![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ok Yaydan Çıktı
Aklım kalbimin duygularını dizginleyemedi hayallerimi daha fazla saklayamadım feryat figan bir kaynak gibi fışkırdı yüreğimin ta derinliklerinde kana kana içmek istedim sevdamın güzeliklerini ok yaydan çıktı birkere sevdiğim karanlık değil artık günlerim aydınlık bir gün öyle coşkuluyumki haykırmak istiyorum tüm dünya duysun seni ne kadar çok sevdiğimi çağlayan sevdam bütün kuralları çiğnedi seven gönlüm yasak dinlemiyor artık ne kural kaldı ne yasak işte söylüyorum can seni çok seviyorum 12/05/2007 12.57 Emirgan Çiğdem Çimen
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Olmadı
Gecenin saat üçünü,bilmem kaç geçe tuhaf bir suskunluk sardı yüreğimi keşke ağlayabilseydim güçlü bir el salladı beni yüreğim sanki tufana yakalanmış gemi sallandı beşik gibi başımı döndüren bu gidiş gelişlerden arınmak için beynimle tutunmaya uğraştım sevdama olmadı tutunamadım batıyor yüreğim gökyüzüne mi haykırsam yıldızlar şahitti bu sevdaya kılavuz olurlarmıydı rotasına sokarlarmıydı duyarlarmıydı bu suskun yüreği artık gün ağırsa çıksa virane yüreğimin silueti kalbimin en ücra köşesi yanıyor keşke ağlaya bilseydim martılar şahidimdiniz suskunluğumu avucunuza bırakıyorum cansız yatan yüreğimi kurtara bilirmisiniz bu gece göz pınarlarımın suyu çekildi keşke ağlayabilseydim. sevdamın gidişine gözyaşlarım şahadet etseydi kaybettiğim yüreğimi göz yaşlarımla yaşatabilseydim olmadı işte Çiğdem Çimen
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olmasan da Olur
Hoyrat rüzgarını estirdin yine değdi geçti yüzüme kızmadım bilirim hoyrat rüzgar ağaçları sever ben bin yıllık çınar gibiyim senin bir fiskenle yıkılmam yaşarım acıları içimde duya duya buzdan bir duvarla örülü kalbim biliyorsun bu kalbe artık söz geçmez boşu boşuna harcadın zamanını olmasan da olur ne kaldı ki senden bana bir sürü boş hatıra onları da al git al ve git tüm anılarını olmasan da olur umutlarımı çoktan tüketmiştin bu hoyrat sözlerin boş savur savura bildiğince çınar gibiyim yıkılmam acı acıyı keser vur vura bildiğince garip değil mi ağlamıyorum artık hiçbir sözüne gülüyorum benden sana sevgiye dair hiçbir şey kalmadı olmasan da olur 04/02/2007 4.30 Emirgan Çiğdem Çimen
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öfkem Arttı Yine Bu Gece
Bu gün sana yine öfkeliyim can Coşmuş yüreğim çırpınır Göz pınarlarım dolu dolu Göz yaşlarımla akar gidersin diye Ağlamaktan korktum Özlemin dağ oldu yüreğimde Ruhumdaki yaşamımı paylaşan Tatlı tebessümünle nefes aldığım Riyasız çıkarsız tüm hücrelerinle Sarıldığın sevdam Öfkem büyüdü yine bugün sana Her şeye herkese dargınım bu gün Şiirler şarkılar yabancı bana Dostlara arkadaşa dargınım bu gün Sen yoksun ya canım Sana öfkem artı yine bu gün Yüreğimdeki acı yine kör kurşun Yine karanlığı sarar yürekteki çığlık Yüreğimdeki bu ağır sancı Bu derin yara Bu dinmeyen öfke Neye gebe Ahhh deli gururum Çık git benden Uzun uzun anlatmak istiyorum Haykırmak istiyorum Kimselere bakmadan görmeden Sana koşmak istiyorum Çöktüm resimlerinin dibine Gözlerine baktım Öfkem arttı Yüreğim acıdı Yumrukladım göğsünü delice Yoksun diye Sana yine öfkeliyim bu gece 11/01/2007 22.00 Özlemine gebe bu yürek Çiğdem Çimen
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Yarenlik Yapmak İstedim Çocuk
Şu ışıkları yanan evlerin İçinde kaç insan var Kaçı mutlu Ne kadar kalabalık Kalabalıklarda yalnızlık Kimse kimseyi tanımıyor Yakınlaştıkça uzaklaşıyor Sahte gülücükler Yalanlı merhabalarla Acımadan birbirimize Zarar verdik Sahte nedenlerle Her gün önünde geçtiğim evin Küçük kızı kapıda Yırtık elbiseleri Çıplak ayakları Gözünde yaşlar Bir yandan burnunu çeker Bir yandan dolu dolu gözler Bana bakıyordu Adı, Ayşe,Fatma,Zehra Ne fark eder ki Ağlıyordu bilmem niçin Üstü yırtık Ayak çıplak Sarılmak ağlamak Yarenlik yapmak istedim o an Ama Yapamadım O cesurdu Ağlıya biliyordu Sadece sus ağlama Diyebilmiştim O kadar alışmışım ki Duygularımı saklamaya Sarılamadım Engel oldu içimdeki korkular Buzdan örülü duvarlar İçimde öldürdüğüm O kadar şey var ki Onların boşluğunu Sahte mutluluklarla Doldurmuşum Keşke yapa bilseydim Sarılıp ağlaya bilseydim İçimde öldürdüklerimi Diriltebilseydim 24-01-2007 13.10 Emirgan Çiğdem Çimen
