![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Can Hani
Can Hani? Yaradan yar insafına sığındım Karanlıkta yitib giden can hani? Yoksulluğum acım ile çığlığım Fallarda çıkmayan dilekler hani? Kanatlanmış gökte uçan kuşlara Sevgi varken gerek varmı taşlara Kipriğim yaralar değse kaşlara Sitem ile yaralanan can hani? Sarp dağların zirvesinde kalanım Sessizliğin sesi oldum anarım Ruhumuzun boşluğunda kalanım Yürek yakan türkülerde ben hani? Durmalıyım sevenlerle bir safa Seven yürek nasıl erer sabaha Hor görülen zor bulunan insafa Ben sığındım diyen yüce can hani? Sevdalandım sevgin ile inlerim Dost Şeref im yitip gitti dünlerim Hasreti var yaşanmayan günlerin Sevgin ile sevdalanan can hani? 19-07-2007 Şerafettin Muş
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Büyüsün
Paylaşımı yüreklere ekelim Sevgiyle saygıyla birlik büyüsün Bencilliği karanlığa gömelim Yarınlara umut ektim büyüsün Ekinim tarlam da umudum benim Dost şeref yağmurla suyumdur benim Paylaşım soframdır köyümdür benim Varlığı yokluktur bekle büyüsün 27-08-2006 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can Hani
Can Hani? Yaradan yar insafına sığındım Karanlıkta yitib giden can hani? Yoksulluğum acım ile çığlığım Fallarda çıkmayan dilekler hani? Kanatlanmış gökte uçan kuşlara Sevgi varken gerek varmı taşlara Kipriğim yaralar değse kaşlara Sitem ile yaralanan can hani? Sarp dağların zirvesinde kalanım Sessizliğin sesi oldum anarım Ruhumuzun boşluğunda kalanım Yürek yakan türkülerde ben hani? Durmalıyım sevenlerle bir safa Seven yürek nasıl erer sabaha Hor görülen zor bulunan insafa Ben sığındım diyen yüce can hani? Sevdalandım sevgin ile inlerim Dost Şeref im yitip gitti dünlerim Hasreti var yaşanmayan günlerin Sevgin ile sevdalanan can hani? 19-07-2007 Şerafettin Muş
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canlılar geçici yaşam kalıcı
Canlılar geçici yaşam kalıcı Yine bahar geldi uyandı canlar Canlılar geçici yaşam kalıcı Derin uykulardan uyanan canlar Canlılar geçici yaşam kalıcı Hava serinledi kışı boşladı Karıncalar çalışmaya başladı Kırlangıçlar acep nerde kışladı Canlılar geçici yaşam kalıcı Tosbağanın dolaştığı bağları Kekliklerin yurt ettiği dağları Yaşamın gözüyle görün sağları Canlılar geçici yaşam kalıcı Kirpilere kış uykusu az geldi Arılar çiçeğe kondu haz geldi İlk bahardan sonra birde yaz geldi Canlılar geçici yaşam kalıcı Dereler deryalar boğuldu suya Canlılar uyandı uyuyan duya Bahar geldi cemre düştü toprağa ...Canlılar geçici yaşam kalıcı ...Sevgiyle toprağa atılan tohum Yağmur ile kardır bedende suyum DOST ŞEREF diyorlar işte ben buyum Canlılar geçici yaşam kalıcı 15/02/2008 DOST ŞEREF Kimden: derm (Bayan, 45) Kime: Dost Şeref Tarih: 16.02.2008 23:10 (GMT +2:00) Konu: Yn: Canlılar geçici yaşam kalıcı- Merhaba Bizler hancıyız sevgili şair; hayat yolcu. ve bunu en iyi siz anlatmışsınız. Kutluyorum sevgili yüreğinizi. Şiirlerle. Kimden: adanams (Bay, 48) Kime: Dost Şeref Tarih: 16.02.2008 18:28 (GMT +2:00) Konu: Yn: [turkiye-cumhuri..] Canlılar geçici yaşam kalıcı __Gönlüne Sağlık Şeref Hoca... __Adeta Bir Karacoğlan betimlemesiyle yazmışsın ve zevkle okudum... sagılar... (adanams) Kimden: rahimee (Bayan, 41) Kime: Dost Şeref Tarih: 18.02.2008 19:46 (GMT +2:00) Konu: Yn: [vatan-size-minn..] Canlılar geçici yaşam kalıcı cok teşekkürler şihirinizi kutlarım baharı ğetirmişsiniznice ğüzel şihirlere allaha amanet olunuz Şerafettin Muş
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cehalete Bak
Cehalete Bak Sorgun ilçesinde tekbir sesleri İsyan halinde ki cehalete bak Yozgatta ki cehaletin üstleri İsyan halinde ki rezalete bak Kimi tekbir almış kimi uluyor Kimi karanlıkta kalmış soluyor Anadolum sana neler oluyor İsyan halinde ki cehalete bak Maraşı Çorumu Sivası gördük Kime karşı öfke linçiniz bildik Beyler yeter artık bu bakar körlük İsyan halinde ki rezalete bak Kanunu nizamı hiçe sayanlar Aklı ve dengesi bozuk olanlar Vicdanını karanlıkla boğanlar İsyan halinde ki cehalete bak Neden bizde çözülmüyor sorunlar DOST ŞEREF im haberleri yorumlar Bakar körler ile duyan sağırlar İsyan halinde ki rezalete bak 22-05-2007 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çalana
