![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Günaydın II
notalardan ayrılmışta gelmiş bir ezgi, bir kuş ötmesi onlarca kalan yaprak arasından, bir düş seslerin içinden çıkıp gelen, korkulukları yıkılmış evlerden, çamurdan asfalta dönmüş sokaklar arasından, paçası kirlenmiş çocuklardan, gölgelere sığınıp yüzünü güneşten kaçıran insanlardan, ifade edilemeyen kelimelerden, sıyrılıp gidemediğimiz ve bir türlü de varamadığımız yarınlarımızdan, binlerce güzellikten uzakta yaşadığımız KENDİMİZe binlerce güzel ses ile eşlik ederek GÜNE katılmak dileğiyle GÜNAYDIN Murat Tali
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Günaydın(listeyemi ekleyeyim yeni bir günaydın mı olsun dedim yeni oldu)
İki zaman arasında sadece boşluk vardır. Şu anda iki ayrı mekanda ve aynı zaman diliminde bir günaydın içerinde yer alan harflerin her birindeyiz. Bizi günle beraber saran sıcak günaydınlar akşamın iyi olması dileklerine kadar üzerimizde dolanır durur. Ara ara soluklandığında bu sıcak düşler yerini soğuk streslere devreder acaba diyorum her saat başını bir gün doğumu olarak görüp günaydınlarlamı geçirsek saat başı çok mu? 30 dk bunuda tutmadım her dakika günaydınlara bırakırversek geriye konuşacak ne varsa tüketiriz bencilleşmemek lazım değil mi? En iyisimi kendimizi yalnız ve sessiz hissettiğimizde uyanmak isteğiyle yanıp tutuştuğumuzda günaydınları patlatalım günün içinde. Günler hep günaydın sıcaklığında ve güzelliğinde yaşansın. Günaydın Günaydınım, günaydın Güzel İnsan Murat Tali
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Günaydın...
Yemyeşil bir dünya, masmavi gökyüzü, gökyüzünün mavisini yansıtan okyanuslar ve hayvanlar ve bitkiler ve ağaçlar ve *******i gökyüzüne asılan yıldızlar ve gözlerini kapattığında gitmek istediğin her yer, güneş ve güneşin sıcaklığı, ay ve ayın parlayan yüzü ve diğerleri al eline fırçanı kapat gözlerini ve çizmeye başla günü unutma nasıl başlarsan öyle gider dakikalar, saatler ve günler... Neşeni ve gülüşünü kat anlara... Gülümse...: -) gülüşünün resmidir çizilen.... : -))) Murat Tali
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Günbatımı Eğişler
yaprak olup uçtum bir damlayı deniz eyleyip nefesini rüzgar yaptım saçlarını yelkenli en incesinden dokuyup şakayıkları gökyüzü eyledim yolculuğa yıldızçiçeği doladım kollarıma fora ederken yelkenleri günbatımı eğişler eyledim dudaklarına kızıl katmer çiçeği oluverdi gün gün döndü söylencelerle bir zambak gülümsedi çuha çiçeği çiğ verdi an düştü yelkenlime şimdi Masal ülkesinde bir gidişteyim kolumda sardunyalar kulağımda bir beyaz papatya Murat Tali
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Günde Yağmur olmak
Bir bilsen neler yağıyor sessizliğin üzerine, hasretin kokusu sarmışsa gökleri nasıl duyulsun ki sesim gök gürültüleri arasından, çakan şimşeklerden de göremezsin gözyaşları mı yağanı yağmur, eseni rüzgar sanırsın. susanı ise bulut.. beni de bulutlar ardında güneş Murat Tali
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güne Katılan
sen ey gecenin döşünden güne katılan hani ansızın çıkan bir fırtınaya kapılırsın da tenine değer ya keskin yağmurlar hırpalanırsın hazırlıksızsındır sen ileriye gitmek istersin rüzgar geriye iter sen saklanmak ve ıslanmamak istersin o seni inadına ıslatır. sende o günden beri fırtına oldun ıslatan, iten, çeken, derinlere götüren apansız, amansız, sultasız göklerden düşüp ıslattın ve gittin yitirmeden gülüşünü günden açıver bulut yüklü pencereni belki bir çam devrilir belki de bir çayır yangınlara düşer sen yinede yakıver ateşini pencerenden mecalsiz kalsın dumanı yangının mecalsiz kalsın gidişlerin Murat Tali
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Günebakan
Delice olmak istiyorum seninle. Günebakan olmak istiyorum, Sen, etrafımda döndükçe. yüzüm sana dönsün. tenim, tenine sürsün yüzünü Delice: tarım alanlarında 'zararlı' olarak nitelendirilen bir ot türüdür. buğdayın başı olan başak kısmına benzer. fakat çok daha incedir. tamamen yeşildir. hepimiz delice görmüşüzdür diyebiliriz bile. heryerde çıkar. hayvanlar tarafından çok miktarda tüketildiğinde delirmişcesine hareketler gözlemlenebilir. bir ineğin deli gibi tepindiğini görüyorsanız bilinki otlandığı yerde delice otundan çok miktarda vardır. Murat Tali
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güneşi Yitirir Zaman
odada yanan sobanın sıcaklığı vuruyor yüzüme düşünüyorum... sıcaklığınla sardığın tenimi ürperiyorum şimdi soğuk bir kış günü yaşanıyor belki dışarıda belki seni de soğuk rüzgarlar sarıyor sarsam düşlerimle ısınırmı ellerin sıcak nefesimi katsam çözülürmü buz tutmuş nefesin yaprakları yok ağaçların çıplaklığıyla sarmalarken binlerce üşümüşlüğü sıcaklığıyla saran var mı onlarıda kış ne yaman ayrılıklar doğurur ve yeşili yitirir gün güneşi yitirir zaman sıcaklığı yitirir insan terkettiğim, terkedildiğim sıcaklıklarla gel Murat Tali
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güneşim Gülüşün Olsun
Bu sabah seni görmek istedim Yoktun Bulutların arkasındaydın Ve soğuktu gün Otobüsün c****** çizdim seni Dağların arkasından doğuyordun Nehirler akıyordu gölgende Ağaçlar yeşeriyor Bulutlar aydınlanıyordu seninle Resimlerde bile çok güzelsin Görüntün yaşama sevinci katıyor Yüreklere Gülümsenin en güzelini diziyor Dudaklara Diliyorum Güneşim gülüşün olsun Gülüşün güneşim olsun Murat Tali
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güneşin sevdiği var mı?
güneş görünmeye başladı Bulutların arasından ışık gönderiyor acaba dertlimidir bulutların arkasında kaldı diye bu dünyada sevdiği var mıdır Özlemi kimedir Sevdiği bir ağaçmıdır Yoksa engin denizlermi Yada uçsuz bucaksız görünen sıradağlar mı? Her sabah kimin için doğar gökyüzünden Her akşam kimin için gider evine *******i gören varmıdır onu Bulutlar kimden kıskanırda girer arasına Gece kimden sakınırda alır koynuna yaşamı Güneşin sevdiği var mı? Güneş kimin sevdalısı Gecede… Murat Tali
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|