![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kumların Hafif Rüzgârı
Sarı kokusuyla ısındığım toprak gözlü dağın Rahmetiyle ıslanan, ay rengidir duruşum, Sessiz hayalleri bulurum, yüreğime dokunan. Güneşten kızıl nimeti kapan bahar çiçeklerim Başıma yastık olur, uyku tadarım neşesinde, Mavi havada kanatlanır mektuplaşan sözlerim. Kumların hafif rüzgârında dağılır gönül acısı, Açılan ellerimde duadır, anılarda kalanlar... Taze nefesle akar canıma, aşkın o heyecanı. (Aksaray /18 Nisan 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kumların Şehri
Kaderim mi, duyguma inat kumların şehri Aşkı canda parlatmayan, kayalıkların nefesi Doluyor ciğerlerime, sevgiye acımıyor ki. Bu şehrin bir kitabı var, mevsiminden yazılan Hayalden alınan baharı okudukça soğutan. Kumlarda bir tuzak buluyorum gözlerime, Duygulardan haber vermeyen sinesiyle Kalbe isimsiz gün sayılı, yarının ömründe. Aşklı yağmurlar sunulmalı, yeşil özlü çiçekte, Ağaçlarda coşan rüzgâr, gelmeli sevgiliyle. (Aksaray / 17 Mart 2005) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Lodos
Pencereme vuran kitaplı lodosta Mumlarıyla geldi mazinin yüzleri, Şarabım oldu anılardaki mavi gece, Yılları topladım yürekteki boşluğa, Konuşulmayanı kattım o saniyelere, Tarihler ekledim unutulmayanlara, Yeni heyecanımın tatlı ümitleriyle Sarıldım gökyüzünü veren neşeye. (Aksaray / 15 Nisan 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Lümpen Sokak
Titreyen ışıklarıyla parlayan lümpen sokağının Yoluna ******* çökmüş, umudumun son durağında, Buharında cümleler dağılır bekleyişimin çayında, Yıldızlar düştü o yolun pembe çukurlarına Sevgiliye konuşmalı bu adresi sorduğunda, Gece muhabbetinde neşeli kuşlar coşmalı O benim hangi heyecanda tutulduğumu anlamalı, Akşamın kavak ağaçları müjdeli sallanışlarda, Lale bahçemizde saz çalar uzakların rüzgârı. (Aksaray / 14 Ağustos 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Manolya Dalgası
Ucubelere benzeyen bir kayalık, Ötesinde, gözlerin felahı manolya Tevkif eder, yakaladığı bakışları, Aşka giriş saati, yüreğin kavuşması, Sırdır çiçeğinde, limon kokulu havası, Rengine alır, sevda dan yananları, Düşünceleri dağıtır, o muattar baharı, Beyazında dans eder, sevenlerin şarkısı, Kahrolur kötülükten kalan sözler, Güzel nağmede yükselir, ateşlenen özler, Falso çıkmak yakışmaz bu ağacın rüyasına Bir kızıl dalgadır o,tutkulara atışında, Mekândır, bunalan gönlün seyyar ayağında, Tekrar aşığım dememek, mümkün mü o ağaçta, Sarhoşluk, mutluluktan akar gözlere Gözler yalanı akıtmaz, bağlıdır sevgiliye Sevgililer ismini alır, tadılan hayalinde. (Aksaray / 18 Mart 2007) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masum Gözlerde Sessizlik
Masum gözlerinde o sessiz bakışın Diline gelmeyen inat harflerindir, Gölgemdedir heyecanımın titreyişi, Mest oluyorum, gül verince hayalini. Umudun ömrüdür, okyanus olan aşkın, Tattığım mevsimlerin, gönül neşemdir, Duyguların meşaledir, sevgime ulaşan, Kızıl *******imsin, gündüzü aydınlatan. (Aksaray / 07 Nisan 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Gökyüzüyle Islanmak
Güneşin mavisini parlatan gökyüzü Sıcak sinesinden, rüzgârını veriyordu. Ani bir gök gürültüsü duydum öğle saati, Şaşkın bakışlarda aradım, olmayan bulutları, Belli ki sesler kanatlanmış, uzağın renginden Ulaştı sert haberiyle, yağacağı yerlere. Dışarıya çıktım,ruh ısıtan günün sıcaklığı, O an şiirlerimdi, saçıma düşen yağmurlar Yakın bir tarafta, kavuşan bulutlardandı, Gökyüzünün yarısı siyah, diğeri aydınlıktı. O ne güzellikti, gülen güneşte ıslanmak Aşklı yüreğimde tekrar sevdalanmak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Şehir
Mavi yüreğin sardığı koskocaman bir şehir İnce çizgisinde tablodur, gözlere nehir, Bilinmez günlerin isminde akacak yarındır, Anlamı çözülmez gizliliğin avucunda Sorular içilir, kırmızı dolu ateşlerde, Sahte gülüşte peşine düşülen gerçek Esirgediği mutlulukta, bahtına itekler, Haksızlıktır kazanılan büyük yorgunluk Kabul edilmez, bedenin düşüncesinde, Tekrarlanan günler, bitimiyle bir sudur Görünmeyen derinliğine giren yutulur, Sürprizinde akar ömür, sayısı bellidir Kimilerinde kısa, kimileri uzun tarihtir, Geleceğin sivri dalgasında yüzecek kimileri, Hasretliğin hafif rüzgârına fırtına karışacak, Duygulara mavisini veren sevgililerin şehri Kimi bekleyene aşkı sunar, kimilerine yalnızlık, Saatlere giderken,saniyeler olan sevgisizlik Parlayan yıldız gözlerde açılmaz kapılardır Sevdirilen umutsuz şarkılarda yaşamaktır. (İstanbul / 18 Ocak 2007) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Bakış
Zeytin karası saçında,mehtap geceyi parlatır, Mavi bakışlar sunar, mevsim getiren gözleri, Duygularda dans eder, göktendir ince sözleri, Rüyalarda ellerimi tutar ak yüreğinin sevgisi, Çöllere düşsem, o mecnun olur sergüzeştime, Rüzgârında aşkını serper, kucaklar benliğimi, Yağmur ruhunu buluta verip, ıslatır güllerimi, Ufku sarar kalbimin sesi, nağme arzularıyla, Hayalini okutan kitapla, alırım geleceğimi. (Aksaray / 08 Mart 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Duvara Çizdim
Gece boyası ile mavi duvara çizdim seni, Mehtabın güldüğü gözlerinde, aşkın parladı, Kaşların mutlu ifadesiyle yıldızları yağdırdı, Ellerine dokununca, duvar heyecanı gösterdi, Yüreğime değdi, iltifat dolu al düşüncelerin, Hislerimdeki yüzün, deniz kokusuyla ulaştı, Gökteki ateşli rüzgârla coştu, siyah saçların, Bir iz buldum gelecekte, ikimizden kalan Bize sevgiyi yaşattırıp, ömrü kazandıran. (Aksaray / 04 Nisan 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|