![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Daha Sabah Erken
Daha sabah erken Güne başlamaya hazırlanmak gerekir Açılır pencereler Ve çekilir ciğere nefesler Güneş bir merhabayla sabahını süsler Belki bir kumru konar yanıbaşına Sessizce ürkmeden önünden geçer Daha sabah erken Bulutlar çekilivermişde sırıtır bize mavilikler Düşün ki hayat ne güzel Gözlerindeki mahmurlukları bir bakışla silerler Düşün ki sabah ne güzel Akşamki yalnızlıkların pür neşeyle giderler Daha sabah erken, hemde çok erken Yaşanacak ne saatler var, bilinmezler Say geçmişteki anıları Düşün yaşanmış nice baharları Belki bugünle unutacaksın bu zamanları Daha sabah erken Ve topla artık umutlarını Ruhunu güneşle yıkarken
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dakikalara Mersiyenimdir Senden Sebep
Gittin Gittiğin dakika başladı şimdi Oysa 1 dakika önce daha iyiydim Çünkü sende vardın Ama gittin Mecburiyetten gittin Gitmeni istermiydim hiç Elimde değildi Gittin Oysa 2 dakika önce daha iyiydim Şimdi kimbilir ne yaparsın oralarda Belki ayaktasın Belki oturmaktasın Ama gittin Mecburiyettendi bu gidişin Şimdi yine yanımda o var Yine utanmadan geldi oturdu yanıma Yalnızlık Suskunluğun sesi Sessizliğin nefesi Sen olsaydın oturabilirmiydi şuraya Ama gittin Oysa 4 dakika önce nede mutluydum Hala mutluyum Ama senleyken ki kadar değil Az biraz törpülenmiş Birazda yontulmuş Hatta ucundan da kırılmış Sen olsaydın böyle olurmuydu Oysa 6 dakika önce nede doluydum Şimdi boşlar bana kaldı Doldurmak nasip olurmu bilemem Giderken nede üzülmüştüm bilirmisin Sanki bi daha gelemiyecekmişin gibiydi Oysa bi daha geldin Gittin Bir daha geldin Yine gittin Oysa 9 dakika önce nede sevinçliydim Çünkü sen vardın Varlığına sevinen oldumu Ben oldum Gittin işte Belki diye düşünmeye yine başladım Belkiler sardı yine gözlerimi Bu gidişin gelişi olursa şayet Aydınlanırım Bu gidişin gelişi olursa şayet Canlanırım Oysa 12 dakika önce canlıydım Çünkü sen vardın
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Damlasın İçime
Damlasın içime ayrılığın acısı,damlasın Ellerim kavuşamaz artık gül yüzüne Soluyamaz ciğerlerim artık kokunu Karanlık zindanlar içindeyim Bir garip hallerdeyim Uzun uzak kalan zift karası *******de Damlasın içime aşkın kor ateşleri,damlasın Yürüyemez artık bacaklarım,gelemem artık yanına Tutmaz olur kollarım,tutunamam sevgine Ben ki bu boş sokakların yalnızı Yüreği paramparça olmuş bahtsızı Bana baksanda yüzüne bakamam Takatim yok artık bu düşlere Damlasın içime sensizliğin acı çağrısı,damlasın Eriyeyim öleyim Ve çiçek olarak doğayım bahçende Kopar beni sevdiğim Yeterki sen öldür yine o ellerinle
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deli Divaneyim
Deli divaneyim Gönlümü bahçelere salmış bir kırıkzedeyim Ne güller halimden anlar Ne de masumcasına gülüşler Deli divaneyim Bir garip hallerdeyim Ruhum sürtünür katran karası gece gölgelerine Ağlar olurum dağlar olurum yüreğimi Çentik çentik ederim düşlerimi Buğulanır anılarım,göremem mazimi Deli divaneyim Bir garip düşlerleyim Gök mavim çalkanır Gözyaşlarım dalgalanır Sevda ateşi ararken şu biçare kalbim Deli divaneyim işte Bir garip hayallerleyim
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Delimiyim? Delice Sevmektemiyim?
