![]() |
|
|
#1071 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir çocuk doğdu, bendim.
Sıraya girdim insanlar içinde. Alay - bayrak büyüdüm Odalar, sofalar içinde. Bir ayna doğdu, gördüm. Sıraya girdi aynalar içinde. İşime geldi, aldım, Çarşılar, pazarlar içinde. Bunca yıl yüzüne baktım. Kendisini aşmadı Olanlar içinde. Bir sabah uyandım, Duruyordu karşımda Düşmancasına, Bir cam, Aldanmış, Kendini ayna sanmış..
|
|
|
|
#1072 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aynı kaderi yaz Cehennemi paylaşalım
Ne olur Allah’ ım aynı ateşte yak bizi Cennet yetmez onsuz bana biz böyle kalalım Ne olur Allah’ ım aynı ateşte yak bizi İster dünyanın en karanlık dönemine koy Yeter ki ayırma ister bizi kötülerden say Cennet hiç önemli değil Cehennemine koy Ne olur Allah’ ım aynı ateşte yak bizi Yanmayı göze aldım asla onsuz olamam Cennetinde onsuz mutluluğu bulamam O bensiz yapamaz, ben onsuz asla yapamam Ne olur Allah’ ım aynı ateşte yak bizi İnat ellerim ellerini bırakmıyorsa Kimse karışmasın kalbim onu kırıyorsa Bir an ayrılıkta kalbim onu soruyorsa Ne olur Allah’ ım aynı ateşte yak bizi Karanlıktan çıkarım kalmaz gönül uykusu Silinmez yanan kalbimden yüce aşk duygusu Onunla ne çilem kalır ne de ölüm korkusu Ne olur Allah’ ım aynı ateşte yak bizi Acılar bundan sonra yolumuzu kesmesin Üzerimizde hasret rüzgarları esmesin Deli gibi seven kalplerimiz hiç küsmesin Ne olur Allah’ ım aynı ateşte yak bizi Ne taca hacet var ne de saraylara gerek Varacağız mutluluğa dertleri geçerek Biz bizimiz ömür geçireceğiz severek Ne olur Allah’ ım aynı ateşte yak bizi
|
|
|
|
#1073 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kararım karar,
Artık yazmayacağım Desem, Gönül koyar dostlarım, biliyorum E ben de durama yazmadan, Çalmadan, söylemeden. Gel gör ki; Neş’e, mutluluk yazmak istiyorum Dertlerine dert eklenip, hüzünlenmesin canlar Yitmesin umutlar, sönmesin ışıklar istiyorum Ama, Bakıyorum kalemimden dökülen hecelere, Mızrabımın vurduğu tellere, Parmaklarımın gezindiği perdelere, Hep aynı yerdeler, söz dinlemiyorlar Uslanmıyorlar işte, ne edeyim. Kusuruna bakmayın siz onların, Gariplik işte, Gün yüzü görmüşlükleri mi var?.. Ne dersem diyeyim, Yazacam yine, yazacam amma, Yine aynı minval üzere, Yine selam dostlara, Kızmazsınız değil mi?... Ha, ola ki gün gelir sesim çıkmaz olur, Kurur mürekkebi kalemimin, Öksüz kalır duvarda sazım, O zaman, Bilin ki, Gelmiş geçmiş, Hiçe karışmıştır garip Engin… Unutulur mu? Kim bilir?...
|
|
|
|
#1074 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çocukken gün battı mı, bir köşede ağlardım;
Nihayet döne döne aynı noktaya vardım.
