![]() |
![]() |
#91 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2282
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevmek
Hep aldanmışım Seni tanıyana kadar daha önceleri sevdim sanmışım Sevmek hayatın anlamıymış Sevmek ayrıldığın an özlemekmiş Sevmek arzulamakmış delicesine Sevmek üzüldüğünde üzülmek ağladığında ağlamak Güldüğünde gülmekmiş Kıskanmakmış sevmek Bağlanmakmış her gecen gün biraz daha fazla Her sesini duyduğunda kalbin çarpıntısı Her gördüğünde sıkıca sarılma hissi Gözlerine baktığında yeniden doğmakmış Uzaktayken güvenmekmiş sevmek Seni sevdiğini bilmekmiş Her yola düştüğünde beklenmek Her kavuştuğunda göklere yükselmekmiş Sevmek paylaşmakmış Sevmek ilgilenmekmiş Aynı şeyi aynı anda düşünmek hissetmekmiş Her gözlerine bakışında tıransa gecmek Dünyayla ilişkiyi kesmekmiş Aslında bunların hepsi senmişsin Aslında sevmek, seni sevmekmiş seni cok seviyorum gülüm (feryalim) |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mim 3
Bir deniz boşluğunun sessizliği! Bir limoni muhabbet! Bir kırlangıç hikayesi! Bir film şeridi! Bir dağ tutkunu! Bir kelimenin anlamsız karşılığı! Bir nihai arzu! Bir ölüm fermanı! Bir hayat kavgası! Bir kuş bakışı! Bir kırık el! Bir çift yürek! Bir bir bir… Bir değil, bütün “Gül”lerin ömrü az olur!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Islak Kaldırımlar
Bugün seni gördüm ıslak kaldırımlarda.. Göz göze geldik.. Sen süzdün.. Ben eridim karşında. Bugün seni gördüm ıslak kaldırımlarda.. Güneş gülümsüyordu yorgun yüzüme Duymadın gözbebeklerimin sesini Ürkek bakışlar arasında.. Dur demek istedim bakarken arkandan Etrafta bizi saran insanları gördüm Bana doğru gelmeni, miladı saydım sevincimin Bir şeyin miladı olmuştu ama ... Bugün seni gördüm ıslak kaldırımlarda Yağmurun sızlandığı bir gündü.. Sessizdi etraf, yağmur damlalarıydı kulağımı meşgul eden Sen, yağmur damlalarımın sebebiydin Darıldı güneş, tebessümü cevapsız kalınca Yağmur damlaları terk etti kaldırımları Uzaklaşını kutluyordu bana inat imgeler Sen, sensiz oluşlarımın sebebiydin.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ağrı
Bir âbide istersen eğer, Ağrı'ya git! Yükseklerden gelen büyük çağrıya git! Çıkmışken yolcu, Ağrı'nın zirvesine, Dönmek ne demek? Kanatlanıp Tanrı'ya git! |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yaralı Sevda
Sevdalar parmak izi gibi Hiç biri bir diğerine benzemez Afaki konuşmak ne kadar zor biliyor musun Bu yüzden susuyorum Zamansız gitmeler yoktu Bu gidişin neyin nesi,nerden çıktı Bir Karaca oğlan şiir tadında yaşarken hayatı Hicran şarkılarına çevirdin Hesaplar yapmıştık,güzel ümitlerle dolu Yılın ikinci yarısında Devlet baba maaşıma zam yapacaktı Eylüle doğru borçlar bitecek Ve hatta taksitle sana yeni bir pardösü bile açacaktım Demek bu sevda yaralanmıştı Ve hatta kanser olmuştu Ve sen yaralı yerden kestin Kendince Gittin işte Şimdi ben yalnız başıma ne yaparım Sanki açık bir denizdeyim Teknem su alıyor Ve üstelik küreğim kırık Tatlı suyum bitmek üzere Boşluktayım çıkmazdayım anlayacağın Geçen gün ne oldu biliyor musun ? Mahallenin patlak gözlü Şaziye si Balkondan bir saksı gibi kafasını uzatıp Alaylı bir ses tonuyla seni sordu bana Ben duymazdan geldim ellerim cebim de Başım eğik geçtim mahallenin dar sokaklarından Kör bıçakla kim kesti ümitlerimi Kim bitirdi bu sevdayı Yoksulluk mu Senin aç gözlülüğün mü Hangisi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Taze Bir Bahar
Taze bir bahar yeli gibi esip girdin gönlümüze Nice güzellikler kattın dünümüze bugünümüze Hep neşe ve mutluluk getirdin sazımıza sözümüze Yeni bir gelin misali süzülüp girdin yüreğimize Sana hep gıpta ile bakar sevgi dolu gözler Yüreğinden akıpta gider duygu dolu sözler Sevginle dolup dolup taşar nice yüce özler Şiir dolu bu yürek her zaman seni özler Sedefinde saklı duran bir incidir Emel Sayın Gönlümüzde hep birincidir o zarif ve tatlı kadın Nurlu güzelliğine sahiptir gece doğan dolunayın Dilindeki en güzel şiirdir daima Timur İlikan'ın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bugün Ne Gündür?
Susuzum en yeşilinde bir vadide. Hüseyin’im ve kerbelanın ta kendisiyim şimdi. Soluksuzum, kavruğum ve minnettsiz. Musa’yım. Kızıldeniz’i yarmakla başladı mucizem. Odun ettim balıkları yaktım suda Ve su bile yandı bugün benimle. Dergahta buluştum Pir Sultan ile. Hacı Bektaş’aydı dizelerim. Mevlana Gel! dedi. İşte burdayım. Sonsuz aşk için burdayım. Ve dizelerde külüm şimdi ben. Gönüllerde sevdayım. Kerem’im, belki de Karac’oğlan. Şirin’im ben en gerçeğinden ve şirindir dillerim en sahicisinden. Gülen gözlerimle girdim yüreklere ve narindir yüreğim en incesinden. Aşktan korkarım. Sevdadan yana nasıl da cesur. Bedenimle yaşarım,hücrelerimle ve gelgeç değildir fikirlerim. Orduya bedeldir yüreğim, bir de korkusuz. Utanmak adına örterim aşkın üstünü. Kilitlerim zindana ve sevda apaçık ortadadır. Göğsümü gere gere hatta. Adını bile anmam yarin karabasanlar uğruna. türkülerde ararım bir tek nağmede. halaylarda,baraklarda koşarım ben Ve ben Veysel’im bugün. 6 Nisan 2007 Kalem şiir kusuyor. Ama gözlerim hala gülümsemede |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|