O sesi kaç kere duydum bilemem Sayısı bile fikrimden çıktı Artık duymazdan gelmeye başladım Ama ne fayda Hala aynı tonla Kendine has tutumla Bu sebeple cebelleşiyorum ya kulağımla Tıkasam ne fayda Ya gözlerim Kaç kere gördüm bilemem o simayı Balkonda holde Mutfakta pencerede Her yerde Görmemek için kapatmak lazım desemde Göz kapaklarımın karanlığında bile benle Oynatıyormuyum bilemiyorum Seviyormuyum onu hiç bilemiyorum Bildiğim hep benle, sesiyle hayaliyle Cisimsizliğiyle her an ensemde Sevdadan mı sebep? Unutamamaktanmı sebep? Yoksa hüzünden mi ibaret? Bir deli coşkun derya misali süzülesim geliyor hayatın içinden Ama ne fayda Ya ben delirmekteyim? Ya da delice sevmekteyim? Belliydi halim Seninle iken aşkımızı matematikle bağdaştırmam Seni binlere bölüp sonra bir paydada toplamam Her bir işlemde seni seviyorum deyip Çıkan işlemin sonucuna göre tavır almam Belliydi halim Seninle iken aşkımızı doğayla bağdaştırmam Sen bir ceylan ben ise bir tosbağa Çevremde hızla sekerek çıktığın Benim sana yetişmek için tırmandığım sevda dolu dağa Belliydi işte Her halükarda Her anda saniyede Seni, olamadığımız düşlerde yaşattığımdan sebep bu hayaller Artık olmayan gözlerin Artık olmayan seslerin Olmadıklarıyla beraber benleler Ve galiba hiç te gitmeyecekler, gidemeyecekle
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Demirden Denizlerde Olsanda Seni Seviyorum
Bende seviyorum Karaltılı ******* yok artık Görüyorum, Gelecek parlak, biliyorum Gözüm yine kapkara Hiçbir kavram durduramaz, yürüyorum Uğruna demirden denizler olsa dalarım Biliyorum, Yaparım Üstü deşilmez olsada Dibi buzul olsada Dalarım, senin için Bende artık seviyorum Zemheri mevsimlerde donmadan Güneşli mevsimlerde yanmadan Yanına geliyorum Dağılsada üstüm başım Demirden denizlerde olsanda seni seviyorum
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dikildim
Dikildim Bir heykel gibi yahut bir duvar misali Buhrana bulanmış gözlere Dikildim ve gözledim cemallerini Eğrilmedim önlerinde Savrulupta düşmedim yerlere Dikildim ki belki konuşmadanda beni anlayabilirler diye
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dost
Gel ey dost otur yanıbaşıma Anlat bana aşkı Hani yolu bitmez sevdayı Bendendir şu demli çay Yudumlarken damlat anılarını Anlat bana aşkı Ben toy kalmış bir garibim şu cihanda Yoksunluğum sevdalara Gel ey dost katıl soframa Bir kaşıkda benden sana Nefesinle tat gelsin aşıma Dostluğun kadim kalsın zamana
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dosta Hezeyan
Dost ağlamalıydı ya Anlatabilmeliydi Dostu dost olan anlam anlayışta gizliydi ya hesapta Ağlarken gülümsetebilmeliydi Anlatırken anlamalıydı Susmamalıydı dost Sarılmalıydı ya Hani kimse olmadığında öylesine sıkıca Konuşmalıydı dost Dertten kederden Sevinçten ümitten Yani hayata dair herşeyden Karanlıkta olmakmıydı dost Güneş kadar sıcak Olmamalıydı yıldızlar kadar uzak Raksı yüreğiyle yapabilen değilmiydi dost Elinden tutmadan Çılgın gibi savrulmadan Susmamalıydı dost Dostu bildiğimiz her kelimeden bulabilmeliydik ya Ha bir çayırdan, ha bir bayırdan Ama uzak ama candan Dostu unutmakmıydı kitabımızda yazılan Böylemi olmalıydı dosta olan Ve böylemi anılmalıydı hatıralara ilen
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostluğumuzun Sıcaklığı
Giden gider bir vedanı bile beklemez Zamanı senden önce görür seni düşünmez Herşeye rağmen bir gülücük etsende Yine ama yine seni görmez, hüznünü bilmez Düşünmek, sadece düşünmek.Bazen bir söz insanı diriltir bazen hiç bir söz bile insanı öldürür. Benim bir pencerem var, açarım her gün başı, konar kuşlar, belki sözlerimi anlamazlar belki neyi istediğimi bilemezler ama bir bakışla çözüverirler beni Gelirde elime konar kuş, belki biraz ufak belki biraz ürkek, lakin içinde ki güvenle konuverir elime İstediği ne bir lokma ekmek nede bir darı, sadece istediği dostluğumun sıcaklığı. Sofra kuramam ben ona,elimle besleyemem, dolduramam kursağını. Ama bir bakışla anlar beni, bir cıvıltıyla harlarız dostluğumuzun sıcaklığını....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|