|
|
|
|
#1075 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
El kadar bir şehrin içindeyiz,Edirne’deyiz
Daha ayak izlerin silinmeden bir sokakta Ben de adımlarım o sokağı çok geçmeden Hiç yapılmayacak yollardır buluşma yerimiz Güneşim batıdan doğuyor artık Gökten yıldızlar dökülüyor bir bir Sen ve ben farklı zamanların içindeyiz Kaç gün oldu bilmiyorum Oturup da şöyle bir konuşmuş değiliz Bu anlamsız öfkenin sebebi nedir Arasında kan davası olan Azılı düşmanlar gibiyiz Gözlerimiz hep birbirinden kaçak İki adım ötede bile dünya’nın uzak uçlarıyız biz Nefes almam sadece seni sevmeme vesile Ama yetemiyorum mutluluğa tek başıma Korkarım ki başkalarına ait yüreklerin sahibiyiz Aynı şehrin çocukları olsak da Ayrı dünyaların insanlarıyız biz
|
|
|
|
#1076 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kaçamak bakışlarımız dokunurdu birbirine
suçlu suçlu yürürdük gülmeyi konduramadan dudaklarımıza acılarla delik deşik bir olgunluk izlerdi gölgelerimizi yağmur ıslatırken kaçak evi kimsesizliğimiz ayrı ayrıydı. Aslında yakamıza yapışmasaydı aşk sahtekarlar cennetinde çakışmasaydı yollarımız sen ve ben pekala kandırabilirdik kendimizi mutluluk oynayarak ayrı ayrı yas içimizde uzun yolculuğa çıkmış olurdu ve bitmemiş olurdu takas.
|
|
|
|
#1077 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne kadar göz bebeği varsa üst üste gelse
Yine ayrı manzara, ayrı görüş herkese.
|
|
|
|
#1078 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İki gönülü tanıştıran şarkı
Yıllarca kalbimize yaptı yankı Yaşayamadık nağme kokan aşkı Bir gün barışık bir gün ayrı kaldık. Bitmedi sevgiye,aşka borcumuz Ödedikçe arttı kat kat hıncımız Gönül almadan kabardı suçumuz Bir gün barışık bir gün ayrı kaldık. Gün geldi hiç yoktan darıldın bana Zaman zamanda ben kırıldım sana El uzatıp gelemedik yan yana Bir gün barışık bir gün ayrı kaldık. Büyük aşkın hakkını veremedik İncinirken farkına varamadık Bin anıya bir aşk sığdıramadık Bir gün barışık bir gün ayrı kaldık.
|
|
|
|
#1079 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir gün beni gözü yaşlı görürsen
sorma bana niçin ağladığımı ve başım ellerimde düşünürken yanımda durup, seslenme adımı. Ne “ hoş geldin” de, ne ‘ hoş bulduk’ bekle yorma kendini gülümsemesen de olur. İster dön git,ister haykır nefretle en acı sözlerin bile,yüreğimde yer bulur. Suskunluğum karşında kale gibidir. Konuşursam seni üzmekten korkarım. Kalbindeki yerim belki nefrettir. Yine de düşersen ben elinden tutarım. Ne ‘teşekkür’ beklerim ne ‘sağol’ kalkınca yine yürü bakmadan. Demiştin ya ‘akılcı ve mantıklı ol’ yaşarım sensiz de ben, kendimden korkmadan. Eğer seni gözü yaşlı görürsem, gözündeki yaşları ellerimle silerim. Ve başın ellerinde düşünürken, yanına oturup adını seslenirim.
|
|
|
|
#1080 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mutlu bir günün hüzünlü akşamında
Yoktan kavga çıkarmıştık Ancak; umurumuzda da değildi. İkimizde biliyorduk ki Biz ayrılamazdık. Eskiden olduğu gibi Gittik ayrı ayrı yollara Ve.... bu kez inatlaştık Sanırım gururumuz üstün geldi Yıkılmaz sandığımız sevdalara. Sen... benden özür bekledin Bense.....senden Kader böyle istedi sanırım. Ne sen özür diledin Ne özür geldi benden. Küçücük tartışma aşılmaz oldu Engeller dizildi sıra sıra Yılların eskimez sanılan sevgisi Çöplükte bulundu, konuldu konteynıra Düşünüyorum da AŞKIM..... Neden biz kavga ettik? Hadi bir sorun vardı diyelim. Neden ayrıldık? Hadi gerekliydi varsayalım. Neden barışmadık? Neden koktuk birbirimize Neden yazık ettik. Şu temiz sevgimize Biliyorum gün gelecek Bende bazı şeyleri anlayacağım. İşte o anda mutlu olup İnsanlığımla kalacağım.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 31 (0 üye ve 31 misafir) | |
|
|