![]() |
|
|
#101 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57944
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bütün Kızların Kulesiydin
bir of çeksem kız kulesi kaybolur eskiden de yalnızdım hoşuma gidiyordun şerefe diyordum sorun sende mi yoksa... vaktiyle bütün kızların kulesiydin sen Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bütün Şiirler Yazıldı mı Ne
Bütün şiirler yazıldı mı ne bütün kalemler kırıldı sanki yarımın yarısı hatta yarısının yarısı konuşamıyor suskun yerin yarısı yerde yok kulaklara mı döküldü betonlar ağaçlar ürkek gözleri elleri kuru yağmurlar ağaçlara değmeden mi yağıyor yerinde sayan ben miyim yoksa ayaklar mı benim üstümde bütün şarkılar dağa mı çıktı git diye bağıranlar kim kim kimi kovuyor bütün temizlerim kirlendi mi ne Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Büyklerin Bayramını Kutlamıyorum
Hak Yenmediginizde Hiçbir Çocuk Açlıktan,Ağlamadığında Bayramınızı Kutlayacağım komşu açken horlamadıgınızda ellerinizden öpeceğim sizden gördüklerim için hak yemeyeceğime söz vereceğim sizlere büyüklerin bayramını kutlamıyorum Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Büyük Tanışıklık Büyük Ortaklık
dünyada aynı zamanda yaşamak büyük tanışıklık büyük ortaklık masada bir de rakı varsa rakı da bu işten menmunsa yani kardeşlik de ne ki... Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Cehennemin Dibindeyim, Üşüyorum
yüzden gözden düştüğüm şiir yazamadığım zamanlarım gibisin ağlamayı özlüyorum allahtan aklımı aralıyorsun doğuruyorum dünden kalan kanı katranı akıtıyorum zehrimi aklım başım gidiyor ellerimde ölüyorsun kurşun yemiş kudurmuş gibi elimde kalıyor çareler ardından atıyorum uçsuz bucaksız denizlere sere serpe ardına düşüyorum öyle zalim bakma bana cehennemin dibindeyim üşüyorum Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çakalın Arkadaşı Çok Olur
yalnız dogar insan uşagım evladım yalnız yalınız ne şakagını kaşı nede kurşuna taşı kar altında olsada yolsada baban baban şakaklarından seni sen seni bil hemde neslini yalnız yürümeli yalınız büyümeli hani ardına bakmaya üşenirsin'ya hani aldırmaz'ya insan sende aldırma çakalın arkadaşı çok olur olur olaz sofralara oturma yalnız üşenmeyeceksin ölüm geldiginde bile üstüne koşacaksın yalnız hemide yalınız Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çanakkale'de Çiçek
bu aylarda toprak uyanır çiçek çiçek çiçek açar çocuklarımız bahar bahar bu aylarda aklım çakkale'ye gider seyit seyit bir hamlede sırtlanırım koca tepeyi kefensiz yatanlara toprakları yara yara su götürürüm çiçek açarım çanakkale'de Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çanakkale Anası
haydi oğul haydi git ya gazi ol ya şehit kınalar yakayım ellerine saçına düğüne gider gibi elmayı dişler gibi baban gibi bir hamlede dökül gene dağlara hakkımı helal etmem sakın ola ağlama sen korkarsan ben karnımı yararım şehit olamazsan doğurmaktır zararım haydi oğul haydi git ya gazi ol ya şehit canakkale'de can veremedim seni kıskanırım buna yanarım arı burnu'nda dalgalanan ay yıldızı ararım haydi oğul haydi git ya gazi ol ya şehit Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çanakkale Gazisi Mustafa Kemal'in Yurdu
dostun düşmanına düşmanın dostuna dostunun yarasına bakar gibi dünya baksın durdukça çanakkaleye aktı ******* boyu aktı mehmetcikler siperler boyu yetimler öksüzler yarı açık yarı tok olmazsa olmazları vardı bizim namusumuz vatandı vatan yetim kalamazdı dişliyordu memmet bileklerini devrildikçe yigitler nasılda kalabalık nasıl dünyanın her yerinden her cinsten çanakkale geçilmiyordu itten bir adım gidilmiyordu siperden çıkılmıyordu kulaklar sagırdı gözlere kan sıçrıyordu dünya üstüne geliyordu mehmedin birdenbire sarı paşa peygamberler ocagındaki memete ölmeyi emrediyordu şehit ol diyordu şehit oglu ey şehit üstündeki elbisenle git çorak tepelerin sarışın kurdu dünya parmagını ısırdı durdu ateşkes dediler ardına bakmadan geldikleri gibi gittiler. evet burası ÇANAKKALE GAZİ MUSTAFA KEMALİN YURDU bıyıgının ucundaki tebessüme bütün dünya kudurdu Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çare Yoksa Çare Sensin
dün hatice geldi dedikoduya kızgın degilim dedim ne çektim ise merhametimden lafın bittigi yerde ihanet başlar aldım haticeden kendimi çokşey ögerndim netice bu düştügüm yeri gördüm ellerime yüregime iş düştü yılanlara dönüp bakmadım bile bir hamlede en derinlere bir çırpıda sıyrıldım çare yoksa çare sensin öyle büyüdümki kıyı yaslandı üstüme Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|