinde olmuş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kasabanın tekinde bir adam, her gün çalıstığı yerin karşısındaki restoranta gidip çatalla kaşığı koklayıp o günkü menüyü biliyomuş.
Garsonlar bir süre sonra bu duruma gıcık olmuşlar ve sinirlenip bir gün çatalla kaşığı, o kasabada oturan Leyla Hanım’ın vajınasına sokmuşlar(menu’yü bilemesin diye). Ertesi gün adam deli gibi yine koklamış ve garsonu yanına çağırıp sormuş: “Leyla Hanım burda mı çalışıyor?” |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deli adamın biri bir gün balkondan aşağı olta sarkıtmış yoldan geçen biriyse adama sormuş:
-”Kaç balık tuttun” demiş. Deli ise adama: -”********* be adam burada balık ne arar” |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|