![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ne çok aldandı gözlerim
Sahte bakışlara....... Ne çok aldandı kulaklarım Sahte sözlere..... Ne çok aldandı Avanak yüreğim....... Sahte baharlara... Bu yüzden ne çok attım Kendimi serin sulara Hep sarıldım ayaz *******e Çırılçıplak.....
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Avare çığlıklar buluşturdu,
Sessiz gölgeler izledi bizi... Yangınlarda sürdü hep hasretim, Hayallerde oldu hep kavuşmalar, Anladım sende oldu hep yanlışlar, Eskisi gibi olmadı hiçbir şey, Vurdukça vurdu amansız yalanlar, Sustukta sustu dudakların, Tesadüfler söyletti, Sensizlikler terletti, Ve bu beni o masumluğun kirletti. Sarmaş dolaş oldu yalanlarla çaresizliğim, Ne olursa olsun son bulsun sefilliğim, Senli günler aldattı, Demek sensiz günlerde bir masaldı, Gülüyorum şimdi bu halime, Meğer bu gönül senle ne kadar da saftı. Sen gittikten sonra, Bilirmisin, O sözlerin, Bu bedeni nasıl yaktıkça yaktı. Ve nasıl yıktıkça yıktı...
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Avcılar güzelinde
Sade sabırı çok gördüm. Kurban olduğum elinde, Zerre kusuru yok gördüm. Gider salına,salına Bakmaz sağına,soluna Allah'ımın bu kuluna, Aşık olmayı hak gördüm. Zencir varmış kırmadığım, Sümbül varmış dermediğim Ar eyleyip,girmediğim, Viran evini pak gördüm. Aşka beledim fırçamı Kartal eyledim serçemi Açık,saçık yar perçemi, Allı yaşmağı şart gördüm. Avara Hüsam usanmaz Divane geze uslanmaz Nice güzelde rastlanmaz, Türlü,çeşitli fark gördüm.
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
insanız, insana kucak açarsak,
içimizden gelir verip saçarsak, na'merdiz insandan korkup kaçarsak, avrupa, bunu da böylece bilsin... Ata'mın gittiği yolu izleriz, dostun hatasını saklar gizleriz, Osmanlı yok ise, varı bizleriz, avrupa, bunu da böylece bilsin... AB olmaz derler zorla gireriz, olmadı, bu zoru dostla çözeriz, onlar UYANIK, BİZ KERİZ değiliz, avrupa, bunu da böylece bilsin...
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu sabah,
Kör bir rüzgar sardı bedenimi. Avuçlarımda sabah, Yürüdüm yalnızlığa. İçimde geçmişin tutsaklıkları… Didik didik oluyorken benliğim, Bedenimi saran kör rüzgara Sığındım nedense… Gözlerimde, Ufukta doğan güneşin, Parıltısına rağmen Gün be gün artan fer kaybı… Yıkık dökük, Birazda aksak adımlarla Vurdum kaldırım taşlarının Böğrüne varlığımı. Avuçlarımda sabah, Yüreğimde hala Eylül… Sahilde, Dalgaların kıyıya vuruşunun Şehvetiyle öpüşen sevdalılar... Bu sabah, Kör bir rüzgar sardı bedenimi. Avuçlarımda sabah, Ve yüreğimde hep Eylülle. Işın ERGÜNEY "Nihayet tekrar birlikteyiz..."
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ömrüm sonsuzluğa doğru kaçtığında
güneşin kızıllığıyla elde edilemeyen yegane mefhum aldı benden bir nebze gençliğimi sakladım zannıyla yaşarken hayatı avuntum son buldu,aynaların aksinde gören gözlerim idrak ile boyandı serbezar
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yürek kemiğiyle lades tutuşuyor iki çocuk!
misafir oyuncu bir terkediş biçimi ile ellerim vücudunun prömiyeri! Aynı ahır adına koşan acılarımız var bizim! amatör balıkçının leğeninde iki istavritiz seninle ölüme beş kala ölümle canlı telefon bağlantısı kuran! dibi senin aşkında gizlenen kırılgan bir aysberg bu tufan !
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şu gökteki ay var ya
Şu boktan şu yarım ay Bakarsan bakarsan bakarsan Bi tek sözüme bakıyor benim dolunay olmak için O bana bakıyor Ben ona. O bana bakıyor Ben ona, Hepimiz ama Hepimiz Hepimiz Bakıyoruz hep birbirimize bakıyoruz hep bakıyoruz ADAM olmak için hep Ay! Ay! Ay! O bana bakıyor Ben ona. O bana bakıyor Ben ona Canım yanarcasına Ne zaman Ama ne zaman olacak bu iş? Bakıyorum bakıyorum da aya Bakıyorum da ayın ayaklarına Yatırmışlar yine Ahmed’i falakaya
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gökkuşağı renksiz geliyor gözüme
Denizler kuru ,ormanlar zevksiz gibi sanki Yeşil değil artık mis kokulu çam ağaçları Parlamıyor koskoca güneş bile Bülbülde gitmiş hemde gülü almış yanına Bulutlarda ayrılmıyor tepemden Kovdum yine gitmedi sevimsiz şeyler... Sadece zamandı bunlara sebeb olan, Gülüşlerimi benden alan, Önceleri güzel olan herşeyi çirkin yapan . Oysa ne küçük şeylere gülerdim, Nekadar basit şeyler hoş tutardı gönlümü, Ay bile dedemdi o gözlerimle Karşılıksız düşlerim sevgilerim ,oyuncak sevdiklerim vardı benim... Ne yaptıysam çirkef zamanı durduramadım. Keşke geri gelse özlemlerim Tadını çıkarsam doya doya yeniden. Bu iyanmı niye , niyemi bu ters tavırlar Yalnız tek izahı var, Şimdi çocuk olmak vardı anasını satayım.
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevenin gecesi bitmek bilmez
Sevdası yoksa yanında… O yokken kar yagar yatagıma, ısınamam. Bir türlü olmayan sabaha ulaştığımda ise Yüregime günes hic dogmaz… Ay gecenin sarmaşıgında uyurken Caresiz yüregim onunla hülyalanır. Yüregimin karanlık kuytularında Yasamaya mahkum ediyor sensizlik. Ama bir gün; Dolunayın içime akıttığı ışıkla Dünyaya bir kez daha merhaba diyecek Ve iste o zaman yeniden İçimde onla dogmus olacagım… Yoklugunda beklemelerim isyan, Aldıgım nefesler sevdaydı. Buz keserdi yüregim yokluğunda, Yalnız gecenin öfkesi olurdum… Simdi ; Geri dönmüssün, Neye yarar… Yeniden yikmaya geldiysen dünyami Hiç zorlama kendini... O eski ben nerde!!!. O yıllar önce yarali bıraktigin ben Ay dolandıgında gecenin sarmaşığına Yağmurla yarışırdım… Sonunda aşkı yagmurdan ögrendim. Bazen çisil çisil oldum, Bazen saganak, Bazen de ahmak ıslatan. Yıkandı sevdam, Durulandım… İremsu "Bu şiir sevgili abicik Işın ERGÜNEY'e..."
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 19 (0 üye ve 19 misafir) | |
|
|