Çalana Bu nasıl güvenlik nasıl koruma Müzelerden eser çalan çalana Böyle yolculuk mu olur yarına Bir birine tuzak kuran kurana O benim varlığım yaşam değerim Sorumsuzluk duyanlara ne deyim Geçmişin kanıtı tarih eserim Utanmadan bakın soyan soyana Baştan sona yetkililer uyuyor Kimden almış bu yetkiyi soyuyor Çağdaş bir ülkede neler oluyor Rezilliğimizi duyan duyana Peki kimdir müzelerin sahibi Gören gözler kör mü görmez kayıbı Bunlar türkiyemin büyük ayıbı Hırsızı başıma saran sarana Bu tarihi talan bu soygun niye Söylerim sözümü çekmem sineye Devlet sahip çıkamıyor müzeye Tarihi utancı duyan duyana Ne iş yapar bu meclise girenler Bakar körmü baktığını görenler Büyük adam olmuş iş bitirenler Dost şeref im der ki çalan çalana 09-06-2006 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çaresizliktir
Umutsuzluğa açılan bunca kapılar işsizlikle açlık çaresizliktir Korkuya sığınmış bunca korkaklar Tükettiğin Hayat çaresizliktir Zenginlik yoksulluk dengesiz niye Halklara bu zulum niye hediye Çaresiz kaderci örgütsüz diye Tepkisiz öfkesiz çaresizliktir Bu hastalık eskimidir yenimi Çaresizlik arkasımı önümü Yarınımı bu günümü dünümü Umutsuz bırakmak çaresizliktir Dünümüz duyarlı sorumlu dündü Grevle boykot la haykıran gündü Dost şerefim isyan günü göründü Bakıp haykırmamak çaresizliktir 18/09/2006 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çekiç orak TKP nin Ablemi
Çekiç orak TKP nin Ablemi Kişiliksiz ve kimliksiz olamaz Çekiç orak TKP nin ablemi Sınıf kavgası ki ilkesiz olmaz Çekiç orak TKP nin ablemi Tarihsel materyalizm yolumuz Sınıf kavgasıdır ana sorumuz Tarihi yaratan haklar ordumuz Çekiç orak TKP nin ablemi Çürümüşlük ve yoksulluk oldukca Vurgunculuk talancılık durdukca Onurum yüreğim hesap sordukca Çekiç orak TKP nin ablemi Ürettiğim değerleri savundum Partime güveni sabırla buldum Bilim oldum sosyalizme yol oldum Çekiç orak TKP nin ablemi Olumlu olumsuz yanlarım ile İnişli çıkışlı yönlerim ile İbadet eyledim yüce bilime Çekiç orak TKP nin ablemi Sorunlara farklı bakış ilkemiz Onurlaşmış nasırlaşan elleriz Sınıf kavgasına girdik terleriz Çekiç orak TKP nin ablemi Emek alın teri onurumuzla İnsanlık değerim gururumuzla Sınırsız Sınıfsız sorunumuzla Çekiç orak TKP nin ablemi 23-07-2007 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çıktı
2005 yılı bütce görüşmesi sırasın da başbakanla anamuhalefet partisi başkanı arasın da geçen (argo kelimeler tartışması el kol üç nokta) üzerine kaleme aldığım şiirim çıktı ekrandan izleyen sizleri kınar küfürü bal sanan meydana çıktı burası meclis mi yoksa kırk pınar kispetini giyen meydana çıktı kürsü hatiblerinin o iğrenç sesi mecliste ayna yok görünsün yüzü dibe vuran bir dalganın bu hüznü utancın dan süyun yüzüne çıktı el kol hareketi yapma sen öyle sen bir yalancısın doğruyu söyle bir ülkenin istikrarı bak böyle bencillik yapanlar meydana çıktı bakanların ekranda ki dıramı rüştünü ispat etme yeri bura mı bana ne sakalın ak mı kara mı tarağını çeken meydana çıktı bir ülkenin bin bir sorun yumağı eğitimi tarımı batık sanai bu milleti görürseniz enayı kopyası meclite ekrana çıktı bütce nedir kafasını yoran yok ne getirir ne götürür bilen yok uygar olup halka örnek bakan yok yumruğunu sıkan meydana çıktı çok yakıştı bu üç nokta meclise bu kadar lüks azdeğil mi meclise o makam ki layık deyil be size bu milli piyango size mi çıktı işte geldik bu yılın da sonuna dost şeref im çözüm kimin uğruna çare bulunmuyor ana soruna siyasi ahlaki rezalet çıktı 28-12-2005 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çıldırıyorlar
iki bin beş yılı türk etiketli mi çılgın türkler neden çıldırıyorlar titreyip kendine gelme yılı mı çılgın türkler neden çıldırıyorlar bunca çılgınlıklar neden sipor da şemdinli hakkari yüksek ovada bağlantı yok mu bunca olay da çılgın türkler neden çıldırıyorlar türkcülük yapmak tahrik unsuru adalete verilmeli gensoru türküyemiz tüm bunlardan sorumlu çılgın türkler neden çıldırıyorlar biliyoruz yönlendirme yukardan ali kaya korumalı kurmaydan bıktık yahu kurgulanmış olaydan çolgın türkler böyle çıldırıyorlar bir suçlunun patronuysa komutan yargı bıktı demeçlerden baskıdan hoş görüsüz kabalığı kapsayan çılgın türkler neden çıldırıyorlar futbolda ki rövanş ile bu maçı yenme yenilme çılgınlığın dozajı cehenneme hoş geldiniz mesajı çılgın türkler neden çıldırıyorlar kürdü türkü laikcisi dinsizi karma oldu alevisi sünnüsü ulusculuk yurttaş olma sevgisi çılgın türkler neden çıldırıyorlar dost şeref im cehalettir soframız basma kalıp boş kafalar bir kabus vatan millet albayraklı bol servis çolgın türkler böyle çıldırıyorlar 24-11-2005 şeref muş Şerafettin Muş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|