![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Buse.
Ansızın başlar hayat. Dünyaya gelmedikmi ansızın. Bir yürek olmadıkmı Sıcacık bir öpücük gibi hayat. Dudaklarından dökülen. Buselerle süslenmiş. Kan kırmızı deli deli. Bir daha bir daha öpsem ansızın. Hayatı. Ve seni Hayatım. Gözlerinden apansızca. Yoksa beklemek zorundamıyım. Hala seni. Sevgili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cadı..
Bom boş bir dünya başımdan gecen onca yıl arkama bile bakmadan geçen acı tatlı anılarıyla bir ben bir de icimdeki benliğim bana dost bana sırdaş insanlar hep arkadaş bir sen farklısın arkadaş bir bilsem sen bende guneşmisin aymısın sen aslında bana bir heyecansın tatlı tatlı anımsadığım yabancı ver elini hadi gel kaçalım istermisin hemen şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can suyum...
Gece karanlık Karanlığın içinde bir başıma kaldım Özlem oldu, Sevdam Suların senin mavi kadın Mavilerinle arıttım sevdamı Ateşin kor kırmızı Kırmızılarınla erittim günahlarımı. Saldım içine kuytularının Attım nehirlerine Sevdamı Eridim. Seni ilk öptüğümde dudaklarından, Yüzündeki çiçeklerin açtığını gördüm. Kırmızı güllerinin kokusunu aldığımda, Ben büyülendim suyum. Kala kaldım ırmağında. Sensin suçlusu hüzünlerimin. Kızımız olsun. İstemedin İstemedim hiç Eğilsin dizelerim İstemedim hiç Şiirlerim hüznü anlatsın Karanlığın içinde kocaman oldu efsane. Ne kadar istedim, Gecemi aydınlatmanı. Tadını özledim, Can suyum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can...
Kalpler gördüm Kalbimle sevdim Ateş Su Toprağa döndüm... Can buldum Canım dedim Canımı Ömrüme Gömdüm... Az bi azık, bir yudum su, birazcık aşk. Bir gün olur da ölüm olur yar... Ateş su toprağa döneriz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canım
Canım dün gece seni gördüm rüyamda Koşuyordun bana bütün hızınla. Beyazların içinde ayakların çıplak, Karanlık dünyamın yıldızı. Düşlerimin dert ortağı. Yasak aşkım başımı döndürüyorsun, Ben daha önceleri hiç böyle olmamıştım. Aşkı sevgiyi ilk sende buldum. Aşkım aşım işim herşeyim sen oldun. Bu rüyadan uyandığımda belki yanımda olmayacaksın. Bırak beni ne olur biraz avunayım. Benim suçum yok kalbime söz geçiremiyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cıgara.
Bir cıgarada benim için yak, Bir nefesde benim için çek Işık dolu günlerini hatırla Efkarını dağıt Yaktığın her ateş seni yakmasın, Çektiğin her nefes ah olmasın Üflediğin duman ağıt yakmasın, Yaktığın her ateş içindeki ışığı, Çektiğin her nefes ferahlığını, Üflediğin her duman, İçindeki ateşin körüğü olsun Her bir dal cigara yaktığında bunları hatırla, Hiçbir zaman içindeki ateşi söndürme. Unutmaki; Aşk kadınların bütün varlığı! ! ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çırpıntı
Havada karartı var hüzne çalmış yüreğini, aydınlık o kızın aklında sen varsın hadi git ayaza yat yüreğin acılara dayansın...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çiçeğim
bir kır çiçeği gibisin. seni kıskansın tüm yaşam. çünki sen; ilk aşksın ve son yazgım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çiçeğim...
Sen yüreğime Ateş çiçeğim Yaşadıklarımla Taze gün gibisin O kadar özlettin ki Yüreğine Vurgun yemiş Çocuklar gibiyim. Hadi gel.! Ne olur. Mezarlıklarda dikili Taşlar gibiyim. Ah kadın Sarıldığım ömrüm gibisin Kulaklarına şarkılar mırıldandığım Mısralarda süslediğim en şahane kelimelerimsin Sen özlüğüm Uzun uzadıya yatırdığım Yaratana hesabını verebileceğim Kabrimde huzur gibisin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çiçek...
Kalbi kırık feslian kokulu yalnızlık var içimizde sardunyalar boynunu büktü kurudu toprak çatladı orta yerinden aşk aşk,aşk olalı sevilmedi bu kadar kadın gölgeler başında durdu cennetin kuşları şahit. biz eski viranede eğleriz başı dik olsun isteriz çiçek solmasın sonsuza dek Dostumuz canımız deriz... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|