![]() |
|
|
#101 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Senin Yüzünden Unuttum Seni
Gelmedin ki hiç Görmedin beni Yıllar geçti yar sormadın halimi Senin yüzünden unuttum seni Aynı şehrin içindeyiz,aramıyorsun Ayrı gayrı mı düştük de bulamıyorsun Artık döneceksen dönme Vazgeçtim sevdandan,başıma bela bu sevdan. Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#102 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Senli Bir Akşamüstü
Çocuk olmam mı yoksa hiç karşında olamamam mıydı Seni bana karşı birşeyler hissettirmeye yönlendirmeyen Bir bardak kola ve bir bardak çayın savaşıydı bu belki de. Konuştukça güzelleşen insan diye biri varsa,o sensin değil mi Ve gözlerinin içi gülen Ve düşlerinde düşlerimin kokusunu aldığım çiçek. Masanın üstüne dökülen gözyaşların İçimde saklı kalmış ağlayışın antrakt görüntüsüydü. Gözlerinin içine dalıp,yaptığım en uzun yolculuğun ismi,bir akşamüstü Gül Pastanesi'nde buluşmak. Ben ben olmazsam olmaz deyişine bakıp gülüşüm Haklı bulduğum bir yenilginin,hazmedilemeyip susuşuydu. Yaşamı sorgulamak,o masada yapılacak en son şeydi ve biz yaptık Biz bıraksaydık kendimizi kendimize neler yapmazdık. Terkedilişinin burukluğunu iliklerimde hissedeceğimi hiç düşünmezliğin verdiği ızdırap Pişman olmuş bir sevgi gösterisinin domates yağmuruna tutulması Bilmem kaç perdeli oyunun perdelerinin sonsuza kadar kapatılması. Hiç uyanıkken rüya görür müsün,ben gördüm Seninleydim,sensizdim. Kalkmam gerekli diye bir intihar ültimatomu Ayaklarımın üstünde duramayışımın canlı yayından sana bağlanışı Keşke hep sürseydi derken araya giren reklamlar Hesabı ödemeye giden kahramanın alamadığı nişanın yerine yapılmış bir teselli Bir daha ki görüşmemizde hesabı ben öderim. Görüşeceğiz yani,yani ölmeyeceksin hayatımın trajedisinde Varım olacaksın,aradığımda bulabileceğim. Kapının önüne çıkış merasimi Kitap almaya gidişinin kültürel baskısı Okumadığım aşk romanlarının üstüme gelişi Bildiğim tüm şiirlerin canımı kurtarışı Parası olmayan kitapçının sana yapmayı en başta istediğim cesaret edemediğim jestte rol kapışı Biraz kızmışlığın,geçmiş doğumgünü hediyeni zamansız buluşun Unutturuşum. Yol ayrımına gelmiş iki kişinin bilindik gözüken ama aslında belkide ilk defa böyle içten son konuşması Sorularla kurtarılmaya çalışılan,kimbilir çalınmaya çalışılan bir sevgi kapatisesi Gitgide uzaklaşışımız garip tebessümlerle Senin ışıldayan bakışların Benim ayışığında tutulmuş profilim Birşeyler konuşup biraz daha birlikte olmak isteyişim Beceremeyişim Gevezeliğimin başımı ağrıttığı monoloğum İyi akşamlar diyemeyiş. Ansızın kaçış. Bayramdan sonra görüşürüz değil mi Bekleyeceğim... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#103 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevgi Suçlusu
Seni deniz aldı benim yanımdan O gemi götürdü ansızın burdan Uzaklara gidip dönmedin aman Ben buna herhalde fazla dayanmam. Gelmezsin bir daha unutursun can Olmuştum halbuki aşkından yanan Sense anlamadın halim çok yaman Gelecek günlerde yalnız kalamam. Sadece bil şunu yedim kurşunu Sonumu getirdin sevgi suçlusu... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#104 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sırra Kadem Bastın Gittin
Sııra kadem bastın gittin, Neyler gönlüm söyle neyler? Kaynamadan taştın bittin, Eyler mevlam öyle eyler, Sonumuzu böyle eyler... Fazla sürmez sensin ömür, Dertten verem olurum ben... Azrail'im alsın emir, Kalmaz zerrem, ölürüm ben! ... Hayra eren rüyalarda, Nasibimi alamadım. Vuslat dolu dünyalarda, Yoksun diye kalamadım. Huzur veren dualarda, Bir gün sana rastlamadım... Fazla sürmez sensin ömür, Dertten verem olurum ben... Azrail'im alsın emir, Kalmaz zerrem, ölürüm ben! ... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#105 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Son Adımlar
Umutsuzluk denizinde bir başıma yüzüyorum Hatırlayıp ikimizi ben kendimi üzüyorum. Mutsuzluğun seferinde pir olmuşum geziyorum Adım adım mazimizi sen istedin eziyorum... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#106 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Son Kez Göremeyiş
Yangınlardan çıktım senin için Üstüme kandan yağmurlar yağdı İstanbul cehenneme dönmüştü Gittiğin o gün Seni son kez göremedim... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#107 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sonu Boşluk Arkadaşım
Bir bütünü ayırmak zordur bilirsin Kopamaz kendiliğinden hiçbir bağ Tertemiz ruhun özgür diye Sana bu hakkı kimse vermemişti Geride kalanlar acı içinde Ne istedin gülen gözlerin masumiyetinden Zoru başarmak amacın olmalıydı Yaşamak gibisi var mı be Hepimiz yorgunuz tek sen değil Ama sarılıyoruz sıkı sıkı hayata Vazgeçenlerden olmak bize yakışmaz Ne olur dön çık o topraktan Hani boyun benden uzundu Yalanını ortaya çıktı bak yukardayım Mutlu musun ağlıyorum Sonu boşluk arkadaşım... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#108 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sonu Ölüm Aşk
Bu aşkın sağı ölüm Bu aşkın solu ölüm Yok hiçbir çare Bu aşkın sonu ölüm... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#109 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sus Papatya...
Sorduğum her sorunun bir cevabı olmalı Seviyor-sevmiyormuş, ne çıkar ki papatya Yeter ki o söylesin, seviyorum ben desin Sana hiç güvenmem, sen işine bak papatya. Elime aldığımda misler gibi kok yeter Bu kalbim kalpsizleri zaten siler, yok eder Dertlerim bini aşkın, inan halim çok beter Bana hiç görünme, dost değiliz biz papatya. Yalana itirazım, yalanlardan yarsızım Kötüdür iftiralı yılan kadar yalnızım Roma'yı Neon değil sanki kendim yakmışım Ona göre hesap ver ya da sus! Sus papatya... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#110 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şehrimden Şehrine
Şehrimden şehrine, bitmez yollar var Gönlümden gönlüne, sevgim varsın yar Belki bir gün seni görürüm diye İçimde saklanmış, sonsuz umutlar. Ömrümü ömrüne, ekle desem az Kalbimi kalbine, kölen diye yaz Belki bir gün seni görürüm diye Ölüme koşsam da, canım acımaz. Uzaktan uzağa, aşka kandım ben Açıktan açığa, sana yandım ben Belki bir gün seni görürüm diye Leyla'sız Mecnun'u kendim sandım ben... Mehmet Caner Sümengen
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|