![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ...Mutlaka...
Bugün seni son görüşüm olsun… Ya sen gitmelisin… Ya da ben… Yollar açık olmalı birimize mutlaka… Gidenin dönüşü de bir daha asla olmasın… Bugün seni son görüşüm olsun… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ...Nedeni Var...
Gözlerine bakmaya gücüm yok artık… Dilime gelen her söz söylenmek istese de, Hiç olmadığım kadar suskunum artık… Oysa o kadar çok özledim ki seninle gülebilmeyi… Bir bebeğin gözleri kadar masum gözlerini… Ve o gözlerin gülerek gözlerime değmesini… O kadar çok özledim ki… Canımı acıtır oldu eksikliğin… Aklıma geldiğin her an, Saklı duran yaşlar salınıyor gözlerimden… Bir zamanlar seninle gülen… Varlığın en güzel avuntumken… Şimdi… Gözlerine bakmaya gücüm yok artık… Farkındasındır… Suskunum artık… Akıp gitmiyor sözler… İçim acıtıyor bir şeyler… Daha çok özlüyorum seni… Ve hiç ummazken seni bu kadar çok özlemeyi… Korkutuyor bir şeyler beni artık… Sen büyüdükçe içimde gideceğim senden… Sen büyüdükçe gitmem gerek senden… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Nedenli...
Tanrı, Sevmek için yürek verdiyse… Düşünmek için akıl, Unutmak için de irade vermiş… Sevda bittiği anda yürek hala varsa, Tanrı, Yeniden sevebilmek için, Doğruyu bulmak için, Bir şans daha vermiş… O şansı fark etmek için akıl, Aklın hakkını vermek için de, Yürek vermiş… Tanrı, Yürek verdiyse, Bu hayata mutlaka hak eden bir sevgili vermiş… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Neredesin? ...
Bak,bir gün daha dinleniyor buralarda… Ve sen… Çok uzaklarda… Sensiz geçiyor bu akşamlar… İçimde dinmek bilmeyen arzular… Hep hüzünlü mü oluyor ne bu saatlerde şarkılar? ... Gözlerimde hazır mı bekliyor kahrolası yaşlar? ... Uzaklara dalıyor gözlerim,elimden geldiği kadar, Yaklaşıyorum olduğun yerlere… Nerdesin? ... Nasılsın? ... Bilmeden geçiyor bu zamanlar… Bir daha seni dünya gözüyle görebilecek miyim sanki? ... Tüketecek beni bu korkular… İçimde dinmek bilmeyen telaşlar… Sesini duymalıyım… Yüzünü görmeliyim… Neredesin? ... Neredeyim? ... Ben seni hala deli gibi sevmekteyim… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Olmasan Da...
Hani sen olmasan da yaşanır bu hayat... Gün güneşle doğar,mavi siyaha bulanır... Hani sen olmasan da yaşanır bu hayat... Mevsim döner,bahar olur,elbet açar papatyalar... Çikolata hala tatlı,çayım hala üç şekerli olur... Tebessümlerim de olur hala,utanmadan ağlarım da... Gün,yaşanması için doğar sade, Gece,bir günün üstünü örtmek için olur... Mevsim bahar diye açar papatyalar... Açması gerektiği içindir... Olması gerektiği içindir artık herşey... Sen varsın diye değildir tüm güzellikler... Ki tebessümler de varlığından değildir sade... Gözyaşı,özleminden akmaz ki bir tek... Senli bir gün diye mi güzel her yeni gün? ... Hani sen olmasan da yaşanır bu hayat... Hani olmasan... Yaşarım ki elbet... Sade... Aşkı unuturum... Hayallerim eksik kalır... Şarkılar ağlar,ben ağlarım... Beklerim seni sonra... Hiç beklentisiz hayatımda... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Ömür Uzattık...
