![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57961
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dar Eyleme Zamanı
Sana şiir yazdığımı söylemek için Zamanı sana ayarladım Acılarımı dindirecek ilaç icat edilmedi Yalnızlığımı geçiştirecek Yalnızca sensin Gönül bahçem de Dolunay’ım mehtab’ım Nar çatlağı pembe düşüm Hayat damarlarımda dolanırsın Her şeyi nasıl anlatabilirim Elinin elime değeceği an Gözlerimin gözlerinde kayboluşu Sonu yok olsa da bu gidişin Sevgi aşkın kıskacında Yüreğimde kıvılcımları Kimi zaman sıcak bir hüzün yüklüyüm Dolunay gülüşlü yakamoz akşamlarda Sarı bir bayram yaşıyor yüreğim Deliler gibi yarına umutlarım Gizemine tapıyorum Her şey var sende gökyüzü zümrüt Ağlarımda şiir ve yaşama dair ne varsa Uğultulu şaşkın bir günün Yaşlı aşkıyla anıyorum Tüm güzellikleri Gözlerim kıpırdamadan Gerekli bir gelecek gibi yaşıyorum Uzatıyorum ellerini Parmaklarımın ucu mavi bir yolculuk Hayatın beyaz perdesinde Güne sır geçirir gözlerin Düşlere düş katar *******in Paylaşımların candan yürekten Esirinim zincirler yüreğimde Dar eyleme zamanı Cemal Karsavran
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dedikodu
bos insan isidir kimliksiz kisiliksiz laf lafi açar kaynar kazan güne dogmamis sözler o öyle yapmis bu boyle yapmis yayilir kulaktan kulaga dedikodu dilden dile dolanir her dilde baska anlam her anlamda bir mana gerçegi unutulur yalanlarla süslenir laf ebesi yorulmaz kelimeler yorulur dedikodu kimin eli kimin cebinde bahse konu olanlar çaresiz dilden dile vurulur yerden yere yeterki düsmeyesin dile en sadik dostun rezil eder seni ele dedikodu güvenme hiç kimseye dostum deyip sir verme kuyunu kazarsin kendi dilinle ocaklar yikarsin ocagin yikilir dostundan olur yalniz kalirsin adin çikar ayyuka dedikodu 02-04-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Deli
Yoktun Gece sensiz ve sessizdi Her günkü *******im gibi Ay dolun olmus Kara gecede Seni arzuladi dudaklarim Sicakligini teninin Yildizlari seyrederken Dalmisim Nereye neye baktigimi bilmeden Umutsuzdu mutsuzdu Gözlerim Bir çirpida gelip geçen anilar Içimdeki buruklugu Yalnizligimin Deli ediyordu gece beni Deli 03-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Deli Poyrazmiydi Yasanilanlar
bir sarki çaliyor radyoda buruk tebessüm dudagimda ayrilanlar için sevdalara sana vermistim canimi canimdan öte yüregimi cikarip koymustum ellerine sen benimdin ben seninim diye dillerimiz dolasirdi ayni zaman içinde kesisen kümeydi sözcüklerimiz zamanmi tükendi sevgilermi algilamalarimiz mi yalan dil ucundanmiydi söylenenler deli poyrazmiydi yasanilanlar 29-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Deniz Gözlü Mahsun Yüzlü Kibrislim
gözlerimin denizi yesili mavi özlem olur buram buram tütersin hep seni anar senle yasarim geceye gündüze sigmazki hayat senin gözlerinde yirmi dört saat deniz gözlüm mahsun yüzlüm kibrislim beyaz umutlarim besinci mevsim seralarda süslü bebek nadide papatyanin göbeginde buldugum harikalar diyarinda mavi gülüm portakal çiçegim sümbüllü bahçem deniz gözlüm mahsun yüzlüm kibrislim düslerimin gizemli deniz kizi eglence *******inin yildizi kadehlerde yudum yudum sevdam hayalimde gerçege tasidigim yüregimde hasrete alistigim deniz gözlü mahsun yüzlü kibrislim karayla denizin bittigi yerde sonsuzluk canlanirken gözlerimde sahillerde dalgalarla oynasan mavilerde sevdasini arayan yüreginde sevgileri yasatan deniz gözlü mahsun yüzlü kibrislim 06-04-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Derinliginde Kayboldugum Gözlerin
tadidir deniz gözlerinde yaz bunalan sicaklarda derinligiyle açilmis güller sümbüller yüzen umutlardir kulaç kulaç uzun yolculuktur deniz asiri gezer bir seyyah rotasiz pusulasini kaybetmis bahar demir almak zamanidir umarsiz yanarim kor alevdir yalazlarim çiplak *******de düsen yildizla döne döne yalnizliktir delidivane sardigim bos koylardir kollarda bir yanim yarim döner sabaha uzayan lastikli umutla/umutsuzluklar doksan dokuz imam olur gece bulutlarin arasinda dolunayla bekleyislerimde kaldin yoktun ay küstü maviler lacivertte hüzün yari ölümdü sensiz boylu boyunca derinliginde kayboldugum gözlerin 21-05-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dikenlerde Ask
çarsaf gibi yayilmisti gece sisli dumanli kaybolan yürek sizim sizim sizlarken kaniyordu damla damla damlayarak kan kirmizi festiken kokulu kadin kan agliyordu bugulu gözlerle akdeniz çalkantilar içindeydi gece kabus yalnizlik ölüm saçiyordu ay dolun yildizlar küskün sarmasiklara tutunan bahar yamaçlarda yamaçlar kan agliyordu kaybedisin öyküsüydü dinmeyen sancilara yillar içinde yumak yumak örülen özlemlerin sirri arayislara sebep siir ruhlarda kandirilan yürek aç sevgilere beyaz marti kanadiydi sevgi askti kanayan güle konan bülbülün kanadinda dikenlerde ask 03-05-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dikkat Edilmeli
