![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönül Pınarı
Gönül pınarı coştu bir kere, Akar gider ulaşır senin yüreğine, Barikatlar da kar etmez önünü kesmeye, Bir su serper umarım yüreğine! Yorgun yüreciğin dinginleşir belki böylece, Sevinir, bayram eder belki de, Sonunda biraz da olsa huzura erdim diye, Sen hiç üzülme emi, beni de üzme! Yüreğime sığmaz artık bu sevda, Bundan böyle hep yönü senden yana, Rüzgarlarla ulaşır her daim sana, İnşallah, seni bıktırmaz bu defa da! ... (08/09/07 23:30) Perihan Metin
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönüllü Mahkumiyet
Al kelepçeyi, vur kollarıma, Götür at, kalbinin zindanlarına, Vur kilidi kapısına, Bir daha dışarı bırakma! Ben, gönüllü mahkumum sana, Kaderim, mahkum olmaksa aşkına, Aşkın, gurur verir her zaman bana! Aşkının dalgalarıyla, Ordan oraya savrulmak, Yazılmışsa alnıma, Başımla beraber, Ona da AMENNA! (05/11/07 06:00) Perihan Metin
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerime Yansıyan Sevdan
Gözlerinin gözlerime değdiği an, Büyük küçük gören herkes, 'Bugün bir başka güzel görünüyorsun! ', diyor inan, Aslında gördükleri gözlerime yansıyan sevdan... Gözlerden gözlere oluşan manyetik alan, Güzellik olarak onlara yansıyan, Bakışlarının izleri bana kalan, Yok ki bunun farkında olan... Demek ki güzel bir sevda bu anlaşılan, Güzel yansımaları olan, Yüzümde hoş bir gülümseme bırakan, Seni nazarlardan korusun diliyorum Allah'tan... (25/01/2008) Perihan Metin
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin!
Gözlerine bakınca Kendimi sanıyorum bir deryada... Uzun bir yolculuk başlyıor o anda Yüreğinin en ücra noktalarına... Öyle sarih öyle net ki Bir resim gibi görüyorum yüreğindekileri... Güzel bir manzara seriliyor önüme Her yanı cennetten bir bahçe... Efil efil bir meltem esintisi Yaz ortasında bapar serinliği... Çeşit çeşit meyveler Mis kokulu, rengarenk çiçekler Yüreğindeki gördüğüm şeyler... Kalbin aynası gözler, Gözler ki; hiç yalan nedir bilmezler... (24/02/2008) Perihan Metin
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşlarım Hep Sana
Gözyaşlarım hep sana Şu halime bir baksana! Görmek istedim bir an bile olsa Neden çıkmadın karşıma? Uykuda düştü bu sabah Hasretinin ateşi yüreğime Kahroluyorum bu halim ne olacak diye! Kalbimi çıkarıp atacağım çöplüğe Bakamazsam doya doya yüzüne! 24.08.06 18:30 Perihan Metin
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Dalında Tomurcuk Olsam
Gül dalında açan tomurcuk olsam, Açsam da gelip senin kalbine dolsam, İsterim ki hep orda kalsam, Bu duamı, belki birgün kabul eder, MEVLAM! (28/08/07 10:14) Perihan Metin
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güldürme Beni!
Sen mi sevmiştin beni sahi, N’olur güldürme beni, Sevdiğini sanmıştın belki, Belki de dama taşı gibi, Oturtmaya çalışmıştın birşeyleri, Ama istediğin gibi olmadı dimi, Üzgünüm bu elimde değildi... Sözlerime cevap vermeye tenezzül etmezken, Ardına bakmadan çekip giderken, Bu yürek nasıl ağrı çekiyor düşünmezken, Sen sevdiğini mi sandın şimdi, Yalvarırım güldürme beni... Bu arada da boşuna kandırma kendini, Sen hiç sevmedin ki, Belki hiç bilmezsin sevmeyi ezeli, Belki de sadece niyetin sevilmekti, O da hep tek taraflı olmaz ki! Yine de istemem hiç üzülmeni, Sen mutlu ol istediğin yerde istediğin kişiyle yeter ki! Hayat yolunda yolun hep açık olsun, Varsın benim duygularım da boşlukta sallansın dursun, Senden önemli mi senin canın sağolsun, Umarım birgün aradığın mutluluğa kavuşursun, İstediğinle mutlu olursun Perihan Metin
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güller Açsın Yüreğimde
Gözbebeklerinin en derininde, Derin hüzünler var neden, İncitip kırdım mı yoksa seni istemeden, Üzdüm mü seni bilmeden? Seni böyle görünce çok üzülüyorum Bil ki ben, Bir acı akıyor sanki kalbime gözbebeklerinden, Ne olur, ne olur hiç üzülme sen! Seni öyle sevdim ki, Hiç kimseyi sevmediğim gibi, Seni öyle bildim ki bir can gibi, Her zaman söyledim bilerek incitmeyeceğimi! Ne olur acıyla bakma öyle gözlerime, Ne olur kırgın, mahzun durma öyle, Diyordum ya hani, güller açıyor gülünce yüzünde, Yine gül, güller açılsın yüreğimde! (31/10/07 09:00) Perihan Metin
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülün Çilesi
'Bülbülün çilesi yanmakmış güle! ' İyi de bu durumda gülün derdi ne? Bülbül konarken gülden güle, Biçare gül sabırla beklemede! Yerinden kıpırdayamaz nasılsa birgün gelecek diye, Günleri gelip geçer beklemekle! Hercai bülbül dolanırken çevrede, Gül kıvranır çaresizlik içinde! Ola ki bülbülün aklına eser de, Lütfeder gelir konar dalına diye! Bülbül kona dursun daldan dala, Bir el gelip koparır gülü hoyratça! Bütün yaraları kanar gülün, İçini kaplar derin bir hüzün! Hoyrat eller savurur gülü ordan oraya, Kıymet bilme eller kıyarlar güle acımasızca! Ne koparılan son güldür bu, Ne de son hazin öykü! Kimbilir daha nice güller, Koparılacak dalından yerinde esecek yeller! (17/10/07 22:30) Perihan Metin
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülüşün Gül Bahçesi Gibi
Günlerdir mahkeme duvarıydı sanki yüzün, Çok Şükür, nihayet eski haline döndün! Gülüşün bir gül bahçesi bence, Gülünce güller açıyor yüzünde! Çeşit çeşit renk renk, Bakınca gönlümde oluşturuyor ahenk! Her biri mis kokulu, Sen gülünce benim de, yüreğimde gül bahçesi oluştu! Aman, n'olur sen üzülme, Derin acılar oluşuyor yüreğimde! Sen hep gül böyle, Mahzun durma bir daha öyle! (16/10/07 19:10)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|