Tanrı,gerçekten erken mi alır sevdiklerini yanına? ... Peki ya biz? ... Durdukça daha da kirlenecek miyiz daha? ... Tanrı… Biz insanlardan da sakındırır mı oldu kulunu? ... Ya biz? ... Sakınmayacak mıyız daha? ... Utanmayacak mıyız? ... Ömrü uzatmak gerçekten geldi mi elimizden? ... Peki ya tanrı,ne dedi? ... Tanrı, Gülümsedi kuluna… Bu zamanda… Bu gidişatla… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Özledim...
Gözlerin... Uzaklarda… Hayalini kurmaya çalışıyorum, Avuntum bir gülümseme halin,köşe başında… Senden kalan tek avuntu bana… Hiç kimse senin kadar güzel gülemiyor, Ne kadar yalan olsa da… Sevdalar,tüm kötüyü siliyor aslında… Gözlerinin karasını özledim… Gülüşlerini… Ellerini… Sesini… Özledim seni… Ne kadar acı olsa da… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...ÖzleM...
Bir gün daha sensiz bitti... Küçük mutluluklar, Küçük hüzünler, Kalbime değip geçti... Bir yaprak daha eksildi takvimlerden, Bir tam dönüş yaptı akrep, Bir gün daha sensiz bitti... Küçük mutluluklar, Küçük hüzünler, Kalbime değip geçti... Bir tek, Dünden bugüne, Bugünden yarına, Bir özlem devretti... Özledim seni... Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Rüyalarıma Gel...
Gözlerimden sessiz sessiz yaşlar geliyor… Biliyorum… Bir daha asla göremeyeceğim seni… Uzaktan da olsa izlemeyeceğim seni bir el gibi… İçim yana yana da olsa beklemeyeceğim yoldan geçişlerini… Rüyalarıma gel,ne olur bir gece… Bilsen ne kadar özledim seni… Kimlere anlatsam dalıp gidişlerimi… Kime ne diyeyim söylesene şimdi… Bir şarkı tutturdum,dillerimde her uyanışımda… Ben kendimden kaçak… Sen sadece kendine kaçak… Dualarımda yer ettim yine yeniden… İsmini bilmediğim birini dilerken Tanrıdan, Geldin… Hiç bitmemeni dilerken Tanrıdan… Bittin… En yanımdaydın… Yanımdan gittin… Yetmedi de… Bu şehri de terk ettin… Uzaktan da olsa avuntumdu varoluşun… Şimdi… Var olduğunu bile bilmiyorum ya… Rüyalarıma gel,ne olu bir gece… Bari… Rüyalarıma gel,ne olur bir gece… Kolay değil,hep beklemiştim seni… Tam sevmişken kaderimi… Bari… Rüyalarıma gel,ne olur bir gece… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ...Salladım...
Uzaktan el salladım bugün sana… Sen kendi düşlerinde,bir adım yüksekteydin… Kendinceydin… Ve beni farketmedin… Uzaktan el salladım bugün sana… Bendenimden firar ettim,yaşanılanlara vardım… Omzuma koyduğun başını okşadım… Düşlerimde bile gözlerine bakmadım… Uzaktan el salladım bugün sana… Şu yalan dünyada ne çok söz söyledin… Sözlerinde ne çok yalan besledin… Sana kalsa ne de güzel kandırırdın… Şimdi farkındasın ya… Bir tek kendini kandırdığının… Uzaktan el salladım bugün sana… Aslında birkaç adım ötemdeydin ya… Benim için dünyanın bir ucundasın… Yüzünü ilk kez görür gibi bakmak istedim sana, Nefretlerimden sıyrılarak… Olmadı… Sustum… İçimde susmayan şarkılar bile sustu… Durdum… Sen sırtına dönüktün bana… Kendinceydin… Ve herkesten bir adım yüksekteydin… Susmuyordu dillerin… Umrunda değildim… Ben durdum… Sen uzaklaştın… Ben uzaktan el salladım sana… Sevnur Şaylan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|