merhaba ile başlayıp devam eden sanal bir dünyadır yaşanılan kimisi derdini unutur kimisi aşkını arar dolaşır sevgiye ve ilgiye muhtaç ananeler gelenekler töreler unutulur bir arayıştır başlar bu ortamda şehir ışıkları yıldız olur başında konar o çiçekten bu çiçeğe bal arar.avcıdır gözüpek sosyal olur; sosyalitesini kaybedenlere umut olur yarın olur varoşlarda kaderiyle baş başa yaşamaktan habersiz insanlara paylaşılır; kasabalı aşk yaşanır şehir ışıkları kırılır gözünde romantik olunur yağmurda aşklar düşlenir gökkuşağıyla renklenip güneşin batışıyla kaybolan sularda duygusallık aranır seçicilikde seni eğlendirebilecek yollarda aşktan dem vurulur sevgiden sevgisizlik ve ilgisizlikten yaşanmamış sevdalardan av peşinde gözüpek avcıdır bay bayan evli bekar çocuk farketmez tanışır bir naz bir eda resim yola çıkar sesler yansır telefon direklerinde kulaklarla ince va naziktir alımlıdır cezbedilir resimlerle aranan av bulunmuştur sonunda çok seçici olunmasada.. resimle mektuplar e-postada uçuşur zaman içinde telefon direğine bülbüller konar en ihtişamlı resimler mesajlar iletilir ekonomiye sıkışmış şehir yaşantısında bunalımdan kurtuluştur bir nebze paylaşımlar çoğalmıştır günler yetmez *******e sığınılır kurt dumanlı havayı sever telden tele ulaşır kalpten kalbe sevgiler... nişan belli ok atılır yüreğe hedef dövünür kör karanlıkta ihtişamı yansır gecede yıldızlar ay sessizlik yürek boştur güne göre gecede gece uzundur yalnızlığı hisseden yüreğe huzurdur yorgun gün koşuşturmalarından sonra sanal alem herkes birbirini satar ekonomik bunalımlı zamanlarda gözüpek arar aranırlar gece uyur ses verir telefon telleri hüzünlü sesler yırtar umuttur; tutunmaktır umuda günler günleri kovalar ******* *******i umarsızca.. derin uçurumlar yaratacağı gözden kaçar zaman her şeye şahittir ruhlar öldürülmediyse zaman zaman vurulur...... ağır gülle ateşiyle derin mutluluklar yaşanır umutlar vadedilir umutsuzluklara bir kelebek uçuşur bahardır her mevsim günler hep güzeldir şartlar zorlanır aykırılıklarına rağmen çocuklar eşler devre dışı bırakılır dile getirildiklerinde kaçamak cümleler kurulur; dertler yanılır eşler çocukları doğuran ebeveynler değildir oyuncaktır çocuklar arada yada eşler çocuk olurlar yıllardan sonra kalpler kırılır en yakın dostluklar biter eskiyen yada eskimeye yüz tutmuş sıkmıştır sevgi sözcükleri sanaldır her şey gerçek gibi kaybetmek hazmedilmeden yenileri sıradadır; taze aşklar aranır yeni kanlar bulunur bencillik ön plana cıkar ben severim ben bilirm ben yaparım ben bu işte ustayım hep bir tekrardır zaman aşımında yalandır sahtedir sevmeler aşklar evlilikler dostluklar arkadaşlıklar yok olur bir anda tanınan tanınmaz hatırlamıyorumlarla kim kaç kişiyi sever kaç kişiye aşık olur bilinmez söğüt dallarının altı bayram yeridir sanal sevişmelerde............. öpülür bedenler boşluk bırakılmadan yalanır; şehvetin doruğa tırmandığında başlar yaslanır göğüslere çayırlar bayram yeri olur baharlarda paradır hırstır kimilerine göre yemek içmek eğlenmektir belkide büyük kücük sözkonusu değildir kurulur bu iletişim herkesle bir dengesizliktir sürüklenilir yıkımlar ve hüsranlarla savrulur kimisi benliğini kaybeder kimisi düşen bir yapraktır sonbaharda umutlar özlemler hasretlerle kör kurşun hedef teşkil etmez eğitimli eğitimsiz ayrım yapmadan kelime, duygu canbazı macera peşinde koşan insanlarla bay bayan cocuk büyük ayırmadan kendimizi avuttuğumuz sanal alemde kimin eli kimin cebinde bilinmez saçma sapan bir yoldur gidilen dengesizlikler oratamında kalpler çalınır gururlarla oynanılır yuvalar yıkılır umutlara umutsuzluklar eklenir bay bayan çocuk; yaş farkı gözetmeden evli bekar sözkonusu olmadan sorumsuzca, onursuzca bu gibi saldırılarda sanal ******lara pezevenklere. dikkat edilmeli 03-01-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dilin Parmak Uçlariyla
yesil baharlara vurgundur yüregim el çekip giderken yolculuklar hazan mevsimidir yasanilan rüya alemlerinde kalir yasanmis yasanacaklar eskimis yada eskimeye yüz tutmus veda buselerinde kalirlar kalanlarla avunulur her zaman istisnalar varoldukça mutlulugu çekip almak anlarda cinbizla lal olan söylenmezler içinden incitmeden sevgileri dilin parmak uçlariyla 11-08-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dogarmiyim Güne
yine kosuyorum sana karanlik sokaklar yastigim ikiz yatagim yalnizligim ay dogmamis gece yildizlar döne döne uykusuzlugum yüregimde sancilarim size diyorum dogarmiyim güne 28-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|