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ruhum Bedenime Küs
Bir hayat sunuldu sandım sadece bana ait olan işte yine yanıldım yine onarılmaz yaraların başındayım yine acı yine hüsran bana ait olan hayaller nerdeler şimdi istesem geri verirlermi yeniden hayallerimle dost ola bilirmiyim düşlerimin en derin yerinde sen vardın gözlerimin ıslaklığında sen işte yine ölümden acı o bildik tanıdık ayrılık her zamanki yerini aldı yüreğim kanıyor bu gün sebepsiz göz pınarlarım doluyor beynimin en küçük zeresi bile kıpırdamıyor damarlarımda dolaşan kan dondu sanki ruhum bedenime küs bütün bunların sebebi sensin vefasız 13/05/2007 13.30 Emirgan Çiğdem Çimen
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Yüreğimde Yerayırdım
Soğuk akşamlarda İsmini yazıyorum odamın camına Ertesi sabah yok oluyor güneş doğunca Sana sevgimi yolluyorum gözyaşlarımla Bir anlamı kalmıyor kuruyunca *******i güzelliğini anlatıyorum yıldızlara Unutuyorlar seni gün doğunca Kalbimin en güzel köşesinde Yer ayırdım sana Alamaz hiç kimse asla Ben yaşadıkça Çiğdem Çimen
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sayfam
Bu gün kucağıma verilen,ölü bir gündü yüreğim avucuma bırakıldı dilim küstü,sustum gözlerim küstü,ağlamadım benim yerime, martılar iki damla göz yaşı akıttılar tutunamadım, hayatın yarım kalan ucundan yanı başımda sanıyorum geleceğimi kıyıyı görmeden yüzüyorum oysa, iki sönük gözde yitip gidiyorum gün ölü doğdu görülen yalancı güneşti üzerime yağan şiddetli bir yağmur ve sağa sola savuran rüzgar sıkıca sarılacağım bir dal yoktu karlar yağdı umutlarımın üzerine kangren,ağır aksak ve yitik umutlarım ziyanı yok, bilirim her güzel şeyin sonu vardır benimde güzel aşkım iki kara çerçeveye asılı kaldı sebebi bilinmeyen bir intihardı Çiğdem Çimen 01/03/2008 18.30 Emirgan Çiğdem Çimen
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Sevgisin
Bu gün yağmur var şehirde Birlikte ıslanmak isterdim Denizi seyretmek Ellerinin sıcaklığında denizde kaybolmak Yağmur denize düştükçe Kocaman halkalar oluştu Halkalardan bir yüz beli belirsiz Sadece tebessüm vardı O sendin biliyorum Çünkü sana senden daha yakın Çarpan kalbimin her atışında duydum Yağmur yağdıkça Yüreğim ağlıyordu Sen yoktun Bulutlarda olmak Bulutların üzerinde seninle olmak Canımsın Çünkü sen cansın Islandım üşüdüm Gel tut elerimi sıcak ellerinle ısıt Bir kırmızı şarap Aynı kadehte birlikte içmek Elimizde şarap kadehiyle Seninle dans etmek Kadehte dudaklarınla buluşa bilmek Her yudumda seni içmek Gözlerine bu kadar yakınken Nefesini hissetmek Kulağına seni seviyorum Diye bilmek bebeğim Yüzünü avuçlarıma almak Dudaklarında bütünleşmek Sevgiyi dudağımda yüreğine indirmek Seni seviyorum bebeğim Çünkü sen sevgisin 20/12/2006 12.30 İST. Emirgan/ MEHTAP Çiğdem Çimen
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Tutsağım
Kır çiçekleri sunuyorum sana Bir demet sevda kucağımda Haykırıyorum bak Ellerim hala koynumda Kelepçeli yüreğim Gel de aç gel de özgür bırak Yüreğin de hala hapisim bak Tüketin yüreğimi Susturdun sevgimi Sarmaşıklara sardın İçinde tutsak ettin beni Can çekişiyor yüreğim Mutluluğa hasret Her geçen gün ölüyor ruhum Haykırıyorum sesim çıkmıyor Oysa ne ümitler yeşermişti içimde, Ne hayaller kurmuştum geleceğe dair Hepsi bir düş oldu şimdi Buz tuttu her yanım Çiğdem Çimen
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|